.:Thor:. Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Moj izbor su definitivno Heroes obožavam tu igru Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejd Posted July 25, 2007 Report Share Posted July 25, 2007 Warcraft je jedan jedini, naravno, serial Rain Of Chaos i the Frozen Throne. Naravno igrao sam i starcraft, ali ipak je warcraft ono sto me je odusevilo, pogotovo kampanja koja je ne extra nego... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Chile Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Ma STARCRAFT je zakon sve ostalo je nula! Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 HEROES Uff, kolko bacenih godina zivota samo zbog ovog naslova, II, III, IV pa i V su mi verovatno oduzeli koju devojku i bolji fakultet, strasno, ali ne zalim ni minute provedene uz ovu igru, vrh vrhova STRONGHOLD bi bio na drugom mestu, necete verovati ali upravo sam se vratio od druga gde smo przili stronghold u lanu, jebena partija u cetvror, samo ova igra daje takvu atmosferu u multiplejeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Heroes nije strategija al dobro avaj Mislim najbolja strategija...Red Alert dalje price su uzaludne :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Thor:. Posted July 26, 2007 Author Report Share Posted July 26, 2007 HEROES Uff, kolko bacenih godina zivota samo zbog ovog naslova, II, III, IV pa i V su mi verovatno oduzeli koju devojku i bolji fakultet, strasno, ali ne zalim ni minute provedene uz ovu igru, vrh vrhova True, true!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Starcraft ofcourse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Oasis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamaitachi Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Sve te noci bez sna, jutra sa podocnjacima, Tower Vs. Inferno, Order Vs. Chaos...Heroes, nego kako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Butcher Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 TRIBAL WARS - online strategija Ja sam vec prso, ne skidam se sa neta zbog te igrice Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 (edited) Warcraft je jedan jedini, naravno, serial Rain Of Chaos i the Frozen Throne. Naravno igrao sam i starcraft, ali ipak je warcraft ono sto me je odusevilo, pogotovo kampanja koja je ne extra nego... Ccc... WC serijal chine: 1) WC:Orcs vs Humans, 2) WC2:Tides of Darkness & Beyond the Dark Portal (exp), 3) WC3:Reign of Chaos & The Frozen Throne (exp). WC nakon 2ke sam prestao da igram... Toliko o WC serijalu... A SC je perfrekcija AoE:AoK II i RoN su odlichni RTS-ovi!! Ko bi rekao da M$ ume da nam podari tako neshto HoMM III, CivII, Alpha Cenatauri, KoH, Dungeon Keeper 2, Rage of Mages, Empire Earth itd. itd. Nema shanse da se odredi samo jedna najbolja strategija!! Edited August 6, 2007 by SL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Za mene je najbolji warcraft, ah koliko sam ja samo para i vremena potroshion na tu igricu... Da sam za to vreme uchio da dubim na glavi sad bih komotno mogo u cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SL Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Hmm, tek sad primecujem: niko nije pomenuo X-com i UFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
sephir0th Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 heroes definitivno! prva igrica koju sam igrao na kompu disciples-zato shto je kopija heroja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo-man Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Ma War Craft je najigranija strategija,iskreno mene je smarala uvek...Vishe volim strategije poput Age of Empires ujedno to je i 1 strategija koju sam igrao.Eh,kad se setim pentium 2 1998-1999 ja cepam danonocno Age of Empires 1 ) Hehehehe.Cak se i sad secam jedne shifre Big daddy ne znam za sta je,ipak je vec 8 godina nisam igrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
T_y_p_h_o_n Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Definitivno Heroji! Malo sam razocaran sto Age of Mytholog nije u konkurenciji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Moj izbor su definitivno Heroji! Mada ima tu jos VRH strategija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Jebem li ga,dvoumim se između Age-a 1 i Stronghold Crusadera ili kako već....mada sada više igram Age....ipak mi je period malo gotivniji..... Pre sam se mnogo ložio na Heroej ali kad se pojavio ovaj zadnji,smorio me je malo iako ga čekam već godinama.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawn Daemon Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Od ponudjenih, Heroji bez premca, drugo mesto WC. A kruna, sto se mene tice ide Wesnoth-u (koji, pretpostavljam da je ovde van konkurencije ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Glupo je meshati RTS i potezne..ali ajde..kod mene nema dvoumljenja niti ichega slichnog - AGE OF EMPIRES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 (edited) Što se mene tiče, Age of Mythology će uvek biti nešto najbolje što sam igrao i bolji mi je od AoE-a sigurno. međutim, ove igrice nema kao izbor, zato sam glasao za Warcraft. Jbg, nema tu mnogo razmišljanja. The Light is my strenght.. A zašto nema Total War serijala? Edited August 23, 2007 by Varg Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted August 24, 2007 Report Share Posted August 24, 2007 Starcraft je bez premca najbolja strategija koja se desila PC-u, a kad izadje Starcraft 2 to ce biti ludnica.Gomila ljudi nece spavati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Starcraft je bez premca najbolja strategija koja se desila PC-u.. Verovatno si mislio na Warcraft? Napravio si lapsus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Jok bre.STARCRAFT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvation Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Cekaj malo, gde je Warhammer 40k Dawn of War i expansionsi? (pogotovo najbolja igra od svih Dark Crusade). And how about Total Annihilation? Company of Heroes? Covece.... izbor ti je shit. Ne mogu da se porede Heroji sa recimo CoH ili Warhammer sa Starcraftom zato sto su totalno drugaciji tip strategije sve cetiri igre ali ako bas moramo da sve stavimo u istu vrecu morao bi ta za mene pobedi Starcraft iz prostog razloga sto sam ga najvise igrao. Viva Blizzard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts