Dead Man Walking Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 E nema....one se ne slazu sa ostalim ribicama.Ima Tetri,Algara,cistaca.....i gupike glupike A zashto vi prichate o ribicama, kakve one veze imaju sa pecanjem?Jedino ako cete ih upotrebljavati kao mamac Inache: pecanje smara...
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 glupike A zashto vi prichate o ribicama, kakve one veze imaju sa pecanjem?Jedino ako cete ih upotrebljavati kao mamac Inache: pecanje smara... Ne smara....Ako si u dobrom drustvu pecanje je supper,a jos ako upecas kog soma....onda je jos bolje :lol:
Novaliis Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Naravno da ne smara, bolje je pecanje nego smaranje uz net..
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Naravno da ne smara, bolje je pecanje nego smaranje uz net.. E ali kad si na poslu i kad ti je voda daleko....moras da se zadovoljis net-om!!!
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Pa sta znam....U svakom slucaju varalice su deo pecaroske opreme,i nisu uvek pri ruci....Pa se nekad mora i bez njih!
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Ja mrzim varalice. Ali su korisne....mogu i kao nakit da posluze,ja sam cak napravila i mindjuse od njih....Veoma korisni predmeti....
Zagrivuk Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Meni licno je to bas dosadno Sedis tamo negde (potencijalno blatnjav),grizu te komarci,nista se ne desava,a ti k'o slepac neki cekas da ti neka riba zagrize... Bah... Nije brate, totalno je opustajuce, ocistis mozak.
Minerva_SD Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 (edited) Nema tvom mogu oporavka! Edited July 4, 2007 by Nimfadora
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Ako te grizu komarci....To znaci da si slatkokrvan :)
Zagrivuk Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 A ako ne grize riba, onda nemas srece, a ako te ugrize DEFINITIVNO nemas srece
Novaliis Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 A ako ne grize riba, onda nemas srece, a ako te ugrize DEFINITIVNO nemas srece Uf, zato mrzim grabljivice
Cosmic Sailor Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 aaaa Lignje!!! Hoću i ja!!! gde si na primorju zivim u Petrovcu. inace, najveca lignja koju sam ulovio imala je oko 650 grama. mada, gledao sam da su hvatali one od blizu 2 kila. e to su vec cudovista. Da ih cistis svaki dan i da znas kako se ciste, video bi kako bi ih voleo... pukeface.gif ne zaebaj. vazda kad cistim lignje (naravno ne ove iz prodavnice nego ove sto ulovim) u stomaku im nadjem nesto zanimljivo. inace, postoji jedan ritual koji se sprovodi pri lovu na lignje. naime, prvu lignju koju ulovis u sezoni treba poljubiti medju oci cim je izvadis iz mora. simpatican ritual kojeg sprovodim svake godine.
.:Thor:. Posted July 5, 2007 Author Report Posted July 5, 2007 zivim u Petrovcu. inace, najveca lignja koju sam ulovio imala je oko 650 grama. mada, gledao sam da su hvatali one od blizu 2 kila. e to su vec cudovista. Ja sam pecao u Kotoru pre par godina. Ništa slavno par mačkulja i to je to.
Josif Visarionovič Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Imam dosta skup pecaroski pribor ali ne stizem cesto da idem na pecanje.ovog leta sam resio da odem u deliblatsku pescaru na kanal DTD,ima da sedim 3 dana.obozavam da pecam ali obaveze mi ne dozvoljavaju da cesce idem
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Mene je pecanje moglo skupo da košta, par puta sam se davio haha..a onda sam naučio da plivam.
Dementia Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Ma pecanje je zakon...Samo moras sa znas koji mamac da upotrebis!!!Ja znam....Otprilike
necko Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 zivim u Petrovcu. inace, najveca lignja koju sam ulovio imala je oko 650 grama. mada, gledao sam da su hvatali one od blizu 2 kila. e to su vec cudovista. ja imam ujaka u Petrovcu, mozda si cuo za njega, onaj plivac maratonac Davor Novovic enivej, da ne bude skroz offtopic, probao sam jednom sa nekim drustvom jos dok smo bili u osnovnoj, ali posle toga nista, mada voleo bih da naucim da pecam
Recommended Posts