Angelystor Posted June 24, 2019 Report Posted June 24, 2019 Gleda se Kodex u novembru na Hammer of Doom :] Quote
Angelystor Posted June 25, 2019 Report Posted June 25, 2019 Prvih minut od "Uncanny" 10/10. Ostatak albuma 6/10, a i to mislim da malo naduvavam na fanboy kartu Quote
Grobodan Posted June 25, 2019 Report Posted June 25, 2019 Uf iako lord Goksi hejluje ovo kao album godine meni ovo ispade ljuto razocarenje jer a) izdaju albume vrlo retko b) nikad do sad po meni nisu omasili, navikli me i razmazili sa kvalitetom. Thirding zalbu za produkciju, aj sto je ko da je u garazi snimano - nije to ni toliko strasno vec i sama muzika zvuci kao da je sklepana tu na brzaka. Ima naravno bendovskog nepogresivog divnog smeka ali sto rece Laza ovo vec sve cuto u boljim verzijama, mogli smo jos cekati ako treba ali da se pesme razrade. I da, ovaj gitarista nije imao razloga da se cuje kako peva dalje od svog tusa. Quote
Angelystor Posted March 21, 2020 Report Posted March 21, 2020 U sklopu skorašnjih zagrevanja za UTH (šmrc) sam opet obrnuo i Organon opet. Def mi je lakše i lepše sad legao, ali to je zato što sam mu i malo sa spuštenim očekivanjima pristupio Ali jebiga, nemam više sumnje, ubedljivo najmanje omiljeni album. Kad smo kod toga, kako vam se kotiraju TLWSF izdanja? Moj pokušaj razvrstavanja: 1. Down Among The Deadmen 2. Traveller 3. The Lord Weird Slough Feg 4. Ape Uprising 5. Twilight Of The Idols 6. Digital Resistance 7. Atavism 8. Animal Spirits 9. Hardworlder 10. New Organon Quote
azal Posted March 21, 2020 Report Posted March 21, 2020 zamenio bih mesta Traveller i Down Among, i Animal Spirits i Digital Resistance Quote
Angelystor Posted May 22, 2021 Report Posted May 22, 2021 https://www.invisibleoranges.com/the-lord-weird-slough-feg-25/?fbclid=IwAR35IkV5t_fCegsviVn1EwT0cACpBDSrX8uFfmdTXIF5hy-iq_fZN4QxHLw Sviđa mi se kako ga je odjebao odmah za čestitanje rođendana albumu 1 Quote
azal Posted May 24, 2021 Report Posted May 24, 2021 koliko luda prica sa likom sto im dao pare za snimanje Quote
VoivodBG Posted May 24, 2021 Report Posted May 24, 2021 Nisam nikada slušao bend, ali ova priča o snimanju prvenca i tipa koji je nudio novac, je čisto zlato! Quote
Grobodan Posted May 24, 2021 Report Posted May 24, 2021 E pa taman sad uzmes i krenes bend od pomenutog debija pa natenane Quote
Angelystor Posted April 26, 2023 Report Posted April 26, 2023 ali ona random obrada usred seta od 45min mi je baš wtf. I još veći mi wtf ovo dovlačenje američkog benda za samo 45min svirke. Quote
Recommended Posts