Talvi Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Heroji V jesu najbolja strategija. Makar meni.
Ranis Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 sve sam strategije sa liste manje vishe igrao, ali ni jedna strategija zarazna kao prvi red alert..."pravi tesle!!!!, Pravi mamute!!!"
Bokee Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Ljudi sta je vama, Heroes nije strategija. Mislim u klasicnom smislu te reci
Nerevar Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Ljudi sta je vama, Heroes nije strategija. Mislim u klasicnom smislu te reci Heroji jesu strategija - potezna strategija.
El Karnisero Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Stronghold. Veliki je propust sto nema Age of Mythology u glasanju.
ProgressiveR Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Za mene, definitivno C&C Generals ... iako igram pretežno strategije ... pored nje, tu su u samom vrhu Rise Of Nations, Age Of Empires i Warcraft (prema onome šta sam i koliko igrao)
vegeta Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 trenutno pikam Generalse, igram preko neta na ovom njihovom oficielnom serveru, imam 15 pobeda i 1 gubitak, mnogo sam zajeban a glasao sam za HOMM. a sve navedene sam igrao, i sve su savrsene
ProgressiveR Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Beda kod C&C Generalsa je to što užasno rade na novijim mašinama ... stvarno ne kontam razlog, ali rade jednako loše i na nekom P4 na 2 GHz i na C2D ... verujem da je ispod haube haos, tj. da je užasno (ne) optimizovana Sve se nadam da je sledeće što se pojavi iz C&C edicije GENERALS 2 ... e to bi bio praznik!
vegeta Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 (edited) znam! stvarno neozbiljno od strane EA. stavim da igram protiv 7 hardova i kurac, krece da sece posle 5 minuta i sve postaje ne igrivo. sa manje igraca je ok, al preko 5-6 vec postaje katastrofa...zato i neigram sa vise od 5-6 igraca sto je bas smor sto je najace mislim da mi je tako bilo i pre, 2004te kad sam imao slabiju masinu. sad imam dual core 2giga rama i 7600gt grafiku. nesto ne verujem da ce izdati Generals 2 tek sad sam izvalio da na ovoj listi fali vorhemer i ejdz ov mitolodzi Edited March 31, 2009 by vegeta
hypnos Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 Jedino sam ja glasao za Rise Of Nations. mozes li da mi das link z a rise of the nations gledao sam klip na you tube i svidjela mi se ,ali link da radi jer ja sam probao par njih koji mi nisu mogli
hypnos Posted March 31, 2009 Report Posted March 31, 2009 a koliko djelova ima civilizacija? ajde neka neko kaze malo o igrici
José Luis Chilavert Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Јбг , неко помену Hearts of iron , па сам морао да га скинем опет . Ево је нова Југославија , на нормал , 1941. ( сценарио 1936. ) . Ко мисли да може боље нека проба Покушао сам и на немце напад , узео им 10-ак територија , али сам морао да пристанем на white peace кад сам видео шта ми се спрема .
Bokee Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Ja sam pre par godina sa Jugoslavijom stekao resurse i manpower do 1940-41, i onda s kim god nemci zarate i ja s njima, tako da sam osvojio do Kine sve teritorije paralelno sa ludim nemcima. Oni Rusiju, ja Kavkaz, Tursku, Ukrajinu, Iran ako se ne varam, Irak, Avganistan, Tibet, e onda mi je nestalo ulja i tenkovi su sporo isli a ja bio isuvise glup da skontam o cemu se radi U svakom slucaju, pre tog paralelisanja sa nemcima, pokorio sam ceo Balkan. I to na jedvite jade.
hypnos Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 sad instalirao hearts of iron 2 ,izgubio sam se odmah na prvi pogled ,mora dobro da se cita ovaj anleitung
José Luis Chilavert Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 sad instalirao hearts of iron 2 ,izgubio sam se odmah na prvi pogled ,mora dobro da se cita ovaj anleitung Имаш туторијал који мораш одрадити да би укапирао основне ствари , али то ти је неких 10% свега што постоји у игри . Полако , научи се то временом .
José Luis Chilavert Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 naravno. a kakav je hearts of iron 1? Нисам га играо . Играо сам HoI2:DDay i Armageddon
Recommended Posts