WoI Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Au ovo mi je jedno od boljih heavy otkrica u poslednje vreme Bend je iz Poljske, zenski vokal, prvi album - The Curse Of Crystal Viper, ne treba nista vise reci vise info - Enciklopedija Link Quote
RNA Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Да, певачица бенда је жена познатог пољског подземног раденика, Бартека Габриела. Одатле и знам за бенд, само никако да напокон набавим и диск. Quote
WoI Posted July 18, 2007 Author Report Posted July 18, 2007 nabavi album jer ga zaista vredi preslusati Quote
RNA Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Не сумњам. Сви моји размењивачи су га нахвалили. Quote
Grobodan Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Vidi, ima tema... Dakle, ovaj bend je V R H V R H O V A !!! Bio sam u razmeni sa i izmedju ostalog mi srezao i ovo. Na prvo slusanje mi bilo OK, malo kasnije, vidim ja vrti mi se pesma neka po glavi, sta je to...Night Prowler. Aha, ajd da ponovo pustim. I pustim. I jos jednom. Stvarno je retko u ovo vreme hiperprodukcije da preslusam nesto 3x na dan. Dakle, kad vec ovaj seronja nije dao informacije - bend je predvodjen pevacicom Leather Wych, koja mi je neka mesavina izmedju Leather Leone i Doro, koza, lanci i muda do zemlje (sto kod nas ne uspevaju ovakve zene, nego samo gothic i blac skrndeljuse)... Muzika, nista novo, ali odsvirano sa pravim Metal duhom i posednutoscu, album pun hitova, i headbangicni feel retko pada do kraja. Evo benda: Inace, ucestvovali na tribute albumima za WASP, Angel Witch, Manilla Road i Cirith Ungol, sto ce reci - imaju ljudi ukusa. Kad je vec Bosko otisao u vojsku, videcu da napisem bar recenziju za Metal sound, da promovisem bar koliko mogu ovaj bend. Sve u svemu - moje najtoplije preporuke! Quote
WoI Posted September 7, 2007 Author Report Posted September 7, 2007 jebala te ta slika vishe :) sta nisam dao informacija. dao sam link za enciklopediju sta ces vise Mada sa tog albuma Shadows On The Horizon i I Am Leather Witch keva Inache komso u novom Nocturnu bice intervju sa Viperom. Radio sa Vjesticom Mnogo gotivna riba Quote
ZmYchE Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 (edited) Skinula sam ga sa torrenta uz još neke albume koji su izašli 2007.al još ne preslušah. Je*ote samo skidam sve i svašta... a slabo preslušavam, a mrzi me i da promenim ziku na plejeru ahah No...oni imaju 4 demo snimka od 2003. od kad su se oformili i napokon ove godine izbaciše album prvenac. Diskografija: Rehearsal Tape - Demo, 2003 Live Demo - Demo, 2004 Strike One - Demo, 2005 The Soundhouse Tape - Demo, 2005 The Curse Of Crystal Viper - album 2007 Sleeping Swords - YouTube City Of The Damned - YouTube Edited September 7, 2007 by ZmYchE Quote
Divlji Tigar Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Dakle, kad vec ovaj seronja nije dao informacije - bend je predvodjen pevacicom Leather Wych, koja mi je neka mesavina izmedju Leather Leone i Doro, koza, lanci i muda do zemlje (sto kod nas ne uspevaju ovakve zene, nego samo gothic i blac skrndeljuse)... I ja bih voleo da se kod nas pojavi ovakva pevacica ali tesko. Zivele prave heavy metalke! Quote
Angelystor Posted September 7, 2007 Report Posted September 7, 2007 Lele WOI al si bled nesto na ovu sliku... Quote
Divlji Tigar Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 (edited) Skinuo sam album, ovo je savršenstvo. Pevačica rastura. Edited May 1, 2011 by Divlji Tigar Quote
ZmYchE Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Ok je bend, skinuh album preko torrenta (sad ga ima) Nisu losi... Quote
Bata Trokrilni Posted September 16, 2007 Report Posted September 16, 2007 Ako je samo jedan album u pitanju, neće mi škoditi da ga nabavim. Quote
RNA Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Kad je vec Bosko otisao u vojsku, videcu da napisem bar recenziju za Metal sound, da promovisem bar koliko mogu ovaj bend. Јесте добили промо? Дај га овамо, ја ћу да пишем. има времена на претек у војсци за такве активности, поготово увече пред спавање, а понео сам дискмен. Како го,д свакако ћу набавити плочу. Quote
Grobodan Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Nema promosa, samo dobra volja je u pitanju. A i da smo dobili, ne bih ti ga dao Quote
WoI Posted September 29, 2007 Author Report Posted September 29, 2007 najbolji hevi metal album ove godine. stojim iza toga :da: :da: Quote
Goxy Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 onaj saban sto rece da vokal lici na leather leone nema pojma,ko mu dade usi inace,dobar album Quote
Angelystor Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Eh da je tako, meni bi album bio duplo bolji... Umm..nemam ja nista protiv heavy Poljaka..ali problem je sto im izgleda extremniji metal pravci idu mnogo bolje no melodichniji..s tim sto CV ne losh, chak i spada u finije poljske heavy radove..ali ipak mi fali tu nesto. "Shadows On The Horizon" mi je ostala sama na mobilna, extra i zarazna pesma : ) ostatak..djene-djene.. "Leather Witch" i prva pesma mogu da prodju. Ali ono..ak nista drugo, moze se ocekivati nesto bolje na sledeceg albuma... The desire is there, but they are missing some real balls.. (ne povezujte ovo sa faktom da im je riba na vokalu ) btw http://www.myspace.com/crystalviperofficial ima obrada "Blood And Gasoline" jednog od najpotcenjenijih bendova u metalu ikada. Znachi svaka im chast kad se ovoga setishe!! Retko se mogu chuti VS obrade...a ova je ok, peva DeFeis i plus je tu Block iz VSa na basu...ali bre glas one ribe uopste nije za ovu pesmu..bolje da je Defeis celu otpeva' (opet) : ) Quote
Invictus Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Sad sam pogledao ovo nayoutube. Nema sta to je to. Link za download anyone? Quote
RNA Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Нисам скоро чуо убедљивији хеви метал бенд са женским вокалом, нити женски вокал ближи култу Ледер Леоне. Ово ми је боље чак и од Ignitor. Quote
RNA Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Само је баш, баш, БАШ малецка... и удата. Quote
WoI Posted February 14, 2008 Author Report Posted February 14, 2008 Само је баш, баш, БАШ малецка... и удата. e da jes mala vala, a i muz joj producent benda Quote
Download_manager Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 ja mislim da se ona kreše sa svojim mužem. šta vi mislite Quote
Recommended Posts