.:Thor:. Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Šta mislite o ovom sportu? Preporučite nešto od pribora, mesta za pecanje... Ja sam veliki zaljubljenik u pecanje i pecaroš sam već nekih 10-tak godina
LazaGNR Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 (edited) Meni licno je to bas dosadno Sedis tamo negde (potencijalno blatnjav),grizu te komarci,nista se ne desava,a ti k'o slepac neki cekas da ti neka riba zagrize... Bah... Edited July 4, 2007 by LazaGNR
.:Thor:. Posted July 4, 2007 Author Report Posted July 4, 2007 ma nemaš ti pojma Lazo. znaš li kako pecanje opušta?
LazaGNR Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Ma opusta k... Ne ono,ne znam stvarno,jer nikad nisam ni bio tamo,a niti me to interesuje niti imam zelju da idem
.:Thor:. Posted July 4, 2007 Author Report Posted July 4, 2007 kako možeš reći da je bezveze kad nikad nisi ni bio
Cosmic Sailor Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Otvarao ja temu prije par godina lol pa zatvorili. Posto zivim na primorju pecanje (ili po naski ribanje) je sastavni dio zivota. Sad vise nemam toliko vremena ali kad sam bio mali isao sam skoro svakodnevno. Sada samo u zimskom periodu (od septembra do februara) idem na lignje i ponekad na pendulanje. Nema nista bolje za odmor mozga...
.:Thor:. Posted July 4, 2007 Author Report Posted July 4, 2007 aaaa Lignje!!! Hoću i ja!!! gde si na primorju
LazaGNR Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 @Tor:hehe...pa znam mislim,neke stvari ne moras ni da probas da bi znao da ti nisi OK
Novaliis Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Obožavao sam da pecam ali to je bilo ranije dok sam imao vremena..kampovanja, spavanje kraj vatre pod zvezdama, pričanje glupih priča o svemu i svačemu i somovi u čuvarkama haha.
.:Thor:. Posted July 4, 2007 Author Report Posted July 4, 2007 (edited) Lignje?! Lignje na žaru, punjene pršutom i sirom AAAAAAAAAAAAAAAAA @Laza Pa dobro ti si lud pa ti se opraštaju takve stvari @Erulian ja zato jedva čekam penziju Edited July 4, 2007 by To®
RaVeN Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Eh....drago mi je da ima ovde pecarosa !! Pecam jos od 5-6 godine....sve je pocelo sa kesegama (ili popularnije kederima)....cale zabaci mamac (napravljen od starog hleba koji je odlezao u vodi 12-ak sati), da mi teleskop i udri !! He,he...kad se samo setim tih trenutaka...bas prelepo !! Kako sam rastao, tako su rasli i zahtevi.....onda sam presao na klasicno cekanje tj. na plovak (mamac gliste i crvici) !! Poslastica je naravno pecanje na dubinku...pogotovu nocu !! I tu je pao i najveci ulov moje karijere...som od 4.3 kg (uhvacen na rovca) !! Zadnje 2-3 godine sam presao na klasicno varalicarenje, blinkerisanje....kako god !! Najlaksi, ali i najskuplji vid pecanja !! Koristim dam-ov stap i shimanovu masinicu (ne znam koje su oznake....posto nisam kuci ) ! Od varalica....hm...svega i svacega...posto najvise vremena provodim na Savi, onda pokusavam na rapale, ruzno pace (za smudja i soma), cet-ove, kasike, leptire i sl. (tako ih ja makar zovem....metalne varalice koje se vrte....naravno za stuku) i tvisteri (na koje moze da padne bas sve) ....i naravno, poslastica....2 musice licne izrade i na vrhu vaser kugla (za bucova) !! Naravno...ne koristim obican silk vec strunu !!
Geozee Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Lignje na žaru, punjene pršutom i sirom AAAAAAAAAAAAAAAAA Da ih cistis svaki dan i da znas kako se ciste, video bi kako bi ih voleo...
.:Thor:. Posted July 4, 2007 Author Report Posted July 4, 2007 (edited) Bi sigurno nisam gadljiv Pre pet godine za jedno pre podne 7 meleza 700-900gr i šaran oko 3kg koji je pobegao jer čiča pored mene nije hteo da mi pozajmi meredov Edited July 4, 2007 by To®
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Jaoo dugo nisam pecala ribe...Bar jedno dve godine.Inace volim pecanje...A varalice za pecanje su drustveno korisne....Cak sam napravila mindjuse od njih :lol:
kuruz Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Ако пецаш караше и румунке на смрдљивом Бегеју, а поред тебе пролазе џакови са мртвим прасићима и пилићима док ти иза леђа из циганског краја за врат скачу умилни звуци бруталних народњака који су и за Гранд превише прости пецање је ноћна мора. Ако пецаш на некој лепој реци и хваташ пастрмке или на мору ловиш скуше онда је пријатно. Наравно, ако имаш динамит онда је најлепше. 1
Novaliis Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Šta je "rumunka"? nisam još čuo za takvu ribu..
kuruz Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Неко мало срање, не личи ни на шта. То је вероватно израз који се користи само овде код мене, мислим да је то црвенперка, али нисам сигуран. 1
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Kao npr.Zebrice.....Imam ih kuci u akvarijumu....... :) :)
.:Thor:. Posted July 4, 2007 Author Report Posted July 4, 2007 Kao npr.Zebrice.....Imam ih kuci u akvarijumu....... :) :) e ja bi hteo da odem da pecam tropske vrste
.:Thor:. Posted July 4, 2007 Author Report Posted July 4, 2007 jel ima zlatnih ribica treba da mi se ispuni par želja :)
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 (edited) jel ima zlatnih ribica treba da mi se ispuni par želja :) E nema....one se ne slazu sa ostalim ribicama.Ima Tetri,Algara,cistaca.....i gupike Edited July 4, 2007 by Dementia
.:Thor:. Posted July 4, 2007 Author Report Posted July 4, 2007 E nema....one se ne slazu sa ostalim ribicama.Ima Tetri,Algara,cistaca.....i gupike Lepa kombinacija da li neko zna gde se kreću čuvari pošto ja nemam dozvolu naravno
Recommended Posts