bojan j. Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Pogotovu Saleta koji ce biti jedini go verovatno Mih! Quote
~MaX~ Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Dobro.. mozhda mi ipak nije toliko zhao shto necu ici u KG :) Quote
Wild Child Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 jao bojane koji si kviter,ne verujem.dzigi brate podrzi me... Quote
bojan j. Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Jer to se trazi Najjaca svirka u poslednje vreme, 500 ljudi i svi se deru, bilo je mnogo dobro Quote
Wild Child Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 naravno,samo jos imenjak da obuche one helanke i full smo! mi smo i isli u kragujevac s namerom da budemo sexualni Hvala kragujevcu i njegovim lepim zenama... Quote
Mita Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 mi smo i isli u kragujevac s namerom da budemo sexualni zasto kad ste vec sexualni Quote
PentatonicHardcore Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Ajde bre ljudi da svirate neki mjetal u Bg-u,red bi bio!! a i da vidimo vise saletovo signature sviranje basa iza glave,sa slajdom 1 Quote
Wild Child Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 zasto kad ste vec sexualni a i ja kenjam... Ajde bre ljudi da svirate neki mjetal u Bg-u,red bi bio!! a i da vidimo vise saletovo signature sviranje basa iza glave,sa slajdom uu moze ,pa svi znaju da sam ja opaki shreder...ai vi biste mogli da svirate (: Quote
PentatonicHardcore Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 moze Sale,ali moramo svi da pustimo one kako kaze vanja...bamfle il tako nesto sto ima Igor,tek tada moze da bude svirka...naravno mjetal i sve ispod tempa 200 bpm nije prihvatljivo hehehe Quote
Imenjak Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 sviramo u petak ili subotu u Kikindi kod Save... na *urac Vas nabijem!!! Quote
PentatonicHardcore Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 sviramo u petak ili subotu u Kikindi kod Save... na *urac Vas nabijem!!! ...i koliko je to para..to je stopedesethiljada DINARA...a to po pet 'iljada qrac.... Quote
theJoker Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Maraka...i kaze se bafe... Ali teras ih napred kad ih pustis i nosis majice sa indijancima na bretele... Ti mozes da uzmes i neku caletovu...nije ti prvi put... Kad ce te svirati u Bosni??????? Quote
Imenjak Posted February 27, 2008 Author Report Posted February 27, 2008 u Kikindi ce biti posecena Dositejeva 21/19... ponecemo 5 iljada dinara za trosak a u Bosni cemo svirati kad nas neko pozove Quote
PentatonicHardcore Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Maraka...i kaze se bafe... Ali teras ih napred kad ih pustis i nosis majice sa indijancima na bretele... Ti mozes da uzmes i neku caletovu...nije ti prvi put... Kad ce te svirati u Bosni??????? Ne DINARA je,odgledaj klip koji je star 3 god...ako znas sta je klip uopste A ti bi mogo kevine gace da prestanes da nosis oko glava basa...donosi nesrecu jebo bosnu,mogli bi vise ovde kod nas neku svirku...red bi bio ljudi! Quote
bojan j. Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 u Kikindi ce biti posecena Dositejeva 21/19... ponecemo 5 iljada dinara za trosak Nije ono iza Sava umro Bilo je super Quote
Imenjak Posted March 1, 2008 Author Report Posted March 1, 2008 dragi drugari, zao nam je sto moramo ovo da Vam saopstimo ali bend trazi nogog basistu... ovom prilikom pozivamo sve yu-metalce da rasire ovu vest na sto vise mesta. dakle raspisuje se "konkurs" i pozivamo zainteresovane basiste, sa iskustvom u bendu, dobrim svirackim sposobnostima i afinitetima prema nasoj svirci, da nam se jave ili na spejsu http://www.myspace.com/alhemiaofficial ili na [email protected] nadam se da cemo naici na dobar odziv i da cemo moci sa svakim da popricamo i probamo pa naravno, sto je u nasem interesu, odaberemo osobu koja nam najvise psihicki, stilski i sviracki odgovara!!! hvala jos jednom i molim da se ova vest brzo rasiri, bilo bi dobro da za ovo znaju svi jer je rec o bitnoj stvari!!! pozdrav! - ALHEMIA! Quote
PentatonicHardcore Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Nema problema..vest ce se rasiriti,nego...A da vam ne treba slucajno jos jedan gitarista? hehehe Quote
Recommended Posts