Jump to content

Recommended Posts

Posted
Cek, jel neko ikad cuo ili video da Turci uopste kisele kupus. Meni je ta citava prica malo.... :no:

Mislim da smo mi tu malo izmenili originalnu varijantu jer, kao prvo, Turci ne koriste svinjsko meso, a kao drugo umesto kiselog kupusa svtavljaju svez i to onaj koji oni zovu "japrak"

A inace u Turskim restoranima po DEU mozes uvek naruciti sarmu, kebab (cevap) ....... zato nasi gastarbajteri cesto posecuju njihove restorane

Posted
Daj bre sarma je jedino srpsko jelo pored rakije:P

Malo smo odlutali, ovo nije tema o ishrani vec martyjeva jebacka tema, a s' obzirom koliko je popularna izgleda se stvarno slabo jebe u poslednje vreme :confused:

Posted

Al zato sarma sadrzi kiseli kupus koji neutralise dejstvo rakije na potenciju, a jos ako je sa kobasicom, to je onda pravi afrodizijak.

Posted
Al zato sarma sadrzi kiseli kupus koji neutralise dejstvo rakije na potenciju, a jos ako je sa kobasicom, to je onda pravi afrodizijak.

zaboravio si i beli luk :violent:

Posted (edited)

Boze, kad sam video naslov teme, pomislio sam na Marty Friedmana i kako je on smislio neku do jaja temu, kao na primer Thunder March, koju mu je posle pokrala Viktorija...

Edited by Wleikko
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Muzičari na bini sa gitarama, su devojke oduvek podsvesno asocirale na mladiće sa velikim falusima!

Zato su i Beatlesi očigledno bili svojevremeno toliko popularni među devojkama... :)

...i onda je Lennonu dosadilo više da popunjava rokovnike reckama,

pa je počeo da se trpa sa svojim menadžerom..a možda i lik koji ga je roknuo '80 je

imao nekada određenu bliskost sa istim.

Nebitno, momci svirajte gitare - pokušajte da se probijete & nećete imati seksološke traume k'o Friedman ;)

Posted

Ma pre bih rek'o da je to švalerka onog šabana Vai-a . . .

doduše imam pouzdanu informaciju da ju je upravo Satch nekada davno deflorisao užarenim Ibanezom!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...