Шарки Posted June 28, 2008 Report Posted June 28, 2008 "If you want weight, I'm your fucking guy". Quote
Imenjak Posted June 29, 2008 Author Report Posted June 29, 2008 NE svidjaju mi se tekstovi:( Ocekivao sam bolju produkciju(pile majstor)I dajte malo vishe muda bre\m/ bice bolja produkcija Quote
Wild Child Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 a muda , jel to kad ti gitara radi RN DZN DZN DZN? Quote
Imenjak Posted July 4, 2008 Author Report Posted July 4, 2008 a muda , jel to kad ti gitara radi RN DZN DZN DZN? uh kaki' ce sad tek muda da bude... pedalo shtompete, pedalo pedalo.... rndzn dzn rndzn dzn dinar dzn dnz... i tako... :rockdevil: Quote
bojan j. Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 Moracemo da cimamo Shixa za one Italijanske Quote
Shix Posted July 5, 2008 Report Posted July 5, 2008 (edited) Moracemo da cimamo Shixa za one Italijanske Haha Edited July 5, 2008 by Shix Quote
bojan j. Posted July 13, 2008 Report Posted July 13, 2008 (edited) Dve nove pesme su postavljene za slush, tako da ih mozete cuti na www.myspace.com/alhemiaofficial Edited July 13, 2008 by bojan j. Quote
Wild Child Posted July 14, 2008 Report Posted July 14, 2008 ....pavlakeee.....i................................................................................. ..................................................................................................... ..................................................................................................... ..................................................................................................... .... malo kechapa. Quote
RNA Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Dve nove pesme su postavljene za slush, tako da ih mozete cuti na www.myspace.com/alhemiaofficial Почни ти лагано да претвараш тај бенд у Crimson Glory. Сваки други начин је неискрен. Quote
bojan j. Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 O ne, otkriven sam Gde da nadjem Midnajta? Quote
Layla Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Сад слушам ове нове пјесме На прво слушање никад не региструјем текст, то ћемо после Игор сад много боље звучи, а снимак музике ми се чини мало слабији нег' са демоја. Али, има оно нешто, откуд знам. Општи утисак- свиџа ми се Само напред, хоћемо још! Quote
Wild Child Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 eh kad bi postojao neki midnajt kod nas ovde Quote
Imenjak Posted July 16, 2008 Author Report Posted July 16, 2008 (edited) Сад слушам ове нове пјесме На прво слушање никад не региструјем текст, то ћемо после Игор сад много боље звучи, а снимак музике ми се чини мало слабији нег' са демоја. Али, има оно нешто, откуд знам. Општи утисак- свиџа ми се Само напред, хоћемо још! taj miks ne valja nista, on je samo nuzno nacinjen u teskoj frci i zurbi u kojoj je snimljen i ceo "materijal" za te 2 pesme... cisto za gitarijadu... kad budem malo slobodniji smiksacu to da valja... a do tad, samo za fanove i ljude zeljne Alhemi-e neka stoji na spejsu inace, 10x na komentu, sve ce to lepo da leglo je :D Edited July 16, 2008 by Mustaine Quote
RNA Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 O ne, otkriven sam Gde da nadjem Midnajta? Дакле, ако решиш некад да правиш нешто слично, ја сам на расположењу. Имам већ и неке идеје на исту тему, тј. једну песму скроз готову. Quote
bojan j. Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Uh, ne verujem da bih imao vremena, ali imacu to u vidu svakako Quote
bojan j. Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Inace svira se u petak 25.07. u Living Roomu, i 31.07. u Zajecaru, na otvaranju Gitarijade Quote
PentatonicHardcore Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Inace svira se u petak 25.07. u Living Roomu, i 31.07. u Zajecaru, na otvaranju Gitarijade Bojane,oce se sviraT neki mJetal brate (pored autorskih naravno)?? ps-reci tamo mAstejnu da mora da ima WAH obavezno na ovoj svirci zop uzgred...mislio sam na L.RUM Quote
bojan j. Posted July 21, 2008 Report Posted July 21, 2008 Da, bice verovatno, jos nismo sigurni sta. Pomenucu mu ideju, mislim da ce ga mrzeti da nosi wah i jos jedan kabl Quote
Recommended Posts