Jump to content

Recommended Posts

Posted

Odlican prog bend iz Holandije! Imaju dva albuma, a ja sam uspeo da nabavim njihov poslednji album Surreal. Ako volite Threshold, Symphony X ... svidece vam se i ovaj bend. :pivopije:

Posted

Знам за бенд од пре 6 година, али онај смрад Иво никад да ми пошаље проклети промо.

Posted

Хм, пусти ме мало да размислим... Искрено сам био и заборавио да постоје у протеклих 5 година. Изашли су ми из видика.

Posted

Ja ovo skinuh relativno skoro ... nije loše, moglo bi malo čvršće da bude. Ima elektronike po malo ali mislim da neće smetati nikome. Sve u svemu može da pruzi zabavu na neko vreme.

• 1 year later...
Posted (edited)

Izdali novi album koji je napravljen kao metal opera. Simon Simons peva na celom albumu :pivopije: Skroz drugaciji stil muzike imaju sada.

Edited by WoI
  • 1 year later...
Posted (edited)

Aj malo da vratim temu na pocetak liset power/prog bendova.

Ovi momci su prosle godine izdali Equbrilio CD, a posle toga i DVD. Nisam ga nesto puno preslusavala. Ipak najvise volim njihov prvi album, mada bih se mogla vise pozabaviti i kasnijim radovima.

I da, nadam se da cu ih uspeti sto pre negde videti uzivo (mozda sledeci put kad odem u Holandiju :bigblue:).

Jako su dobri. Steta sto ovde dosta ljudi kojima bi se svideli nije culo za njih.

Edited by NatashaNS
Posted

P.S. Omiljene pesme su mi End Of The Line, trilogija Lost In Misery, Into The Void, Elements Of The Truth, Everlasting Burden nije losa, kao i Waste Of Compassion. Ima tu jos dobrih pesmica, al' ove su mi medju omiljenima. Pogotovo prvih par navedenih.

P.P.S. izvinjavam se za nagomilavanje postova, al' htela sam da editujem post i iskucala sam, samo sto sam ustala od kompa, i posle je bilo kasno, nije htelo da mi edtuje.