Rile Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 izgleda da niko ne vodi ljubav Ne kontam; Ja sam mislio da je tema jebanje, karanje, trpanje, navlacenje, razvaljivanje, uterivanje...
Álvaro Recoba Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 ...lik em ne zna da peva, em je najgori shabancic...kazem shabancic posto mislim da lik ima jedno metar ipo Откуд знаш да можда не онођује оне Грандове играчице? Оне три сисате, полуголе
Natasha! Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 dule iznenadio si me. mislila sam da si fin momak a ti o sisatim igračicama rile: samo sma htela da budem fina
Kali Agna Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Ја јеб'о две пре неки дан. Једну јебем, друга ми пуши... У исто време!!! farki, mojne me zabrinjavas zar ne vazi u tvom slucaju - jedna al' vredna?
Blacksunray Verb Delikvent Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 chmarti, jadna fora, kreativan si k'o domaca metal scena....
Slave To Moonlight Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 jako zabavna tema... evo iskreno ja nisam bash skoro nishta jebo' ali planiram definitivno ovu kosmichku nepravdu da ispravim u skorijoj buducnosti... :) btw, Marty F, nije ti bash neka fora, otvorio si gotivnu temu, ali nam ti prvi nisi odgovorio na svoje pitanje...
Painkiller_JP Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 jako zabavna tema... evo iskreno ja nisam bash skoro nishta jebo' ali planiram definitivno ovu kosmichku nepravdu da ispravim u skorijoj buducnosti... :) btw, Marty F, nije ti bash neka fora, otvorio si gotivnu temu, ali nam ti prvi nisi odgovorio na svoje pitanje... Nema on sta tu da odgovori...Nejebica kažem ja... Ali zato se vežba gitara zar ne Marty? Ako dovoljno vežbaš...pičke će doći...
Mr. Smarty Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 Ako dovoljno vežbaš...pičke će doći... Ovo je tako dobra i istinita recenica, pravi materijal za potpis!!! :)
_NeSa_ Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Naravno,2 ne-jebaca kad se nadju i sloze,to je onda razmenjivanje prijateljskih recenica
Atheist Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Naravno,2 ne-jebaca kad se nadju i sloze... Ok, ja sam dovde procitao recenicu. Dalje ne zelim da znam sta pishe.
Shamandalie Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Откуд знаш да можда не онођује оне Грандове играчице? Оне три сисате, полуголе AAAAA....Moja koleginica Sladja igra honorarno u Grandu. Visoka je, krupna i sisata, mislim da je petica ili šestica.izgleda da niko ne vodi ljubav Pa naravno, ko je lud da se dodatno znoji po ovoj ubitačnoj vrućini. Vođenje ljubavi je za zimski period.
D.E.A.D. Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 Ako dovoljno vežbaš...pičke će doći... Ne moras da vezbas da bi dosle!
Mr. Smarty Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 Da, ali kako posle da je impresioniram arpedjom!?
Генеральный Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 уватиш је за врат и радиш арпеђо око резонантне рупе. штос је да рокнеш свињак а да ти не одломи прст.
Mr. Smarty Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 Auu jebote, izbaci me iz tRakta sa ovim postom :) :)
Џрк Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 уватиш је за врат и радиш арпеђо око резонантне рупе. штос је да рокнеш свињак а да ти не одломи прст. :)
RENDE Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Ne moras da vezbas da bi dosle! da bi picke dosle, ne moras da vezbas, vec one moraju da imaju noge ...ili makar jednu nogu i da se potpomazu stakom Zamislite sad jednu veeeeeliku picku iz koje izlaze noge i koja dolazi :) I to je to - nista vise ne treba potencijalnom jebacu :) A kad dodje, onda joj odstranis noge, stavis negde iza ormana i ostane ti samo picka da se s njom igwas
D.E.A.D. Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 Da, ali kako posle da je impresioniram arpedjom!? a zasto bi je ompresionirao arpedjom? Pa nije to valjda jedini kvalitet! Mislim jeste istina da ih lozi svirka i sve to, ali opet cu ponoviti NE MORAS DA VEZBAS da bi dosle!
Генеральный Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 odstranis noge, stavis negde iza ormana i ostane ti samo picka da se s njom igwas ово је баш дало неопходну свит ноту.
Jimmi Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 (edited) da bi picke dosle, ne moras da vezbas, vec one moraju da imaju noge ...ili makar jednu nogu i da se potpomazu stakom Zamislite sad jednu veeeeeliku picku iz koje izlaze noge i koja dolazi :) I to je to - nista vise ne treba potencijalnom jebacu :) A kad dodje, onda joj odstranis noge, stavis negde iza ormana i ostane ti samo picka da se s njom igwas You're one sick puppy you know that?! Kaka crna arpedja i tapinzi. Nauci samo da prchkash po akordima. Then, pussy arrives Edited July 7, 2007 by Jimmi
WHISPER_EVE Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 zavisi... ako je picka laka onda joj ne treba nista vise osim akorada.. ako nije laka onda ce ti traziti bar arpedjo,tapinzi se podrazumevaju...
Генеральный Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 господо, чули сте - 'инструменте' у шаке и удри!
R_a_S_a Posted July 7, 2007 Report Posted July 7, 2007 zavisi... ako je picka laka onda joj ne treba nista vise osim akorada.. ako nije laka onda ce ti traziti bar arpedjo,tapinzi se podrazumevaju... Ma da nece i dve gitare istovremeno da joj sviram
Recommended Posts