Sinstrel Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Alo metalci jel moguce da propustate ovu genijalnu igru? Official web site (obavezno pogledati) PC IGN CNET
Sinstrel Posted August 2, 2007 Author Report Posted August 2, 2007 Daj bre, barem vidite screenshotove: http://media.pc.ign.com/media/825/825968/imgs_1.html
MissionVao Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Znas kako, nalecem vec 2x na neku emisiju o igricama, prvi put je bila na 1. mestu a sad na 3. valjda i moram da je probam, samo sam cekala da mi neko opipljiv kaze da zaista valja poshto je?
Sinstrel Posted August 4, 2007 Author Report Posted August 4, 2007 Heh, simpaticno... naravno da ne znam koliko kosta, skinuo sam ga preko torrenta.
MissionVao Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 Skidam vec dovoljno stvari koje ne mogu da kupim sve i da hocu jer ih prosto NEMA tako da ako je par 'iljada onda ok. Il cu naci nekog ko ga vec ima. Nego daj neki utisak bre, da nas ubedis da igramo Na sta podseca? Ima nekih gresaka/turn offova?
darthmoog Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 (edited) Odlicna je...moram priznati dosta me je dugo drzala za ekranom sto poslednjih 100 naslova nije uspelo...stigao sam prilicno daleko...koliko znam tu je negde i kraj igre samo me mrzi da zavrshim...nije mi jasno zashto je u dosta casopisa popilo prosecne ocene kada je igra ocito iznad proseka... Svi tripuju da podseca na Dungeon Keeper...mene podseca samo po izgledu igre..tj. po crnom humoru i bicima...ali po izvodjenju igra je mix fable-a i sacreficea....kretanje,izgled ko fable...nacin igranja tj. summonovanje kreatura ,sacrefice Edited August 7, 2007 by darthmaul
Sinstrel Posted June 27, 2009 Author Report Posted June 27, 2009 Yumetalci su se opet pokazali kao sisice i niko ne spominje da je izashao Overlord II. Skinuo sam je i pocheo da igram. Deluje kao da je bolja od prvog dela ali je jos uvek rano za bilo kakve zakljucke. Dodushe vec tri puta je crashovala, nadam se da je do loseg cracka i da ce ga ispraviti.
Sinstrel Posted June 28, 2009 Author Report Posted June 28, 2009 ^ Pfff kinesko sranje... Samo je jedan Overlord!!!
Denny Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Overlord is waiting. On topic, skidam i prvi i drugi deo ove igre.
Jabba the Hutt Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 Dajte neki dobar torrent za skidanje, da ne kopam, pls
Sinstrel Posted June 29, 2009 Author Report Posted June 29, 2009 http://torrents.thepiratebay.org/4973697/O...697.TPB.torrent
Жвакић Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Питање за оне који су играли: Шта предлажете, да ли да скинем оба дела или само 1? Да ли је довољан 2. део само или има везе са првим? У смислу да се наставља прича или тако нешто.
Drogarito Posted July 11, 2009 Report Posted July 11, 2009 Mozes da instaliras samo drugi deo.Prvi deo je dobar,samo kasnije smori. Uploadujte crack plz!Imam neki od 9 mb i nece da pokrene igru
Sinstrel Posted July 11, 2009 Author Report Posted July 11, 2009 Питање за оне који су играли: Шта предлажете, да ли да скинем оба дела или само 1? Да ли је довољан 2. део само или има везе са првим? У смислу да се наставља прича или тако нешто. Nastavlja se i ne nastavlja se... mislim u drugom delu se spominju dogadjaji iz prvog dela ali ne nista bitno da utiche na samu prichu u igri. Mislim da bi trebao prvo da predjes prvi nivo pa onda tek drugi. Meni je posle udara groma crkla graficka pa sada koristim neki krsh dok ne stigne nova pa ne mogu da igram Overlord.
Жвакић Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 ДаклеМ, ви мислите да није неопходно? Ок, хвала. Ја сам мислио да скинем само 2. део јерБО ми делује као побољшан 1. по опису који сам прочитао у "Свету компјутера".
Drogarito Posted July 13, 2009 Report Posted July 13, 2009 Konacno sam nasao crash fix http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0428_whql.html
niking Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Nikako nisam sebe naterao da odigram prvi deo, vec godinu dana, pa sam sad instalirao dvojku svidja mi se igra, zanimljiva je... default komande su mi malo konfuzne, ali sam se navikao, pa mi se sad i ne menjaju a po gameplayu me igra strasno podseca na Pikmin, samo su umesto slatkih sargarepica i dva tupava vanzemaljca, minioni i veliki baja u oklopu sa sekiretinom (sad macem, kod mene bar )
Recommended Posts