Vick Tim Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 (edited) svi ZAJEDNO imamo hiljadu miliona u shteku.slabo smo podelili nesto. bice za svakog...ko zeli,voli i uziva. Edited September 21, 2007 by Vick Tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 haha! dobro, kada me vidis u skcu pre 6. dobices disk, ionako imam nekoliko komaTa tamo u shteku poz! ae vazi...!poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 e ljudi... ta svirka koja treba da ude u skcu 6. og... kad ko svira, i kad pochinje? ili je previshe rano za ta pitanja? bash bih volela da chujem Alhemiu uzivo )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vick Tim Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 imas temu o svirci ovde: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34528 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 jos samo da zasvirate neki waaaasp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 imas temu o svirci ovde: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=34528 tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!!!SERAFIM!!! Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 e 202 kod platoa drzhi shestog svirku i mi bi trebali da sviramo tamo,a hteli bi i sa vama... Problem..... Nece biti neshto ljudi,ako budu svirke isti dan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted September 26, 2007 Author Report Share Posted September 26, 2007 e 202 kod platoa drzhi shestog svirku i mi bi trebali da sviramo tamo,a hteli bi i sa vama... Problem..... Nece biti neshto ljudi,ako budu svirke isti dan! plakati se vec lepe... ne znam... vi sami razmislite... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Jebiga,ljudi,vas svirke bas nece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Jebi ga Mustange bas si ubo termin, ko prosli put, bice tesko da ne zapadnete u finansijsko sranje, srecno , trudicu se da budem na obe svirke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*nitro* Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 ne kapiram bolide koji ce radije ici na 202 da po jubilarni 956780. put chuju bendove koji ce u naredna 2 meseca u BGDu svirati aproximativno izmedju 17 i 18 hiljada puta.. but that's just me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller_JP Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 (edited) DA ali sad ih vide sve zajedno na okupu za DZ...Ne daju ljudi tako lako SVETIH 100 kinti... Sve u svemu ja idem na Alhemiju i nije mi žao da dam 200 kinti... Edited September 28, 2007 by Holy Paladin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!!!SERAFIM!!! Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Pa znate shta,kapiram da je to shto je nitro rekao kolko tolko tachno... ali bendovi ovoga puta koji dolaze su malo ozbiljnijeg tipa i nisu glupi klinci koji drljaju.... A shto se tiche svirke,Alhemija bash dugo nije svirala,i neki ljudi su se uzheleli da ih slushaju... Iskreno se nadam da ce ih biti podosta! MA da obe svirke budu do jaja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layla Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 ne kapiram bolide koji ce radije ici na 202 da po jubilarni 956780. put chuju bendove koji ce u naredna 2 meseca u BGDu svirati aproximativno izmedju 17 i 18 hiljada puta.. but that's just me Ма, немаш ти појма :*** Стварно сте уболи термин, штета... А да је свирка била почетком септембра, као што је било гласина, јбг, шббкбб х( Свеједно, долазим да вас чујем, надам се са мном још стандардна гомила жена. Лепих, младих, надам се и црвенокосих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Брате, мени је и даље овај бенд RattleHead. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vick Tim Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Брате, мени је и даље овај бенд RattleHead. samo napred. ja i dalje mislim da je Milena Marina i obrnuto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vick Tim Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 e...ljudi...svirka.6. oktobar,sledeca subota,klub SKC-a.dodjite mozete dotji. ne ujedamo...jako,ne ostavljamo prazne flashe piva za sobom,ne prdimo pod prozore,ne smrdimo na crni luk (ok,ako jedemo rostilj,da ali ne ovaj put),ne davimo kuchitje po parkovima.sviramo taj neki hard i hevi autorski na srpskom,ima svasta za po nekog (ako se potrudi da poslusa).obecavamo dosta dzn dznova,klonk klonkova,pedala-shtompeta i yaaarghova i jos koje kakve zabave u vidu shaljivih dosetki i savremenih poshalica,sto na nash,shto na vash ili neciji drugi rachun (jao booooooze,sto sam reeeeetroooooo mh!).dotji tje i drugari iz Aeternie i Zenitha da nam chuvaju strah od vas nezgodne publike i glasnog aplaudiranja.za njih verovatno vec znate. ajd pa svrnite ako ste u prolazu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imenjak Posted October 4, 2007 Author Report Share Posted October 4, 2007 do jaja ce biti svirka, imam osecaj (za filing) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 e...ljudi...svirka.6. oktobar,sledeca subota,klub SKC-a.dodjite mozete dotji. ne ujedamo...jako,ne ostavljamo prazne flashe piva za sobom,ne prdimo pod prozore,ne smrdimo na crni luk (ok,ako jedemo rostilj,da ali ne ovaj put),ne davimo kuchitje po parkovima.sviramo taj neki hard i hevi autorski na srpskom,ima svasta za po nekog (ako se potrudi da poslusa).obecavamo dosta dzn dznova,klonk klonkova,pedala-shtompeta i yaaarghova i jos koje kakve zabave u vidu shaljivih dosetki i savremenih poshalica,sto na nash,shto na vash ili neciji drugi rachun (jao booooooze,sto sam reeeeetroooooo mh!).dotji tje i drugari iz Aeternie i Zenitha da nam chuvaju strah od vas nezgodne publike i glasnog aplaudiranja.za njih verovatno vec znate. ajd pa svrnite ako ste u prolazu. jel mu rastu zubi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 odlicno ste sinoc zvucali!iako se svirali samo par pesama FIZICKOOOOOOOOOO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Imate extra rifove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Imate extra rifove. pridruzujem se Shilji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan j. Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Hvala ljudi! Dve nove svirke, ponovo jasemo sa 202-jkom Vranje 20.10 i Smederevo 27.10 Vidimo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Dolazim u Smederevo da vas gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Dolazim u Smederevo da vas gledam. Videcu i ja da dodjem ako nemam obaveze. Voleo bih da vas cujem uzivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts