Jump to content

Recommended Posts

Posted

i mene je smorilo jednom i prekinuo sam al uzeh opet da igram i evo sad ce za mesec dana ako bog da deathstar :D

Posted

U ja nisam nikad stigla do deathstara.

Prvi put kad sam je igrala ja mislila da je fazon u gradnji, inače nisam neki napadački tip osobe. Tek su me kasnije ogame saveznici ubedili da moram da napadam "one fine ljude koji kao i ja pokušavaju da izgrade svoju planetu".

A onda sam postala naughty lešinar.

Posted

Igrao sam u 29. pa sam predao acc - mnogo prevaranata i mnogo turaka. sada igram 31. čisto da ostanem u formi i cekam da se otvori 33. gde planiram da krenem ozbiljnije da igram. Ti?

Posted

Pa ono, kreni 33. kada se otvori. Po svemu sudeći neće skoro, što je dobro.

Inače, u kom si tamo savezu? Jesi sa MofS?

Posted

ne vala igram sam :pivopije:

sad sam 2000 i silovito napredujem ka deathstaru :)

dosta sam izgradio odbranu pa mislim da bih mogao vec da krenem da napadam :pivopije:

Posted

2000. na statistikama?

Deathstar, a? Ma da, ja ih već sedam nagurao na planetu :).

Evo ja se odlučio malo kačiti sa nekim turcima. Ne volim ih nikako. Obzirom da im je savez drugi na listi, biće veselo ;).

Posted

Pa ajde navrati onda u UNI 33 kada se otvori, pa da zajedno lomimo flote.

Eto, lupih danas jos jedan HoF... Dosadno bre u ovom UNI 31, ali sada vec postaje vec zanimljivije :mrgreen:

Posted

Ne, zapravo, pokazali su mi igru ljudi koji su bas bili veliki fanovi i bilo je to "ok" dok nisam videla AE. Nisam nikad igrala Ogame niti cu. Imam godisnju clanarinu na AE i vec 4 meseca przim vrlo uspesno :P

• 1 year later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...