Јарослав Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 омот јесте само за сингл, а иначе га је радио Peter Elson, као омот за књигу Up The Line. Quote
Goxy Posted July 11, 2013 Author Report Posted July 11, 2013 daleko od toga da je pesma da padnes na dupe,ali svaka nova SF stvar je praznik za usi. meni laser enforcer najvise vuce na traveller pesme ali jednostavnije strukture(kao sto su na the animal spirits). ima i taj futuristicki fazon pocevsi od naziva i omota sa odlicnim fontom,uopste se ne bih bunio da ovaj ostane i na albumu. Quote
Berliner Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 meni je super solaza i oni epik 70's bubnjevi u bridzu ali mi je refren nesto debilan previse Quote
azal Posted July 11, 2013 Report Posted July 11, 2013 daleko od toga da je pesma da padnes na dupe,ali svaka nova SF stvar je praznik za usi. meni laser enforcer najvise vuce na traveller pesme ali jednostavnije strukture(kao sto su na the animal spirits). ima i taj futuristicki fazon pocevsi od naziva i omota sa odlicnim fontom,uopste se ne bih bunio da ovaj ostane i na albumu. meni samo taj futuristic fazon uopste ne ide sa ovako retro produkcijom. na travelleru se bas sve to poklopilo, produkcija ta cistija je lepo legla i uz futuristicke fazone i uz malo komplikovaniju svirku i aranzmana Quote
Goxy Posted July 11, 2013 Author Report Posted July 11, 2013 ali futuristicki fazon kao na primer stari sci-fi filmovi b produkcije i onda mi ta retro produkcija savrseno pase.tako gledam i na traveller ili hardworlder. Quote
azal Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 http://www.mediaboom.org/400549-slough-feg-celtic-saga-2013.html Quote
azal Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 nova stvar! http://www.metalblade.com/sloughfeg/ Quote
Goxy Posted January 9, 2014 Author Report Posted January 9, 2014 evo i pesama: Digital Resistance track listing: 1. Analogue Avengers / Bertrand Russell’s Sex Den 2. Digital Resistance 3. Habeas Corpsus 4. Magic Hooligan 5. Ghastly Appendage 6. Laser Enforcer 7. The Price Is Nice 8. Curriculum Vitae 9. The Luddite 10. Warriors Dusk ma bice sexa Quote
Angelystor Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Normalno kada ima pesma koja se zove "Bertrand Russell’s Sex Den". Izuzetna ocekivanja imam 'Ajde Grobe gruni neki utisak ovdi. Quote
azal Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 jedva cekam da leakuje ovo. bas mi se mnogo slusa ovako nesto sad Quote
azal Posted February 12, 2014 Report Posted February 12, 2014 ceo album se streamuje http://pitchfork.com/advance/347-digital-resistance/ svakako je vise rock album nego metal cini mi se. Quote
azal Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 http://www.mediaboom.org/403881-slough-feg-digital-resistance-2014.html Quote
Goxy Posted February 17, 2014 Author Report Posted February 17, 2014 (edited) priznajem da sam napocetku ocekivao drugaciji album,mozda slicno travelleru,jos jedan konceptualni sci- fi ili sl. posle par slusanja vec me bilo briga. kako god, deveti album,deveta pobeda. kao i animal spirits,jednostavnije pesme ali melodicnije i dosta akusticne gitare,mozda i najbolje produkcija do sada. "slabije " the prince is nice i the luditte,ostalo bez zamerki. definitivno su mi najbolji bend 21.veka. Edited February 17, 2014 by Goxy Quote
Angelystor Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 It's always gentle on my mind To say I'm not the killing kind The phony accusations fly Prezadovoljan albumom. Blago drugacije nego inace, ali opet beskrajno Sloughfeggish. Quote
azal Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 jeste odlican je. tekstovi su predobri, koncept savrseno ostvaren. jes da nije toliko metal, vise neki thin lizzy fazon, ali ne smeta nimalo Quote
azal Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 magic hooligan mi najbolja stvar za sad. Quote
Angelystor Posted February 19, 2014 Report Posted February 19, 2014 Kod mene: Laser Enforcer, Haebas Corpsus,Magic Hooligan, naslovna Slabije mi slicno ko Goksiju, tj. pred kraj albuma. Quote
Goxy Posted February 19, 2014 Author Report Posted February 19, 2014 druga polovina albuma malo slabija,ali cv mi odlicna kao i warrior's dusk koja mi je bas old school slough feg. mogla bi ladno da se nadje na twilight ili down among... 1 Quote
Goxy Posted April 15, 2014 Author Report Posted April 15, 2014 pazi kad sviraju u sloveniji u junu Quote
Angelystor Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Nope, jul. http://metaldays.net/Home Quote
azal Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 sviraju u ljubljani 6 juna. u onom malom krsh klubu gde svi manje popularni heavy/power/prog bendovi sviraju Quote
Kumodraski Vo Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Bulevar jna cela traka zakrcena, The Lord Weird, sluske, subara i poteci pesaka! FROM THE SNOW AND ROLLING THUNDER AND THE FROST AND POURING RAIN! Quote
Recommended Posts