Thabbas Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Slava! Obavestavamo vas da je poceo sa radom novi black metal bend u sastavu: njegova ekselencija KNJAZ NAGRDJENI - Vrazji vikar, penetrator tinejderskih himena njegovo demonsko visocanstvo DESPOT NENAVID - cuvar kljuceva demonskih odaja, gospodar crnih pohotnosti njegova vrhovna perverznost VOJVODA NERAST - cuvar primitivnih i iskonskih dubina, svinjar demonski Black metal je konacno stigao i u ove krajeve, celije Sabackog okruga su se otvorile i pustile u svet nesveto trojstvo! Total pozer desecration! War to fake black metal!!!! Ocekuje se demo EP pod nazivom Kroz perverzne dimenzije, tracklist: 1.U paklu moj mac je liven 2.Crne materice i rogata sperma - epilogue - demon child 3.Kroz kapije bede i ocaja KULT! Quote
Goxy Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 (edited) au,vidim da se vas trojica bas lepo zabavljate dole.inace,podrzavam projekat svim srcem i k.....!predlazem da ovaj prvi ep bude u strogo limitiranom izdanju,poprskan crnim izlucevinama vasih mracnih odaja. eh da, SLAVA! Edited July 13, 2007 by Goxy Quote
WoI Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 au jebeno koji kvlt :rockdevil: ocekujemo neki specijalni kolekcionarski primerak ovog bisera srpskog bljek metala! СЛАВА! Quote
Masovni UBICA Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Da li mogu i ja da dobijem primerak ovog kultnog izdanja? Quote
D.E.A.D. Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 au pa ovo su moje komsije iz Shapca! Voleo bih da cujem ovaj nesveti projekat pravo iz dubina mracnih odaja! Trebali ste svirati kao predgrupa van gogu garant bi se probili!zasto despot? Ajde sad jel ovo zajebancija ili ste vi ozbiljni? Pitam da znam da li da stavim onog smajla sto se smeje ili onoga sto place? Tem aza domacu scenu ne za ovde.ali zasto za domacu scenu ako su demo bend? Ili je ovo pomereno u demo bendove sa neke druge teme? Quote
WIZARD OF GORE Posted August 8, 2007 Report Posted August 8, 2007 Kakav kult pa to nije normalno...dogodine svirate u Golupcu obavezno! SLAVA! Quote
D.E.A.D. Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 " this time next year we'll be millionaires" :) Quote
Katahazah Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Cujem da je u pripremi split sa Anal Mravojed-om? Ako je to istina, ostavite neki info, nije u redu da takav kvlt potone u zaborav! Quote
WIZARD OF GORE Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 uuuhhh taj split ima da jebe nanu naninu Quote
Recommended Posts