Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad naleteh na album na arhivama, novi:

Unholy cadaver - Unholy cadaver

As most people who pay attention probably know, Hammers Of Misfortune started life as Unholy Cadaver, and even recorded a full-length album under that name. This long lost LP has never been released in it's entirety, until now, thanks to Shadow Kingdom Records, who did an amazing job with this release.

Nego što ne pričate majku mu:

Hammers Of Misfortune - 17th Street

More news to report: The next Hammers album is entitled "17th Street". The track list is as follows:

1. 317 (3:39)

2. 17th Street (4:41)

3. The Grain (7:14)

4. Staring (The 31st Floor) (3:47)

5. The Day The City Died (4:30)

6. Romance Valley (5:19)

7. Summer Tears (6:37)

8. Grey Wednesday (3:58)

9. Going Somewhere (10:05)

running time: 49.7 minutes

This album will be released on Metal Blade records in October 2011.

Fapfapfap

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

sigurno ne najbolji od njih ali i ovaj valja.dobro je sto su nastavili sa muzikom sa proslog albuma.the grain i the day the city died su mi hit pesme,summer tears dosadnjikava,ostalo fino.

Posted

probao sam, ne moze. ovaj pevac mi toliko bezveze zvuci, narocito posle onakvog glasa.

zvuci kao kombinacija maynarda i marcolina, sto nimalo ne zvuci dobro iako su obojica odlicni pevaci :D

Posted (edited)

ih al si ti neki, sve ti smeta.znam ja,ti bi najvise voleo scalzi da peva.meni ovaj pevac zvuci kao onaj sa proslog albuma tako da sa te strane nemam zamerki.

Edited by Goxy
  • 2 weeks later...
Posted

Ja sam se bas pogubio oko trenutne postave HoMa. Tek posle par slusanja mi Grob otkri da su vokali potpuno novi. A ja mislio da su se samo srozali i lik i zenska, hah. Nije mi falio Skalci na proslom, a ovde fali bilo kakav normalan vokal. Muski vokal je stvarno, stvarno los, posebno me iritira na "The Grain", mogla je da bude jedna od boljih pesama na albumu, ali je potpuno usrana.

Muzicki mi je ipak zanimljiv album, jos jedno HoM izdanje koje ne lici ni na jedno prethodno, talk about progression. Nisam u tekstove nesto zalazio, ali sudeci po naslovima, coveru, nesto razaznatih lirika, kul mi je i ceo gradsko-stambeni koncept odradjen za album...

Da je Kobet uspeo da nadje kvalitetnije vokale, ovo bi bio jedan od najboljih albuma godine, ovako je samo jos jedno fino izdanje, a u HoM katalogu definitivno najslabije.

Bolje: 317, The Day The City Dead, Romance Valley, Going Somewhere.

• 2 weeks later...