RNA Posted July 11, 2007 Author Report Posted July 11, 2007 Кад смо код тога, ипак ми више лежи 'The Force'. Ма колико Снип урадио добар посао, превише ме подсећа на последње Exodus албуме. Quote
WoI Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 poslednji exodus razbija onaj Deathamphetamine nije normalno kolko je dobra pesma Quote
kuruz Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 Poison cloud hangs in the air Breathe it deep, your only care It's a nightmare, not a dream DEATHAMPHETAMINE!!!!! Ваљда иде тако... Quote
RNA Posted July 11, 2007 Author Report Posted July 11, 2007 А шта је ту лоше? То што су толико слични и што бендови који раде код Снипа све више звуче једни на друге. Само то ми смета, иако се углавном ради о одличним бендовима. Quote
Angelystor Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Poison cloud hangs in the air Breathe it deep, your only care It's a nightmare, not a dream DEATHAMPHETAMINE!!!!! Ваљда иде тако... Kolega, nemash ni predstavu kakva je ta uzivo :rockdevil: razbijachina... a lemmy, pridruzujem se preporuci za "Killing Peace", skidaj! Quote
lemmy sixx Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ajd' probacu...iako sam skeptican,nakon onog sranja sto sam skinuo.No,videcemo. Quote
Angelystor Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Onslaughtu su sva 4 albuam razlicita Quote
lemmy sixx Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Videcemo...ovaj Hellhammer /Celtic Frost fazon je meni disaster. Quote
RNA Posted July 12, 2007 Author Report Posted July 12, 2007 То је само тај један албум. Остали нема шансе да ти се не свиде, веруј ми. Нећеш поверовати колико је бенд касније напредовао на сваком плану. Quote
lemmy sixx Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ok,probacu...prvo sa ovim novim koji mi je preporucio ovaj krusevacki carapan,pa ce da vidimo ostalo. Quote
Angelystor Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Pa relativno, ja bih melodichnim nazvao samo "In Search..".. Quote
lemmy sixx Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Skinuh "Killing Peace"...e to je sasvim druga prica,odlican album. Stvarno lici na poslednja dva Exodusa...odlicne pesme,nabudzena produkcija,FANTASTICNE gitare,riffcine pilaje...jedino mi se vokal ne svidja,ali ide uz muziku pa dobro zvuci. Ovako na prvo slusanje mi se najvise svidja "Burn". Ali i ostale su strava.Ovaj album cu definitivno slusati,i to mnogo. Quote
RNA Posted July 13, 2007 Author Report Posted July 13, 2007 Е, сад узмеш нађеш "The Force", па упореди вокал, пошто исти човек пева. Quote
WoI Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Skinuh "Killing Peace"...e to je sasvim druga prica,odlican album. Stvarno lici na poslednja dva Exodusa...odlicne pesme,nabudzena produkcija,FANTASTICNE gitare,riffcine pilaje...jedino mi se vokal ne svidja,ali ide uz muziku pa dobro zvuci. Ovako na prvo slusanje mi se najvise svidja "Burn". Ali i ostale su strava.Ovaj album cu definitivno slusati,i to mnogo. ovo je retka prilika cuti od tebe da ti se svidja neki bend koji smo preporucili Quote
lemmy sixx Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Jebati ga,imam jako istancan ukus,ne prija bas sve mojim prefinjenom sluhu. Ali ovo preporuka vam je pun pogodak. Nego,skinuo sam i "The Force"...odlican album.U nekim momentima jako lici na Slayer iz "Show No Mercy" perioda.Preslusao sam na brzaka,pa konkretniji utisci posle. Quote
Angelystor Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Onslot nije izdao nista jache od "Force"..mislim, predobar je KP, al Sila je sila! Quote
lemmy sixx Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Meni je malo preteran...predugacke stvari,previse svega...dobar je album,ali mi je KP mnogo,mnogo bolji.Opasan album. Quote
RNA Posted July 15, 2007 Author Report Posted July 15, 2007 Ха, предугачке ствари... Пробај "In Search Of Sanity" да видиш шта су предугачке ствари. Quote
lemmy sixx Posted July 15, 2007 Report Posted July 15, 2007 Taj jos nisam skinuo,ali cu ga skinuti ovih dana. Quote
lemmy sixx Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Znam da ovo bas i nije adekvatna tema,ali glupavo mi je da otvaram novu samo za to.Ajd' mi preporucite neke anonimus bendove,nesto na fazon Intruder-a i Onslaught-a (ne prvi album!!!!!!)...i nemojte smarati sa kojekakvim Tandrfakovima,Enerdzetik Kraserima,Holokaustima i sl.Hvala. Quote
lemmy sixx Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Sabbat imam,super su."The Clerical Conspiracy" Xentrix?To nemam,bas cu da probam. Quote
RNA Posted July 21, 2007 Author Report Posted July 21, 2007 Па, ове бендове што сам ја побројао горе у првом посту вреди чути. Нису прва лига и феноменални, али су добри. Quote
Recommended Posts