Kinasky Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Videcu i ja da dodjem ako nemam obaveze. Voleo bih da vas cujem uzivo Aj sad malo da skrenem sa teme-pa,zar ne svirate i vi u SD?Jel se zna ko jos svira u SD sem Alhemie i ,verovatno,Dargorona? Quote
!!!SERAFIM!!! Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Hvala ljudi! Dve nove svirke, ponovo jasemo sa 202-jkom Vranje 20.10 i Smederevo 27.10 Vidimo se! A Boki jashete....!! Divno samo napred....Gledamo se na istim! Quote
bojan j. Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Aj sad malo da skrenem sa teme-pa,zar ne svirate i vi u SD?Jel se zna ko jos svira u SD sem Alhemie i ,verovatno,Dargorona? Koliko ja znam, sigurno kao sto vidis i Aeternija, znam da idu i Noyz, Hatred, Ekipa + najverovatnije... @ Aleksa - jeah, vidimo se Quote
Imenjak Posted October 21, 2007 Author Report Posted October 21, 2007 Evo vratismo se iz Vranja, bilo je do jajca iako se nismo pokazali u najboljem sjaju Vec sledeca svirka 27. okt u Smederevu bice mnogo bolja Ekipa sa kojom smo putovali je bila do jajca i svi bendovi su pokidali!!! Vranjanska publika, sjajna, od prvog do poslednjeg benda priblizno isti broj ljudi u sali!!! Inace, hvala Ani koja je lavovski odradila svoj deo posla, posto je menjala Vanju na ovoj, a i na sledecoj svirci! Devojka je imala svega dan i po da skine sve pesme koje nisu ni malo bile lake!!! A sada jedno obavestenje tuzno obavestenje.... Vanja vise nije clan benda... Na zalost, njegovu i nasu, covek ima mnoooogo obaveza i vise nije u stanju da stigne i bude na dva ili vise mesta u isto vreme... Stoga bend Alhemia, od danas trazi novog basistu... Potreban nam je covek koji: Voli ono sto mi radimo, i postuje nas rad... Zeli da se posveti bendu, i ucestvuje u zajednickom radu na starim i novim pesmama... Covek koji ce biti 20% benda u svakom smislu, nekom mozda cak i vise! Zna da svira bas gitaru, shvata njenu ulogu u nasem bendu, zna da namesti sebi zvuk, poseduje odredjenu tehniku sviranja, ali i idejna resenja nekih "problema"... Dobar covek, koji nema veze koliko ima godina, samo da nije mnogo mator i suvise mlad Naravno, podrazumeva se da ima opremu, svoj zvuk moze da ponese sa sobom... (pozeljan petozicani bas) To je za sada to! Ako neko zna takvog ili misli da je taj, moze da nam se obrati ovde na temi, ili na PP pa cemo se naci, videti, probati, odluciti Ako takvih bude vise, organizovace se neka audicija gde ce se mozda naci taj basista koji nam lezi i kome mi lezimo poz! Quote
Layla Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Вања је легенда... Недостајаће нам Quote
bojan j. Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Vranjanci su bili bili sjajni, veliki pozdrav za njih! Alhemia sinoc, loukejshn Vranje Quote
Youndivian Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Idemo znaci i u Smederevo zajedno Super je bila svirka sinoc! Imam par vasih slika na mom digitalcu pa me podseti Milose da ti ponesem kad se budemo videli Steta za Vanju. On je kralj! Quote
digrejzo Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Nabavih vash demo koji cu sad da preslusham pa se javljam posle sa utiscima dobro je bilo juche momci Vlada jebe kevu za bubnjem Quote
Duke Of Borca Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Fizicki ste ostali bez pola benda , srecno u nalazenju novog basiste , ako se setim nekog preporucicu, uzdravlje drugari Quote
Vick Tim Posted October 22, 2007 Report Posted October 22, 2007 Nabavih vash demo koji cu sad da preslusham pa se javljam posle sa utiscima dobro je bilo juche momci Vlada jebe kevu za bubnjem na trenutak sam se zapitao ko je vlada,reko' da nije covek pomesao nesto. Quote
celavi Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Ne seri da ode panisher? Jbg, ce se nadje drugi, al gledajte da bude istih gabarita da ima ko da popuni ostatak bine Aj zivi bili Quote
Imenjak Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 veceras Smederevo, bice gusto Quote
Shix Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 veceras Smederevo, bice gusto Vidimo se drugari veceras Quote
Imenjak Posted October 27, 2007 Author Report Posted October 27, 2007 Vidimo se drugari veceras taman da se upoznamo Quote
bojan j. Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 veceras Smederevo, bice gusto Brankovitjgrad. Quote
Шарки Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Brankovitjgrad. Јавите ако се појаве на свирци. Quote
Imenjak Posted October 27, 2007 Author Report Posted October 27, 2007 Јавите ако се појаве на свирци. bili su na svirci :) svirka je bila dobra, mnogo bolje smo zvucali nego u Vranju, kao sto rekoh, bice jos bolje, samo da se jos skapiramo :pivpopije: Quote
Гера Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Није могао без јуметала па је понео лап топ у Смедерево да би могао да сурфује! Моша! Quote
Wild Child Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 a ti si ga cekao da se pojavi pa da mu skreshesh ovo u brk ? Quote
Kinasky Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 E,bili ste dobri...samo je ozvucenje bilo bzvz,preglasno,nerazumljivo...al' vi ste do jaja...jbg,pa ne bi bio u prvom redu u suprotnom... Quote
bojan j. Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Drago mi je da smo se upoznali matori Quote
Recommended Posts