Dawngreeter Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Ja imam kod sebe trenutno samo Resurrection i bas sam ove nedelje upao u totalnu opsesiju doticnim albumom. Wasteland, Severina, Like a Child Again (jedna od veoma retkih ljubavnih pesama koja mi se svidja), Butterfly on a Wheel (ovo pogotovo)... ma joj bre. Totalno sam opsednut Cak ponekad mislim da i sanjam ove pesme. Ali onda se setim da sam ostavio Resurrection da svira dok spavam 8) Quote
miss Penny Lane Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 8) imam sve albume i jedan od mojih omiljenih bendova Quote
mor+icia Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 imam carved in sand i gods own medicine,meni se ne svidjaju, ako smijem reci usprkos svim pozitivnim kritikama,presladunjavo,premelodicno,prepateticno i nekako pomalo ljigavo,meni bar... :oops: mozda imaju nesto bolje od ovog sto ja posjedujem,bar se nadam,jer nije sve sto vrijedi catchy get-in-the-ear tune :| Quote
sanguinia Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Ehhh, ustvari ako cemo precizno, nisu svi ti albumi u *celosti* dobri (ali posto ce Kveld da ih verovatno nabavi za dz, nece da se bace ) Meni se manje-vise svidjaju samo one pesme koje sam navela u jednoj od prethodnih poruka (sa naglaskom na "Tower of Strength" ) ali, opet, i one imaju "catchy" komponentu... koja meni ne smeta Quote
Dawngreeter Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Meni 'catchy' komponenta u opste ne smeta ako to nije jedino sto pesma ima. Sto u glavnom nije slucaj kod The Mission, koliko bar mogu na osnovu Resurrection-a da zakljucim. A i moram ponoviti da su me odusevili sa Like a Child Again. Duuuugo vremena nisam cuo jednu toliko direktno i eksplicitno ljubavnu pesmu od koje nisam dobio poriv da povratim. Jako dobra pesma a: Quote
Kveld Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Ehhh, ustvari ako cemo precizno, nisu svi ti albumi u *celosti* dobri (ali posto ce Kveld da ih verovatno nabavi za dz, nece da se bace ) Meni se manje-vise svidjaju samo one pesme koje sam navela u jednoj od prethodnih poruka (sa naglaskom na "Tower of Strength" ) ali, opet, i one imaju "catchy" komponentu... koja meni ne smeta .....a vi mene zezate shto se przim na Nosferatu Quote
BeLi-TiGaR Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Smej se ti koliko hoces, bice il Deliverance ili cu da vas bockam u rebra dok ne pristanete na Deliverance Ma dobro je Deliverance Quote
Mary Joe Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Izdvajam ''Serpents kiss'' kao svoju omiljenu pesmu... Inace, imam sve albume, u kojima mogu da uzivam u svakom trenutku. a: Quote
Vampyr Poet Posted February 26, 2004 Author Report Posted February 26, 2004 Broken and torn, crushed like a flower under the snow... Carved in the sand je do jaja album Quote
Midnight Madness Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Smej se ti koliko hoces, bice il Deliverance ili cu da vas bockam u rebra dok ne pristanete na Deliverance bla bla samo brbljas i ne slusas 2xnista=nista, cista matematika... crva nije ni bilo Quote
Midnight Madness Posted February 27, 2004 Report Posted February 27, 2004 Carved in the sand je do jaja album po meni jedan od losijih (da se tako izrazim)... Quote
m. Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 ja imam album -aura-,i nije los,ali neke stvari daju na sisterse. za ostalo ne znam.vasi postovi su mi otvorili apetit za drugim albumima pa valjda budem nabavila. imaju nekakav zanos u pojedinim pjesmama,barem mi se tako cini po auri. Quote
Midnight Madness Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 ma samo ti to nabavi ne baziraj se samo na jednom. Kod njih na svakom albumu ima dosta novih zvukova.. experimentisanja... Quote
m. Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 evo sam nabavila i the first chapter...profesor mi je nabavio..kako je dobro imati profesore koji se kuze u dobre stvari.. Quote
Midnight Madness Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Damn Inace... kako ti se cini The Fisrt Chapter? Quote
m. Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 jos nedovoljno preslusano (neam vremena prdnuti-maturalna zabavica i ostala sminx/seljoberska sranja..),tako da jos nema suda,ali ostavim ga brzo. za sada ok. naravno,najveci utisak je ostavila -za prvi dojam- like a huricane..ali jos mi je nesto zapelo tamo po sredini..ma,..sit je jer je kazeta a ne cd. Quote
m. Posted May 13, 2004 Report Posted May 13, 2004 super,super album..ali ona naked and savage me neodoljivo podsjeca na neku (vjerojatno pop) pjesmu...uzas..i to taaako grize.. Quote
dark_lilith Posted July 26, 2005 Report Posted July 26, 2005 Ne verujem da nisam izvalila ovu temu! The Mission sweet..... mnogo mi se svidjaju! Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 (edited) Pa kaze... Dedi sez....Kam en sit on maj niz..... Dedi sez..Ju'r d onli grl for mi.... Kaz Amilija.....Itd.... Savrseno....Skroz sam ih izgubio iz vida.... Ma ja obozavam Tower of Strenth,Garden of Delight,Severina, I pesmu kkoja pocinje slicno kao Marian od Sistersa.... Ne mogu da se setim kako se zove.... EDIT: setio se Wasteland...Pure safrshenstvo..... Edited May 12, 2006 by Zaznojni Vozac FAP-a Quote
Cayca Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Objaviše novi singl, a u aprilu nam sleduje i album. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 U kulj..... Heh,volim tako s vremena na vreme da se istripujem i poslusam neke izabrane stvari.... Tako sam sinoc pustio 20ak pesama,pa zakuntao i probudi se,a sve vreme pici The Mission...Mnogo lep osecaj. Nekako su uvek bili podcenjeni...i to je sranje. Quote
Defunctus Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 U Zagrebu su 17.02.2008,bas me zanima ima li sanse za koncert u Beogradu... Quote
Pavao Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 The Mission ‘Farewell Tour’ 2008 Feb: Tues 5th: Waregam Expo Wed 6th: Paris Locomotive Thur 7th: Marseille Le Poste A Galene Fri 8th: Barcelona Bikini Sat 9th: Madrid Heineken Sun Sun 10th: Malaga Teatro Cerventes Mon 11th: Valencia Heineken Greenspace Wed 13th: Milan Transilvania Thur 14th: Rome Circolo Degli Artisti Fri 15th: Florence Flog Sat 16th: Rimini Velvet Sun 17th: Zagreb Boogaloo -------www.boogaloo.hr Mon 18th: Budapest A38 Tue 19th: Vienna Arena Thur 21st: Hamburg Fabrik Fri 22nd: Berlin Columbia Club Sat 23rd: Dresden Schleife Eins Sun 24th: Koln Live Music Hall Mon 25th: Utrecht Tivoli Wed 27th: London Shepherds Bush Empire (with special guests The Sisters Of Murphy) Thur 28th: London Shepherds Bush Empire (with special guests The Claytown Troupe) Fri 29th: London Shepherds Bush Empire (with special guests Balaam & The Angel) March: Sat 1st: London Shepherds Bush Empire (with special guests Miles Hunt & Erica Nockalls (from The Wonderstuff Zadnji su put bili u Zagrebu 2001. godine, a sveukupno bi im to trebao biti 3. ili 4. koncert u ZG u karijeri. Jedva čekam. Quote
Paklena Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 (edited) Skoro su mi dospeli slucajno do ruku i...bila je to ljubav na prvo slusanje...bas su legli mojoj dusi alternativke, hehe Amelia, tako jeziva a tako dobra pesma "don't tell mama what I did to you and if you do I'll beat you black and blue" ...Wastedland, Stay with me, Beyond the pale, Hands across the ocean...itd, naravno Deliverance A obrada starog Neila Younga me je kupila za sva vremena:) Na zalost kasno za Zagreb, ali eto...htedoh da podelim svoje ocaranje sa yum-ovcima E da...vidim da nema tema, ali ne znam dal je neko slusao/voli Rosetta Stone...album Adrenaline...svidece vam se uz Mission Edited May 4, 2008 by Paklena Quote
Recommended Posts