T_y_p_h_o_n Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Њет, њет... Ја сам на ЕТФ-у. А мучим муку са Физиком 1. A sta ucis iz fizike 1 sada? (vidis: mogu da ovako opasnu fensi metal temu pretvorim u strebersku!!!!! ) Quote
SerbZmaj Posted August 21, 2007 Author Report Posted August 21, 2007 A bre ljudi, pravite svirku sve vise riba se raspituje... Quote
Grozni Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 Evo uskoro cemo i to da odradimo....polako,bre...neki su se tek vratili sa "zasluzenog odmora" (mada se niko nije ni odmorio ) Sad se pripremamo i organizujemo, a ova vrucina ubija . A sto se tice tih riba, neka malo pricekaju...a ako im se bas zuri, uputi ih na mene . Quote
Hell Angel Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 Alo bre macani,pa vi samo na cice mislite! Ali nista od toga dok se ne pripreme sve stvari i ne navezbaju kompletno!!! A od vozikanja riba sa novim meganom i drhtavim iscekivanjem da nas devojcica ne prevari dok sam sedim kuci i spremam fiziku za upis samo ste dalje od toga. Zato dovlacite svoja mala, jadna i ispijena dupeta kod mene pa da malo prodrmamo ove komsije ovde,mnogo su se uspavali. Quote
Grozni Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Alo, momci....ja bih se osecao prozvanim...Mali...Perkane.... Quote
T_y_p_h_o_n Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 Ti bi se osecao... Mozda bi se i perkan osecao... Dunno!!! Quote
Guest Lord Zedd Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 Osecate se vi sve do Mirijeva. Quote
T_y_p_h_o_n Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Vidi! Rendzer se javlja!!! :pivopije: :pivopije: Quote
Guest Lord Zedd Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Ja nisam Rendzer I HATE THOSE BRATS... Quote
T_y_p_h_o_n Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Bolje da si se nazvao Rita... Bolje bi ti stajalo... Sto si promenio nick'??? Vise nisi Balthazar :razz: :razz: Quote
Guest Lord Zedd Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 (edited) Uz ovakvu sliku bolje je da stoji ovakav Nick ... Edited August 27, 2007 by Lord Zedd Quote
T_y_p_h_o_n Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Znas, matori... Ima i drugih slika.... Quote
Grozni Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 Kraljevi....postoje nacini da saljete jedan drugom poruke a da to ne ide preko ove teme. Samo da znate... Quote
Guest Lord Zedd Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 @Little black: @Grozni: Da znamo, ali je ovo najbolji nacin da iznerviramo druge forumase Da pocnemo od tebe Quote
T_y_p_h_o_n Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Moramo nesto da radimo da tema ne bi uginula... Ovako je drzimo u topu foruma i veca je sansa da je neko vidi! :lol: Ako ti imas nesto pametnije da kazes, kazi! Quote
Grozni Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 (edited) Mene tako necete iznervirati. Istina da je ovako veca sansa da neko vidi temu, ali je samim tim i veca sansa da se poveca broj ljudi koje bole patka za ovu temu. nego, ti ulozi vise napora da pronadjes vise onog tvog gitaristu. Onda ce biti i nesto pametnije da se kaze u okviru ove teme od tvoje impresioniranosti silama i njutnovim zakonima. Nesto (ne daj boze!) interesantno!!!! Pisica.... I da...ko je bre ovaj mocni rendzer? Edited August 28, 2007 by Grozni Quote
T_y_p_h_o_n Posted August 28, 2007 Report Posted August 28, 2007 Za onog gitaristu sam poceo vec da se brinem... :uhoh: Ne mogu da ga dobijem vec 4 dana, a lik mi nije nista spominjao da negde ide ili tako nesto... Klavijaturista dolazi sutra na probu. A mocni rendzer je onaj lik sto nam pravi sajt! :wink: Quote
Grozni Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 (edited) HOSTILE traži klavijaturistu za svirke i promocije, tako da svi koji su zainteresovani i spremni za ozbiljan rad mogu da se jave da se dogovorimo na: 0648870653 (to je MARKO), ili 0652900002 (to sam ja). Pozdrav Edited September 3, 2007 by Grozni Quote
Jery-Only Posted September 12, 2007 Report Posted September 12, 2007 Uskoro stizu jos 3 pesme i ovih pet ceka finalni mix, cim sve bude gotovo postavicu ih pa da svi mogu da uzivaju. Svirke su uskoro (najavicemo na vreme). Quote
SerbZmaj Posted September 20, 2007 Author Report Posted September 20, 2007 Cete vi pravite tu svirku ili....??? Quote
Jery-Only Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Sad u ponedeljak 24. septembra smo u Dangubi. Ko god da je raspolozen za dobru zabavu je dobrodosao. Quote
Jery-Only Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Sad u ponedeljak 24. septembra smo u Dangubi. Ko god da je raspolozen za dobru zabavu je dobrodosao. Ispravka, svirka je 21.oktobra u Dangubi. Bice zvanicno obavestenje uskoro. Quote
Borak Sharak Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Kingdom Of Shadows je do jaja, mislim da bi trebala da ide u prvi plan. Lyrics nisam citao, mogli bi da ostavite neki link za to, kao i za myspace. Dobra je pesma, vozi poprilicno, ono sto je bitno, ritam je cool, refren je u vise vokala odradjen bas kako treba kao i bridge. Najbolje ste definisali pravac na myspace, jednostavno metal. Imate svirku 5 dana posle nas u dangubi, vidimo se tamo! Samo lomite! Quote
ThundermaN Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Izgleda da se jedino meni ne svidja zenski vokal... Moguce da je do ukusa Jedva cekam da cujem kako ce neki takatakataka otkucaji bubnja da se cuju uzivo Broken Bonds mi se mnogo svidja i moj je favorit. Ako budem imao vremena, sigurno dolazim na svirku u oktobru. S obzirom na to da na forumu pisem jednom godisnje i da se svaki put jedva setim sifre, dosta od mene! Quote
sunessence Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 @ThundermaN Генијалан потпис! Што се свирке тиче - ај ем сооооу дер. Једва чекам да чујем како ће све ово звучати уживо. Quote
Recommended Posts