Jump to content

Recommended Posts

Posted
Њет, њет... Ја сам на ЕТФ-у. А мучим муку са Физиком 1. :(

A sta ucis iz fizike 1 sada? :confused:

(vidis: mogu da ovako opasnu fensi metal temu pretvorim u strebersku!!!!! :puke: )

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evo uskoro cemo i to da odradimo....polako,bre...neki su se tek vratili sa "zasluzenog odmora" (mada se niko nije ni odmorio :mrgreen:)

Sad se pripremamo i organizujemo, a ova vrucina ubija :redface: .

A sto se tice tih riba, neka malo pricekaju...a ako im se bas zuri, uputi ih na mene :bigblue:.

Posted

Alo bre macani,pa vi samo na cice mislite! Ali nista od toga dok se ne pripreme sve stvari i ne navezbaju kompletno!!! A od vozikanja riba sa novim meganom i drhtavim iscekivanjem da nas devojcica ne prevari dok sam sedim kuci i spremam fiziku za upis samo ste dalje od toga. Zato dovlacite svoja mala, jadna i ispijena dupeta kod mene pa da malo prodrmamo ove komsije ovde,mnogo su se uspavali. :rockdevil:

Guest Lord Zedd
Posted (edited)

Uz ovakvu sliku bolje je da stoji ovakav Nick :D...

Edited by Lord Zedd
Guest Lord Zedd
Posted

@Little black:

:evotigana::evotigana::evotigana::evotigana:

@Grozni:

Da znamo, ali je ovo najbolji nacin da iznerviramo druge forumase :D Da pocnemo od tebe :D

Posted

Moramo nesto da radimo da tema ne bi uginula...

:rolleyes:

Ovako je drzimo u topu foruma i veca je sansa da je neko vidi! :lol: :lol: :lol:

Ako ti imas nesto pametnije da kazes, kazi! :lol:

Posted (edited)

Mene tako necete iznervirati.

Istina da je ovako veca sansa da neko vidi temu, ali je samim tim i veca sansa da se poveca broj ljudi koje bole patka za ovu temu.

nego, ti ulozi vise napora da pronadjes vise onog tvog gitaristu. Onda ce biti i nesto pametnije da se kaze u okviru ove teme od tvoje impresioniranosti silama i njutnovim zakonima. Nesto (ne daj boze!) interesantno!!!!

Pisica.... :evotigana:

I da...ko je bre ovaj mocni rendzer?

Edited by Grozni
Posted

Za onog gitaristu sam poceo vec da se brinem... :uhoh: :uhoh: :uhoh:

Ne mogu da ga dobijem vec 4 dana, a lik mi nije nista spominjao da negde ide ili tako nesto...

Klavijaturista dolazi sutra na probu.

A mocni rendzer je onaj lik sto nam pravi sajt!

:veseli::wink: :wink:

Posted (edited)

HOSTILE traži klavijaturistu za svirke i promocije, tako da svi koji su zainteresovani i spremni za ozbiljan rad mogu da se jave da se dogovorimo na:

0648870653 (to je MARKO),

ili

0652900002 (to sam ja).

Pozdrav

Edited by Grozni
  • 2 weeks later...
Posted
Sad u ponedeljak 24. septembra smo u Dangubi. Ko god da je raspolozen za dobru zabavu je dobrodosao.

Ispravka, svirka je 21.oktobra u Dangubi.

Bice zvanicno obavestenje uskoro.

Posted

Kingdom Of Shadows je do jaja,

mislim da bi trebala da ide u prvi plan. Lyrics nisam citao, mogli bi da ostavite neki link za to, kao i za myspace. Dobra je pesma, vozi poprilicno, ono sto je bitno, ritam je cool, refren je u vise vokala odradjen bas kako treba kao i bridge. Najbolje ste definisali pravac na myspace, jednostavno metal.

Imate svirku 5 dana posle nas u dangubi, vidimo se tamo! Samo lomite!

Posted

Izgleda da se jedino meni ne svidja zenski vokal... Moguce da je do ukusa :D

Jedva cekam da cujem kako ce neki takatakataka otkucaji bubnja da se cuju uzivo :)

Broken Bonds mi se mnogo svidja i moj je favorit.

Ako budem imao vremena, sigurno dolazim na svirku u oktobru.

S obzirom na to da na forumu pisem jednom godisnje i da se svaki put jedva setim sifre, dosta od mene!

Posted

@ThundermaN

Генијалан потпис! :)

Што се свирке тиче - ај ем сооооу дер. Једва чекам да чујем како ће све ово звучати уживо. :da: