Jump to content

Recommended Posts

Posted
izgleda da niko ne vodi ljubav :ph34r:

Ne kontam; Ja sam mislio da je tema jebanje, karanje, trpanje, navlacenje, razvaljivanje, uterivanje... :)

Posted
:) ...lik em ne zna da peva, em je najgori shabancic...kazem shabancic posto mislim da lik ima jedno metar ipo :)

Откуд знаш да можда не онођује оне Грандове играчице? Оне три сисате, полуголе :twisted:

Posted
Ја јеб'о две пре неки дан. Једну јебем, друга ми пуши... У исто време!!! :)

farki, mojne me zabrinjavas :) zar ne vazi u tvom slucaju - jedna al' vredna? :bigblue:

Posted

jako zabavna tema... evo iskreno ja nisam bash skoro nishta jebo' ali planiram definitivno ovu kosmichku nepravdu da ispravim u skorijoj buducnosti... :):):)

btw, Marty F, nije ti bash neka fora, otvorio si gotivnu temu, ali nam ti prvi nisi odgovorio na svoje pitanje... :);)

Posted
jako zabavna tema... evo iskreno ja nisam bash skoro nishta jebo' ali planiram definitivno ovu kosmichku nepravdu da ispravim u skorijoj buducnosti... :):):)

btw, Marty F, nije ti bash neka fora, otvorio si gotivnu temu, ali nam ti prvi nisi odgovorio na svoje pitanje... :);)

Nema on sta tu da odgovori...Nejebica kažem ja... :mhihi:

Ali zato se vežba gitara zar ne Marty? :bigblue:

Ako dovoljno vežbaš...pičke će doći... :lol:

:pivopije:

Posted
Откуд знаш да можда не онођује оне Грандове играчице? Оне три сисате, полуголе :twisted:
AAAAA....Moja koleginica Sladja igra honorarno u Grandu. Visoka je, krupna i sisata, mislim da je petica ili šestica.
izgleda da niko ne vodi ljubav :ph34r:
Pa naravno, ko je lud da se dodatno znoji po ovoj ubitačnoj vrućini. Vođenje ljubavi je za zimski period.
Posted
уватиш је за врат и радиш арпеђо око резонантне рупе. штос је да рокнеш свињак а да ти не одломи прст.

:) :) :)

Posted
Ne moras da vezbas da bi dosle! ;):):da:

:da:

da bi picke dosle, ne moras da vezbas, vec one moraju da imaju noge :)

...ili makar jednu nogu i da se potpomazu stakom :blink:

Zamislite sad jednu veeeeeliku picku iz koje izlaze noge i koja dolazi :) :) :)

I to je to - nista vise ne treba potencijalnom jebacu :) :) :)

A kad dodje, onda joj odstranis noge, stavis negde iza ormana i ostane ti samo picka da se s njom igwas :wub:

Posted
Da, ali kako posle da je impresioniram arpedjom!?

a zasto bi je ompresionirao arpedjom? Pa nije to valjda jedini kvalitet! Mislim jeste istina da ih lozi svirka i sve to, ali opet cu ponoviti NE MORAS DA VEZBAS da bi dosle!

:wink:

Posted (edited)
:da:

da bi picke dosle, ne moras da vezbas, vec one moraju da imaju noge :)

...ili makar jednu nogu i da se potpomazu stakom :blink:

Zamislite sad jednu veeeeeliku picku iz koje izlaze noge i koja dolazi :) :) :)

I to je to - nista vise ne treba potencijalnom jebacu :) :) :)

A kad dodje, onda joj odstranis noge, stavis negde iza ormana i ostane ti samo picka da se s njom igwas :wub:

You're one sick puppy you know that?! :rockdevil:

Kaka crna arpedja i tapinzi. Nauci samo da prchkash po akordima. Then, pussy arrives ;)

Edited by Jimmi
Posted
zavisi... ako je picka laka onda joj ne treba nista vise osim akorada.. ako nije laka onda ce ti traziti bar arpedjo,tapinzi se podrazumevaju... :D

:pivopije:

Ma da nece i dve gitare istovremeno da joj sviram :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...