Vampyr Poet Posted June 7, 2002 Report Posted June 7, 2002 Ja imam Carved in Sand i MNOOOOOOOOOOOGOOOOOOOOOOOO mi se svidja A strana [ prvih 5 pesama]. Jel imate vi neke druge albume i kako vam se chine? Quote
Mulder Posted June 9, 2002 Report Posted June 9, 2002 Da,slazem se da su dobri.Imam skoro sve njihove albume,ali najbolji mi je Sub and substance(ako sam dobro napisao)-Dobre su prva,peta i sedma.A ostale su ok...Ali malo smaraju.MALO!NE MNOGO! Ali malo.. 8) 8) Quote
Gwydion Posted June 9, 2002 Report Posted June 9, 2002 OK, ako ih vec volite hoce li onda neko da kupi RESURRECTION (GREATEST HITS ) iz 1999. To su remiksi najvecih hitova. Nije rezanac vec je presovan i omot je kolor dupla stampa (ne fotokopija). Ako budem prodavao cijena je prava sitnica... Quote
Cinnamon Girl Posted June 10, 2002 Report Posted June 10, 2002 Jaoj,neki kul ortak mi je pustao A stranu tog albuma kada sam bila kod njega!!!Odusevila sam se!!! a: a: Quote
Vampyr Poet Posted June 10, 2002 Author Report Posted June 10, 2002 Gwydione ocju da kupim, mada mislim da sam ga imao negde, ali sam ga zagubio, poshto je? Da Tanja bash se pitam kod koga si bila. Koliko sam skapirao najvishe ti se svidela Amelia [ Daddy says: come and sit on my knee] Quote
Cinnamon Girl Posted June 10, 2002 Report Posted June 10, 2002 Daddy,how can you call this love... Quote
Gwydion Posted June 10, 2002 Report Posted June 10, 2002 Ne znam jios. Ako budem imao dva prodajem jedan. Trenutno imam samo jedan, ali cekam neke diskove ove nedelje pa ak omedju njima bude i taj jedan se prodaje. Javicu ti na mejl, ili opet preko ICQ-a, OK? Quote
Vampyr Poet Posted June 10, 2002 Author Report Posted June 10, 2002 Vazhi se. Tanja ocjesh da ti dam kasetu da je presnimish? Quote
Lilith Posted June 14, 2002 Report Posted June 14, 2002 Imam ploce God's Own Medicine ( koji je odlican album, po mom misljenju malo bolji od Carved in Sand ) i Carved In Sand sa kog mi se svidja par pesama , od kojih najvise volim Belief i ima kasetu Children , uh....divan je a: Quote
COLD TRINITY 2 Posted August 22, 2003 Report Posted August 22, 2003 God's Own Medicine, The First Chapter i Carved In Sand su remek dela ... takodje A strana Children albuma a o starim maxi verzijama da ne pricamo ... The Mission je bio bozanstven band ... skolski gothic rock ... Quote
Midnight Madness Posted August 22, 2003 Report Posted August 22, 2003 Auuu.. ala je ova tema stara.. gde je bre iskopa... ali tema je o jednom veoma dooobrom bendu.. (spadaju medju moje fav)... inace.. sto se tice albuma i bla bla.. ja imam Auram, Carved in sand, Chaper One, Gods Own Medicine, Neverland, Resurrection... od kojim mi je definitivno naj Resurrection... nije los ni Carved In Send (ima ZANIMLJIVIH pesmica).. takodje i Chapter One... ostali su takodje dobri.. ali ne kao ove sto izdvajam... 8) Quote
COLD TRINITY 2 Posted August 23, 2003 Report Posted August 23, 2003 pa nadjoh je negde na dnu ... zasluzuju paznju kao sto i sama rece ... nek se vrti ... Quote
Midnight Madness Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 da se vrti a? pa ne moze da se vrti kad vise niko nista ne pise ovde :ne: Quote
COLD TRINITY 2 Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 pa vrtilo bi se kad bi ljudi malo vise slusali prave band-ove a: Quote
COLD TRINITY 2 Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 kazem i stojim iza toga ... ko moze ostati ravnodusam prema npr. Stay with Me 12" verzija ... treba mnogo raditi da bise napravilo tako remek delo ... ja im se klanjam svaki put kad ih cujem i ako su se prosrali vise puta kasnije tokom karijere ... bas kao sto jedna legenda rece za Fields-e - " neko ko je uradio pesmu kao sto je SLOW KILL bez obzira okolnosti se moze smatrati idealnim ... sa takvom pesmom oni to svakako jesu " Quote
