Jump to content

Recommended Posts

Posted

Danas citam u Blicu da je neki engleski komentator na utakmici Brazil -Engleska izjavio,"da je Simanov otac koristio kondom,verovatno bi Engleska pobedila Brazil "

kralj :)

Posted

ma oni sa eurosporta su kreteni teski , samo seru nesto

a ubedljivo je najjaci onaj sto prenosi ultimat fight na sos kanalu!!!!!! ono je tragedija!!! Milojko ima najjaci glas za komentatora, steta samo sto je mnogo prolupao zadnjih godina!!! A od one emisije sportska galaksija mi se sere vise!

A tek kad vidim Corbu kako kenja tamo jos gore!!Nema vise dobrih komentatora uopste! Mozda jedino onaj sto prenosi Evroligu u basketu nije paljevina i korektno komentarise!!! U fudbalu odavno nemamo komentatora koji nesto zna!!! Oni sto su radili na Bk nisu losi samo se previse pale i ponekad strasno nerviraju!!!!! Mada za onaj Milojkov komentar na 2:2 Zvezda-bAYERN kod drugog zvezdinog gola nikad necu da zaboravim!!!!MILOJKO RULES!!!!!

Posted

Danas sam posljednjih dvadesetak minuta Liverpul - Čelski gledao bez tona, kad je u igru ušao DžoE Kol...

Prije njega su igrali oni Francuzi - Đerar i LampaR, kao i EsijAn...

(pink m)

Posted

Каква два дебила преносе Италијане на Авали... Током целог преноса су причали о папирима који им лете по студију...

Душко Кораћ је данас коментарисао атлетику, и за једну Јамајчанку је рекао: "Она је из дванаесточлане породице. Шта ћете, то је на Карибима обичај, врућина, нема струје, шта друго да раде..."

Краљ.

• 1 month later...
Posted
Danas citam u Blicu da je neki engleski komentator na utakmici Brazil -Engleska izjavio,"da je Simanov otac koristio kondom,verovatno bi Engleska pobedila Brazil "

kralj :)

Ovo nisam chuo.. ahahaha do jaja :) :)

Jao ovih kretena sto prenose italijansku ligu na Avali !! Sacuvaj Boze....

Ne znam, meni su oni do jaja.. bude interesantnije gledati tekmu..

• 5 weeks later...
Posted

Dobro,nije sportski prenos,ali nasmejalo me je...

Danasnji Blic pise...

Ladja koja je prevozila srpske fudbalere ka Austriji i Svajcarskoj,gde se naredne godine igra evropsko prvenstvo,jeste potonula,ali ''orlovi'' u camcu za spasavanje pokusavaju sitnim zaveslajima da se domognu obecane zemlje,ocekujuci pomoc iz pravca Finske.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Mora da je onaj car sto je prenosio prvenstvo evrope za mlade u portugalu (onaj sa cuvenim dranjem)..

Mislim da se zove Milos ili tako nesto...

• 4 weeks later...
Posted

najbolji su oni sa Euro Sporta (nasi, ne mogu da se setim trenutno imena).........

stvarno su ludi komentatori...........sve zivo spominju i stavno su dobri..............

uvek se nasmejem kada ih slusam........i da ne davim dalje..........

• 1 month later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...