Angelystor Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Nije sto je Feg, ali stvarno je maestralan album. Doom na startu, lepo iznenadjenje, i onda klasik Feg dalje...naslovna je pravi monstrum. Mozda najbolja Feg pesma. Quote
Lunar Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Kada fegeti naprave album nema zajebancije. Necu ovako, chekam download link. Quote
Goxy Posted April 17, 2009 Author Report Posted April 17, 2009 ponovo su objasnili i pokazali koji je trenutno najbolji metal bend na svetu. Quote
Grobodan Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Jes, da se King upokojio pa i mozda... Evo linka djeco http://depositfiles.com/files/0h6msld7b Quote
Goxy Posted April 21, 2009 Author Report Posted April 21, 2009 mozda pre,ali trenutno,pored ovakvog benda i albuma nema nikakvih sansi. Quote
Grobodan Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 U jbt, svetogrđe jednako aktu kenjanja u crkveni oltar. Evo samo da završim ovaj novi Slayer live, pa se bacam na Slow fag, da vidimo jel tako dobro Quote
azal Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 dajte link koji radi, sve drolje za ovu zemlju su zauzete pise. Quote
Lunar Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 (edited) Malo mi pada teshko da protivrechim goksija, ali Hammers of Misfortune > The Lord Weird Slough Feg. EDIT: Mada kada bolje razmislim TLWSF ima Travellera, a HOM Locust Years. Edited April 21, 2009 by Lunar Quote
Uruk Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 dajte link koji radi, sve drolje za ovu zemlju su zauzete pise. ja sad skidam bez problema, probaj ponovo Quote
Grobodan Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Evo rapid linka http://rapidshare.com/files/222684488/ap.rar Na prvo slusanje mi je super album. Quote
Grobodan Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Ajd da kazem nesto pametno... aaaa! Bez sale - album je zaista odlican. Plasilo me je sto je na albumu 8 pesama, ali oni su sabili gusto sve svoje kvalitete, tako i treba, jebes albume od +60 minuta, samo u facu. Highlight - naslovna i Simeon, najgora - Hunchback (mada je naziv sjajan), valjda me jos drzi novi CMass pa ne primam ni miligram dooma u svoj sistem all in all, jos jedno vrh izdanje kriminalno zapostavljenog benda. Quote
Goxy Posted April 23, 2009 Author Report Posted April 23, 2009 (edited) nije simeon nego simian. highlight-ape uprising, ape outro i shakedown at the six. overborn je stara pesme sa nekog demoa,ali za ovaj album sa preuredjenim tekstom. do sada album godine. Edited April 23, 2009 by Goxy Quote
Grobodan Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Kod mene tagovano Simeon Sad ću ispravim. Quote
Angelystor Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 all in all, jos jedno vrh izdanje kriminalno zapostavljenog benda. Sto reche jedan na blabberu, "Why aren't these guys huge?", mislim ima milion razloga zasto nisu, ali opet, u ovako jebenoj godini sas sve Mastodonom, Devinom, H&Hellom, Cmassom..ovo mi je za sada ozbiljan predent za tron koji pripada kreatoru albuma godine...A da, i Kreatorov album :] Od laganih zvuka Slou dooma do rocky Heroja, Mike je opet uspeo da napravi jedan potpuno lud, zabavan a u isto vreme heavy i prokleto catchy album. I cini mi se da ga je dao po solazama najzesce do sada, na "Ape Outro" je pravo ludilo. On the other hand, "Ape Uprising" mi se zestoko bije za najbolju TLWSF pesmu sa "Warriors Dawn", kak'o ludilo od pesme. Ali "Never coming down from the trees, necer bending down on my knees" pevam danima, isto hajlajt pesma albuma Pa jos "Shakedown", ta sredina albuma je stvarno jebeno zlatna. I takav je otprilike album, ide od "slabije" ka jacoj pa opet jaca, pa udaracka sredina, pa opet pri kraju nesto "slabije" pesme. I da, zlatna duzina, 35-40 minuta, to su ti kiperkecovski intervali u kojima nastaju legendarni albumi. The Lord Weird Slough Feg, bre. Quote
Grobodan Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 Kako ih tagujete u winampu, LWSF ili samo Slough Feg? :) Quote
Uruk Posted April 25, 2009 Report Posted April 25, 2009 a zbog cega su menjali ime benda uopste? Quote
Goxy Posted June 5, 2009 Author Report Posted June 5, 2009 evo jedne poslastice za nas par hard core slough fegeta: http://freemusicarchive.org/music/Slough_Feg ako neko hoce da taguje: 1. Hunchback of Notre Doom 2. High Passage Low Passage/Asteroid Belts 3. Hardworlder intro/Tiger! Tiger! 4. Hiberno-Latin Invasion 5. Galactic Nomad 6. Ape Uprising 7. Shakedown at the Six 8. Death Machine mislim,sta da vam kazem... Quote
Angelystor Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 O_O Goxy sreco moja! Gde izvadi ovo? Quote
Grobodan Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Iz ponora kulta, gde drugačije. Ja nisam ni video ovo... sad će da se skine. Quote
azal Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 album se idalje vrti. sad cu i ove kultove da poskidam. Quote
WoI Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 konacno sam se navadio na ovaj bend vrti se down among the deadmen non stop Quote
Angelystor Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Down among the deadmen, um-pow-wow! Cekaj tek novi da cujes, meni definitivno drugi najbolji benda Quote
Recommended Posts