lemmy sixx Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 Ok...ali mislio sam i na bendove koji nisu iz UK.Znam da je tema o UK bendovima,ali mi je bezveze da otvaram novu temu samo zbog preporuka.A ova je nekako najadekvatnija za to. Quote
RNA Posted July 21, 2007 Author Report Posted July 21, 2007 Не брини, препоруке ћеш већ уочити. Quote
lemmy sixx Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 (edited) Skinuo sam Xentrix,prvi album "Shattered Existence".Super je,svidja mi se.Odlican bend.Pesma "No Compromise" jebe keve.Produkcija mi se svidja...gitare super zvuce!Valja ovo,valja...Sutra cu ostale albume iskopati... "Crimes" :rockdevil: Kakva stvar!!!!! UBIJA!!!! Edited July 21, 2007 by lemmy sixx Quote
Angelystor Posted July 21, 2007 Report Posted July 21, 2007 E da si rekao za taj album da ne valja stvarno bih se zabrinuo za tebe.. Quote
lemmy sixx Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Ako imate link za drugi album "For Whose Advantage",ostavite ga.Nemogu nigde naci. Quote
lemmy sixx Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Ipak sam nasao...pa,dobar je album,ima dobrih stvari,ali je prvi mnogo bolji.Ni upola mi se ne svidja kao prvi. Quote
lemmy sixx Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 Skinuo sam i "Kin" i "Scourge"."Kin" je srednja zalost,nit' smrdi,nit' mirise.Dosadno."Scourge" je golo govno.Uzasan album. Prvi je zakon. Quote
M-16 Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 (edited) Pronadjoh ovu temu pa ajd' da iskucam nesto...Dakle,britanska thrash skola je izrodila zaista mnogo dobrih i kvalitetnih bendova.Predpostavljam da se kod nas ne slusa mnogo i zaista je steta sto je tako.Pre par dana sam nabavio pesme benda Virus.Meni se dopada,tipicna americka skola.Na njihovoj myspace stranici je dozvoljen download pa ko zeli neka prelusa i skine nesto Edited September 19, 2008 by M-16 Quote
M-16 Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 (edited) evo link: http://www.myspace.com/virusthrash Edited September 19, 2008 by M-16 Quote
RNA Posted September 19, 2008 Author Report Posted September 19, 2008 Други албум ми се виђа, први је 'нако. Тачније, и друи је 'нако, али је дефинитивно бољи. Quote
M-16 Posted September 19, 2008 Report Posted September 19, 2008 Pa,na neki nacin i jesu prosecan bend.Nista vise od toga.Cujem da su uspeli da skupe kakvu/takvu novu postavu i da planiraju da rade nove pesme.Nov basista je zena. Inace,malo mi je glupo da pricam o britanskom thrash-u a da ne pomenem Slammer.Jel' si slusao njih? Quote
RNA Posted September 19, 2008 Author Report Posted September 19, 2008 За њих постоји посебна тема одавно, само дуго на њој нико није постовао. Добар бенд, али ми се некако не одваја од гомиле других британских. Стварно ен видим разлог да се Вирус поново окупи, али ако то желе... Quote
M-16 Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 (edited) Vecina ovih britanskih bendova nije nista posebno,cist prosek.Zato nisu ni uspeli da se probiju.Sto se tice Virusa i meni se cini da im je ovo okupljanje promasaj Edited September 21, 2008 by M-16 Quote
RNA Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 Већини је највећи проблем био недостатак ма и мрвице оригиналности. Скоро сви су се трудили да копирају америчке бендове. Једини који су остали боље упамћени су они оригиналнији: Sabbat, Onslaught, Xentrix, Toranaga... Ипак,с ви ти бендови су постојали, неки нису били уопште лоши и њима треба посветити бар мало пажње. Quote
Pig_Unity Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Sabbat i Xantrix su poznatiji... Sabbat-ov Dreamweaver obožavam... Preporučio bih bend Pariah-The Kindred. Skoro sam dobio i bend Blood Money,komentarisaću ga dok ga preslušam... Ako nekog zanima recite pa ću okačiti linkove... Quote
M-16 Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Zato i postoji ova tema.Inace,da sam znao da postoji ne bi ni otvarao zasebnu temu za Anihilated.Ako budes hteo preslusaj Warpath.Radi se o relativno mladom bendu.Evo ti link: http://www.myspace.com/warpathuk Quote
Pig_Unity Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 http://www.mediafire.com/?g5txvydm2n3 Evo ga Pariah Quote
RNA Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 Бенд настаак култног бенда Satan. Имам њих на плочама. Quote
Pig_Unity Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Gdje ti nabavljaš te ploče?? Quote
RNA Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 Сада углавном да, али сам Pariah нашао овде на берзи пре 5-6 година. Quote
Pig_Unity Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ajd ako možeš da mi pojsniš kako kupuješ preko e-bay-ja,kako plaćaš i ostalo,jer su tamo stvari na aukciji... Nije sramota ne znati,već je sramota ne pitati... Quote
Grob Bez Dna Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 mislim da je pisao rna o tome na temi o vinilima.poseti je. Quote
RNA Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 (edited) Ajd ako možeš da mi pojsniš kako kupuješ preko e-bay-ja,kako plaćaš i ostalo,jer su tamo stvari na aukciji... Nije sramota ne znati,već je sramota ne pitati... НАписаћу поново, није проблем. Дакле, ја углавном тражим аукције на немачком ибеју, пошто Немци имају најбољи избор онога што мени треба, а из досадашњег искуства могу рећи да су најбољи људи за сарадњу, мада се деси да налети неки пајсер. Плаћање искључиво кешом, јер другачије и не може из Србије. Треба тражити аукције где пише да шаљу у целом свету. треба бити опрезан, пошто је око нове године поштарина из Немачке дуплирана. Пакети до 1 кг (1-2 плоче) је и даље 6-6,50 евра, али је за оне мало веће пакете до 2 кг (око 7 плоча) дуплирана, јер су променили зоне. Раније је била 8 евра, као и за целу Европу. Сада је толико за ЕУ, али не чак ни за све земље (мислим да не важи за Мађарску, Словенију и Чешку, да не помињем Бугарску и Румунију), тако да су ти пакети до Србије сада 13 евра. Амери углавном имају фиксне тарифе. За Европу им је углавном једна плоча 10-14 долара, а свака наредна додатних 5 долара. Грци деру још горе за поштарину, Енглези и бож' помози. Аукција као аукција није проблем. Најбоље је пратити је и понудити што ближе крају, најбоље у последњем минуту. Тада су највеће шансе да се нешто добије, јер се деси да онај ко је дао понуду (ако је уопште некога било на аукцији пре), није приутан у последњем минуту. Код аукција само све зависи до које си цене спреман да идеш. Edited September 21, 2008 by RNA Quote
Recommended Posts