Mustang Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Frik... A ovi sa fox-a - NO COMMENT... Sa eurosporta našeg isto su ludaci
Hail Metal Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Danas citam u Blicu da je neki engleski komentator na utakmici Brazil -Engleska izjavio,"da je Simanov otac koristio kondom,verovatno bi Engleska pobedila Brazil " kralj
darkonet Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 ma oni sa eurosporta su kreteni teski , samo seru nesto a ubedljivo je najjaci onaj sto prenosi ultimat fight na sos kanalu!!!!!! ono je tragedija!!! Milojko ima najjaci glas za komentatora, steta samo sto je mnogo prolupao zadnjih godina!!! A od one emisije sportska galaksija mi se sere vise! A tek kad vidim Corbu kako kenja tamo jos gore!!Nema vise dobrih komentatora uopste! Mozda jedino onaj sto prenosi Evroligu u basketu nije paljevina i korektno komentarise!!! U fudbalu odavno nemamo komentatora koji nesto zna!!! Oni sto su radili na Bk nisu losi samo se previse pale i ponekad strasno nerviraju!!!!! Mada za onaj Milojkov komentar na 2:2 Zvezda-bAYERN kod drugog zvezdinog gola nikad necu da zaboravim!!!!MILOJKO RULES!!!!!
Vic Rattlehead Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Jel neko gledao mozhda na Fox-u kechere? Ona dvojica su debili neprevazidjeni... U, jesam ja, retardi nevjerovatni. Pih.
Hamsun Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Danas sam posljednjih dvadesetak minuta Liverpul - Čelski gledao bez tona, kad je u igru ušao DžoE Kol... Prije njega su igrali oni Francuzi - Đerar i LampaR, kao i EsijAn... (pink m)
kuruz Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Каква два дебила преносе Италијане на Авали... Током целог преноса су причали о папирима који им лете по студију... Душко Кораћ је данас коментарисао атлетику, и за једну Јамајчанку је рекао: "Она је из дванаесточлане породице. Шта ћете, то је на Карибима обичај, врућина, нема струје, шта друго да раде..." Краљ.
RaVeN Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Jao ovih kretena sto prenose italijansku ligu na Avali !! Sacuvaj Boze....
kuruz Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Тотални дебили, треба им забранити емисију.
Zagrivuk Posted September 2, 2007 Report Posted September 2, 2007 Ludiranje, nisu normalni i ja bi ih zabranio
~MaX~ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Danas citam u Blicu da je neki engleski komentator na utakmici Brazil -Engleska izjavio,"da je Simanov otac koristio kondom,verovatno bi Engleska pobedila Brazil " kralj Ovo nisam chuo.. ahahaha do jaja :) Jao ovih kretena sto prenose italijansku ligu na Avali !! Sacuvaj Boze.... Ne znam, meni su oni do jaja.. bude interesantnije gledati tekmu..
xVAKZx Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 ako nekome trebaju saveti za NHL hokej samo pitajte,pokusacemo da pomognemo.
Red Viper Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 Dobro,nije sportski prenos,ali nasmejalo me je... Danasnji Blic pise... Ladja koja je prevozila srpske fudbalere ka Austriji i Svajcarskoj,gde se naredne godine igra evropsko prvenstvo,jeste potonula,ali ''orlovi'' u camcu za spasavanje pokusavaju sitnim zaveslajima da se domognu obecane zemlje,ocekujuci pomoc iz pravca Finske.
David Seaman Posted December 22, 2007 Report Posted December 22, 2007 Na B92 jedan od komentatora koji prenose Ligu Sampiona: "Izbacili su Glazgov iz Rendzersa".
Mustang Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Mora da je onaj car sto je prenosio prvenstvo evrope za mlade u portugalu (onaj sa cuvenim dranjem).. Mislim da se zove Milos ili tako nesto...
Aces High Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 najbolji su oni sa Euro Sporta (nasi, ne mogu da se setim trenutno imena)......... stvarno su ludi komentatori...........sve zivo spominju i stavno su dobri.............. uvek se nasmejem kada ih slusam........i da ne davim dalje..........
Мајор Гашпар Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Meni je najjaci onaj lik sto na SK prenosi Bundesligu. Zna svakog igraca od prve do regional lige.
Aces High Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 hahahhah :) :) mora da je lik hehehehe nisam cuo za njega.........
Shamandalie Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Evo vam jedan sajt, ja sam citala i umirala od smeha! http://parapsihopatologija.com/naslovna/parapsihopatolog/
El Karnisero Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Ona dva lika sa Eurosporta su najbolji.Sad mi je dosadno da gledam fudbal kad oni ne prenose.
Grob Bez Dna Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 (edited) da, ona dvojica sa euro sprota su legende.i sto neko spomenu onaj lik sa sport kluba sto prenosi svabe...legenda Edited February 11, 2008 by Amon-Ra
El Karnisero Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Covek zna sastave svih nemackih timova u zadnjih 50 godina.
Мајор Гашпар Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Pa, kazem ja da je legenda! Kad neko postigne gol, imam osecaj da ce doziveti srcani napad.
.... Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 Milojko mi je apsolutni favorit ali ljudi sto ima jedan na kanalu M (privatna Paracinska TV) ono treba cuti!
Recommended Posts