Nisko_Se_Mazim Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Da li je neko slusao ovaj,po meni,odlicni danski(malo)power/progressive(vise)bend Imaju tri labuma 2004 Purification 2005 A Perfect Forever 2007 Andromeda Unchained Utisci?Misljenja? Quote
DragonHeart Posted July 24, 2007 Report Posted July 24, 2007 Prva 2 albuma su genijalna, a ovaj novi cu dobiti za par dana. Quote
ErliK Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 (edited) Totalno mi je promaklo da je izasao novi album ovog odlicnog benda... odmah sam se bacio na potragu! Edited July 25, 2007 by ErliK Quote
Tanya Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Ivane imaš taj album na blogu u mom potpisu Znači Mladene svideo ti se Anubis Gate? Eto, baš sam mislila da nije po tvom ukusu. Elem ni ja još nisam odlušala poslednji album Moraću ovih dana da mu se posvetim Quote
Nisko_Se_Mazim Posted July 25, 2007 Author Report Posted July 25, 2007 Ono sto mi se svidelo i zapalo mi prvo za oko je interesantan naziv benda i odlicni coveri A onda se ispostavilo i da je sam bend odlican Ono kako se kaze-pun pogodak Quote
ErliK Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Skinuo sam album ali nisam imao kad da ga preslusam. Evo sad ga pustam da vidim kako zvuci ovaj novi vokal.. Quote
WoI Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 ja sam nabavio ovaj andromeda unchaind i jebeno vec po prvoj pesmi vidim da je genijalan album :rockdevil: :rockdevil: ocekujem mnogo od ovoga samo da preslusam do kraja Quote
DragonHeart Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Svi albumi, pa i novi su super! Svidja mi se kako se Jacob Hansen uklopio na mjestu vokala, koga najvise znamo kao producenta. Quote
Killing Hand Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Jel moze neko da mi da link da skinem prva 2 albuma, a da nije rapid share. Skinuo sam zadnji, ali ne mogu da najdem prva 2. Inace, dobri su Quote
Wise Owl Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Jel moze neko da mi da link da skinem prva 2 albuma, a da nije rapid share. Skinuo sam zadnji, ali ne mogu da najdem prva 2. Inace, dobri su http://isohunt.com/torrent_details/3011435...ate?tab=summary Quote
Killing Hand Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 http://isohunt.com/torrent_details/3011435...ate?tab=summary Hvala brate Quote
Imrahil Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Slusao samo ovaj drugi, dosta je dobar Quote
azal Posted May 24, 2023 Report Posted May 24, 2023 kakva zaboravljena tema 😄 Ovo je bend za mene, cuo sam za njih, ali nikad nisam pustio. Sad sam kupio jedan album na slepo i bas me odusevio. album u pitanju je Horizons, album je savrsen spoj catchy melodija i subtilnog prog complexitya. mozda malo lice na Subsignal? Taj neki fazon, ali malo vise classic prog metal zvuk. koliko sam razumeo, prva dva albuma su onako, pa se najbolje kotiraju sledeca dva (Andromeda Unchained, The Detached) gde peva Jacob Hansen. Moracu da se bacim na diskografiju jer Horizons ne vadim iz plejera 3 dana. A vidim i da novi izlazi uskoro. Quote
ShinigamY Posted May 24, 2023 Report Posted May 24, 2023 Idi bre Lazo, jel realno da ima neki bend da sam slusao a da ti nisi Ja ih guram u isti kos sa Cloudscape, Darkwater, Vanden Plas, Seventh Wonder, pa cak mozda i Tad Morose, to je taj neki fazon proga, taman koliko treba onaj 90s fazon, al' nedovoljno da pregura u popularnost neku da budu bitan bend. I da, Horizons odlican album, sa razlogom njihov najbolji. Quote
azal Posted June 1, 2023 Report Posted June 1, 2023 evo slusam Andromeda Unchained i bas se cuje ko pise vecinu melodija za Pyramaze 😄 Quote
azal Posted June 5, 2023 Report Posted June 5, 2023 odlican je novi. pravi spoj klasicnog i modernog prog metala. sve na mesto, svirka, vokal, produkcija. savrseno izbalansirao, toliko catchy koliko komplikovano. bas mi drago sto sam otkrio ovaj bend. Quote
azal Posted June 23, 2023 Report Posted June 23, 2023 izvinjavam se na spamu, ali previse spavate svi na ovom albumu. ko je jos uspeo da spoji king crimson i threshold u jednoj pesmi i da zapravo do jaja zvuci? Quote
Recommended Posts