Hail Metal Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 RIP . Ja sam shaban , mahinalno sam dao minus Sretenki , jebiga navika , sorry . 1
Download_manager Posted January 6, 2012 Report Posted January 6, 2012 (edited) Nepoznati komentator: "Zoran Savic je imao malu porodicnu neprijatnost ovih dana. Umrla mu je majka. " Dobrosav Gajić. Kreten Tačnije, taj lapsus je izgovoren kad su bile OI '96 u Atlanti i kada je Dejanu Brđoviću umro sin. Nema nikakve veze sa Zoranom Savićem. Edited January 6, 2012 by Download_manager
iron will Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 (edited) Са Ациног твитера: Interesting about Genoa. Similar thing happened at the very same stadium in Italy-Serbia. Game abandoned, SRB deducted 3 p.And now, game continued, nothing happen. Strange. Makes you think that there is conspiracy theory. Of course, not the case. Well, police had been informed day before, on the day of the match, and did not do anything. Allowed man to enter scissors! Врхунски познавалац енглеског језика. :hail: Edited April 25, 2012 by iron will 1
Мајор Гашпар Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Марјан преноси на Фејс ТВ. Убацили га пре месец дана у ТоталТВ. Биће уживања.
Мајор Гашпар Posted December 22, 2012 Report Posted December 22, 2012 (edited) Milojko Pantic. Bilo je to negde sredinom 80-ih, EP u atletici. Mlada Snezana Pajkic, tek 16,17 godina, talenat yu-atletike, trci po prvi put na jednom seniorskom takmicenju. Trka na 1500 metara, polufinale. Komentarisu Milojko Pantic i Bozo Susec, inace najveci expert za atletiku. Pantic komentarise trku. Pajkiceva bila je 9. i tako nije uspjela uci u finale, prvih 6 trkacica je islo dalje. Medjutim nas ti Milojko, ne vidi dobro, zamenio je Snezanu sa jednom francuskom trkacicom, koja je imala isti dres (plava majica, bele gacice) i mislio da je to Snezana. I tako se Miojko u vlastitoj euforiji zalaufao; Bravo Sneska, bravo ! bravo devojko ! Govorio sam ja svima, moze ona do finala, ali niko mi nije verovao, ni njen trener, samo sam ja verovao u nju. Kasnije dolazi Pajkiceva kod njega na intervju. Pantic i dalje sav euforican; "Bravo Snezana, cestitam !" Pajkic zbunjena; " Na cemu !" Pantic: " Pa na sestom mestu usla si u finale !" Pajkic i dalje zbunjena: " meni se cini da nisam, bila sam deveta" Pantic: "Jesi,. jesi Sneska, ti si u finalu!"... To je bila smejurija veka. Kasnije se Pantic nije pojavljivao vise nedelja na tv, od sramote, coveku je toliko bilo neugodno. A sve novine su ga zajebavale, nazvali su ga Milojko Pajkic zvani Sneska . Edited December 22, 2012 by Ефенберг
Мајор Гашпар Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Zna neko kako se zove komentator sa Arene 1 koji prenosi Milan?
Мајор Гашпар Posted July 9, 2016 Report Posted July 9, 2016 http://www.avaz.ba/clanak/245593/u-dzematu-u-bazelu-poznati-tv-komentator-marjan-mijajlovic-presao-na-islam
darkonet Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 (edited) bio je zanimljiv u pocetku, znao je sve igrace Cvajte i Bundes lige od osnivanja..kad je presao na Federaln TV toliko se jadnik srozao da je verujem i njihovim navijacima bilo neugodno da ga slusaju a i gledaju https://youtu.be/TFZOxLur1CE Edited July 14, 2016 by darkonet
Мајор Гашпар Posted July 15, 2016 Report Posted July 15, 2016 Једном сам закачио кад је преносио ово на СК: http://www.fussballdaten.de/oesterreich/2009/13/mattersburg-sturmgraz/ Тотална лудница.
KazimKazim Posted October 19, 2021 Report Posted October 19, 2021 Miloiko u transu Sad se vidi koliko e onih 6:0 protiv Holandie vece od svega posle tog datuma Nazalost raga Mitrovic ce biti ispred ednog Save, blasfemia
Мајор Гашпар Posted October 19, 2021 Report Posted October 19, 2021 Milojko pijan kao majka, sve što je mogao je pogrešio.
Sreta Posted October 20, 2021 Report Posted October 20, 2021 Mitrogol i Savo Majmun !? Djordjevicu, ti si vec pokusao... Zar je tooo, sve sto imam jaaa od tebe.....
Recommended Posts