Tomislav Sawyer Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 zivim u Petrovcu. inace, najveca lignja koju sam ulovio imala je oko 650 grama. mada, gledao sam da su hvatali one od blizu 2 kila. e to su vec cudovista. ne zaebaj. vazda kad cistim lignje (naravno ne ove iz prodavnice nego ove sto ulovim) u stomaku im nadjem nesto zanimljivo. inace, postoji jedan ritual koji se sprovodi pri lovu na lignje. naime, prvu lignju koju ulovis u sezoni treba poljubiti medju oci cim je izvadis iz mora. simpatican ritual kojeg sprovodim svake godine. Ehej. Ja cesto pecam u Perazica Dolu, tamo mi techa ima kucu pa cesto prebivam. Lignje tamo bas idu, a kad kod ostrva napecamo gofove to je party. Gof mi je omiljena riba. Btw, zvanicno drzim rekord...ulov sezone 2006 u Rosama Bacili smo mrezu i izvukli pola mora, ostali svi vadili nesto mrsavo
Dementia Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 (edited) Da li je neko upecao ribu List?????? Edited July 5, 2007 by Dementia
Axeanosilas Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 onaj plivac maratonac Davor Novovic Онај што је препливао Ламанш скоро? Кул. Иначе, никад нисам пецао, можда једном као клинац. Мислим да сам једина особа која је рођена поред Дрине а да не пеца. Овде се сви трипују и долазе до лове младицу.
necko Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Онај што је препливао Ламанш скоро? Кул. taj proslog leta je preplivao deonicu od Barija do Petrovca
Cosmic Sailor Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 ja imam ujaka u Petrovcu, mozda si cuo za njega, onaj plivac maratonac Davor Novovic biggrin.gif a znaci Kenedi (tako mu je lokalni nadimak) ti je ujak. on je bas poznat kao...pametan coek Ehej. Ja cesto pecam u Perazica Dolu, tamo mi techa ima kucu pa cesto prebivam. Lignje tamo bas idu, a kad kod ostrva napecamo gofove to je party. Gof mi je omiljena riba. tamo je dobro za ribanje. ove godine je tamo slabo bilo lignji, ali je zato u Buljaricu rasturalo. ne znam jesi li kad isao na pendulanje, tako se gofovi najlakse love a i najzanimljivije je. ako budes dolazio u septembru javi se pa da idemo zajedno da bunarimo na porat
necko Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 a znaci Kenedi (tako mu je lokalni nadimak) ti je ujak. on je bas poznat kao...pametan coek da da Kenedi a jbg, sta da se radi
.:Thor:. Posted July 6, 2007 Author Report Posted July 6, 2007 E danas se ide na pecanje, mamac nokla, valjda će biti nešto, a i ako ne, nije bitno bar ću da se odmorim od gratske buke i gužve
Dementia Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 E danas se ide na pecanje, mamac nokla, valjda će biti nešto, a i ako ne, nije bitno bar ću da se odmorim od gratske buke i gužve I je bilo nekog ulova................. :bigblue:
Tomislav Sawyer Posted July 6, 2007 Report Posted July 6, 2007 tamo je dobro za ribanje. ove godine je tamo slabo bilo lignji, ali je zato u Buljaricu rasturalo. ne znam jesi li kad isao na pendulanje, tako se gofovi najlakse love a i najzanimljivije je. ako budes dolazio u septembru javi se pa da idemo zajedno da bunarimo na porat Da znas da planiram da ceo Septembar provedem tamo. Ako se poslovi odviju kako treba javicu se sigurno Isao sam na pendulanje naravno. Znaci lose ide lignja tamo? Cenim da su zbrisale od onih manijaka sto prave novi AS tamo, sjebashe more, sve je pocrvenelo i zamutilo se, a i dizu buku preveliku.
.:Thor:. Posted July 7, 2007 Author Report Posted July 7, 2007 I je bilo nekog ulova................. :bigblue: Jako slabo, dok su neki klinci pored nas čupali ko blesavi
.:Thor:. Posted July 11, 2007 Author Report Posted July 11, 2007 Ma ne to je samo početnička sreća Planiram već neko vreme da uzmem čamac. Definitivno je lakše naći dobro mesto za pecanje kad ga imaš i moram da obnovim pribor to je mnogo para
Lunatic Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Pa zavisi sta, gde i kako pecas... Pecanje dubinskom metodom je smor, pecanje na plovak na Drini je mnogo zanimljivije, varalicarenje je jos zanimljivije kao i pecanje na vestacke musice. Ipak, pecanje trotoarki je ubedljivo najzanimljivija disciplina, nikada ne znas sta ce da zagrize i na koji mamac, he he he...
kejd Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Najjaca mi je fora...i jesi li upecao nesto...jesam, soma za brkove :):) inace nekada sam pecao, ali u glavnom na duzinu stapa, sitnu ribu...u skorije vreme nista, nema se vremena iako je odlicna stvar.
Јарослав Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=URLI1DT_Eyg
vudun Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 Са њима је одрас'о и Матијас Алмејда.
Јарослав Posted September 15, 2011 Report Posted September 15, 2011 И никако нису могли без Ахмеда Х. Мида.
Recommended Posts