Haos sam ja Posted September 12, 2020 Report Posted September 12, 2020 Imam i ja fotke sa tog certa, haha Dead Hearts i sympho deathcore Winds of plague bili predgrupe. Quote
VoivodBG Posted February 5, 2023 Report Posted February 5, 2023 I dan danas tvrdim jedna od boljih core svirki, svi znojavi i bez vazduha u nekadasnjoj maloj sali SKC. A ni predgrupe nisu bile lose, osim svinjokoljasa 😄 2 Quote
Haos sam ja Posted February 5, 2023 Report Posted February 5, 2023 Haha ladno piše NY hardcore legends a ljudi sa Floride. Najjači bend. Quote
HellAwaits Posted February 5, 2023 Report Posted February 5, 2023 Privukla mi pažnju Voivodova serija objava, pa svratih i ovde. Slučajno sam bio u BG tih dana i banem na gig. Ukupno sam bio na 20-ak core svirki stranih bendova i kao što reče Vojvoda, ovaj je u samom vrhu. Haose, možda je najavljen tako jer se Met vratio u rodni NY? Quote
Chicken Little 420 Posted February 5, 2023 Report Posted February 5, 2023 Ja ipak mislim da je Frubi hteo da okarakterise stil kao NYHC, mada ni to nije tacno 😄 1 Quote
The Bowels Of Perdition Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 Sick of it All u Amerikani najbolja HC svirka kod nas na kojoj sam bio (ne sećam se godine). I Biohazard u Hali sportova na NBG-u 1996, čini mi se - to je bio pokolj 1 Quote
Talvi Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 bio je i onaj izveštaj sa Exita za neki sajt, gde rekoše da su Terror NYHC, a bukvalno na backdropu pisalo LOS ANGELES HARDCORE Quote
Haos sam ja Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 12 hours ago, Chicken Little 420 said: Ja ipak mislim da je Frubi hteo da okarakterise stil kao NYHC, mada ni to nije tacno 😄 Biće da je ovo, prosečnom metal promoteru promiču te nijanse između nabadačkog NYHC stila i apsolutne unikatnosti koja karakteriše Shai Hulud, ja bih to nazvao progressive hardcore. Najbolja hardkor svirka kod nas ikad je kad je Madball prvi put dolazio - nije bilo bitno iz koje si priče samo ostaviš mozak na ulazu tih sat i po, tu su negde ta Sick Of It All svirka, Stretch Arm Strong, 25taLife i Boysetsfire kad su bili. Nisam bio na Biohazardu, premlad sam bio tad, verujem da je to bila ludnica jer su svi bili željni svega. 1 Quote
23/16 Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 Kako su mene odvalili na 25taLife, imao sam tada 60kg. 1 Quote
HellAwaits Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 Mama mia, kakvo krljanje na Madball i SOIA! Nisam ni pokušavao da uletim u pit, što reče 23/16, loša mi bila kilaža. :) Biohazard bio u martu '97, moj prvi veći cert po povratku iz vojske. Kad je Bili uz pozdrave publici i govoranciju dreknuo, tipa: You guys are incredible! Serbia is State Of The World Address! Ne zaboravimo ni tricu Pro-Paina 1997-1999. Prvi mi bio najbolji, zamalo da zvukom sruše raspali SKC. Uzgred, poslednji poznati bend koji je gostovao kod nas uoči rata 1999, negde u februaru te godine. Generalno, atmosfera na HC koncertima uvek mi je bila vatrenija i bolja nego na većini HM nastupa. 1 Quote
Recommended Posts