The Princess of Darkness Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 The Mission su sasvim OK...nisam bas neki vtreni fan, ali imam gotovo sve od njih i dobar deo mi se svidja...melodije su tako dopadljive, slusljive i prosto se zalepe za tebe...Ne znam da li ste videli pre nekoliko meseci par puta na Metropolisu da su pustali njihove spotove...bas je bilo cool! Imala sam srece da ih vidim i uzivo, prosle godine na Pepsi Szigetu...bilo je sasvim dobro. Mada je jedan moj drug rekao da se vidi da ih je vreme pregazilo. Ne dopada mi se to sto im neke pesme poprilicno lice jedna na drugu...Neki ih uporedjuju sa The Sisters of Mercy...ima tu slicnosti, osamdesetih je bilo sijaset bendova koji su pravili tu vrstu muzike, pa zato i lice jedni na druge...ali po mom ukusu su vise ipak The Sisters of Mercy... Quote
COLD TRINITY 2 Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 Hmmm ovaj The Sisters Of Mercy ... pa ne znam sta da kazem s' obzirom da je Wayne H. uradio muzike za siterse zajedno sa C. Marx-om. Oba lika su napustila siterse nakon prvoj i jedinog pravog Sisters of Mercy albuma " First And Last And Always ". Marx je otisao i formirao Ghost Dance sa pevacicom iz Skeletal Family A Hasey je oformio The Mission sa originalnim basistom sistersa ... Razlika izmedju " first and last .. " i ostalih albuma "muzicki " je jako velika .... no to vec prepustam fanovima .... Meni je The Mission uvek bio blizi i bolji jer sam obozavao samo stare sisterese ( citaj - 12"s, Reptile House, Body & Soul i First And Last And Always ) ... alles gute DJ Zlaya Quote
The Princess of Darkness Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Ma OK je to...znam ja taj istorijat...Ali ipak vise volim The Sisters of Mercy...Andrew ima nesto u sebi...tako jaku harizmu da te privlaci kao magnet...E, sad nemojte mi reci da bi ova poruka trebalo da bude na nekoj drugoj temi...hehehe... Quote
sanguinia Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Heh, jedno vreme je singl "Tower of Strength" bio jedino sto mi je bilo na gramofonu... da, i A strana ploce "Children"... Beyond the Pale... Heaven! savrseno... odlicne su i obrade "Like a Hurricane" i "Dancing Barefoot"... i "Grip of Disease" mi je jedna od omiljenih... ehhh, moracu opet da nabavim sve te vinile, trenutno imam samo onu kompilaciju "Sum & Substance" da bi ponekad mogla da cujem klasike poput Severine ili Deliverance... Quote
COLD TRINITY 2 Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 to ti kazem ... A side - CHILDREN ... ja sam imao i Beyond the Pale 12"'s ( prvi je regularan maxi a drugi je Armagedon mix ) ... Tower of Strenght je savrsen maxi takodje ... pogotovo instrumentalne B strane singlova ... neponovljivo! Quote
The Princess of Darkness Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Da li ih je jos neko video uzivo prosle godine?Ako jeste...kakvi su bili utisci? Znam da sam poprilicno zakasnila sa ovim pitanjem...ali... :roll: Quote
Eve Guillotine Posted August 28, 2003 Report Posted August 28, 2003 Ja sam ih gledala prosle godine na Sziget-u i pretprosle u Hamburgu.Na Szigetu su svirali danju i bili su mrrrrrrtvi odvaljeni,sjebali su ozvucenje i zvucali kao pijana gomila...Ali je ipak bilo super Koncert u Hamburgu bi bio savrsen (odlicno odsviran,pruzili su maximum)da nisu nastupali pre benda po imenu HIM... :ne: Quote
Kveld Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Pa ono ,ja imam Resurrection ...i nekako mi nije ostavio nekakav zesci utisak,mozda zbog tih remixa i tog zvuka ....i nekako su mi suvishe pevljivi (posebno kad u isto vreme slushate Christian death )....ali nisu loshi....za igranje po kuci....mozda bi mi preporuchili neki drugi album? Quote
sanguinia Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Ma Resurrection ne valja nista, "Sum and Substance" ti je mnogo bolja kompilacija, a sto se tice albuma - mislim da su prvih nekoliko svi vredni nabavljanja... sto ce reci: "God's Own Medicine", "Carved In Sand", "Children", "The First Chapter" a: Quote
Recommended Posts