Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja imam kod sebe trenutno samo Resurrection i bas sam ove nedelje upao u totalnu opsesiju doticnim albumom. Wasteland, Severina, Like a Child Again (jedna od veoma retkih ljubavnih pesama koja mi se svidja), Butterfly on a Wheel (ovo pogotovo)... ma joj bre. Totalno sam opsednut smile.gif

Cak ponekad mislim da i sanjam ove pesme. Ali onda se setim da sam ostavio Resurrection da svira dok spavam smile.gif 8)

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

imam carved in sand i gods own medicine,meni se ne svidjaju, ako smijem reci usprkos svim pozitivnim kritikama,presladunjavo,premelodicno,prepateticno i nekako pomalo ljigavo,meni bar... :oops:

mozda imaju nesto bolje od ovog sto ja posjedujem,bar se nadam,jer nije sve sto vrijedi catchy get-in-the-ear tune :|

Posted

Ehhh, ustvari ako cemo precizno, nisu svi ti albumi u *celosti* dobri (ali posto ce Kveld da ih verovatno nabavi za dz, nece da se bace wink.gif)

Meni se manje-vise svidjaju samo one pesme koje sam navela u jednoj od prethodnih poruka (sa naglaskom na "Tower of Strength" smile.gif) ali, opet, i one imaju "catchy" komponentu... koja meni ne smeta biggrin.gif

Posted

Meni 'catchy' komponenta u opste ne smeta ako to nije jedino sto pesma ima. Sto u glavnom nije slucaj kod The Mission, koliko bar mogu na osnovu Resurrection-a da zakljucim.

A i moram ponoviti da su me odusevili sa Like a Child Again. Duuuugo vremena nisam cuo jednu toliko direktno i eksplicitno ljubavnu pesmu od koje nisam dobio poriv da povratim. Jako dobra pesma biggrin.gifa:

Posted

Ehhh, ustvari ako cemo precizno, nisu svi ti albumi u *celosti* dobri (ali posto ce Kveld da ih verovatno nabavi za dz, nece da se bace wink.gif)

Meni se manje-vise svidjaju samo one pesme koje sam navela u jednoj od prethodnih poruka (sa naglaskom na "Tower of Strength" smile.gif) ali, opet, i one imaju "catchy" komponentu... koja meni ne smeta biggrin.gif

.....a vi mene zezate shto se przim na Nosferatu smile.gif

• 1 month later...
Posted

ja imam album -aura-,i nije los,ali neke stvari daju na sisterse. za ostalo ne znam.vasi postovi su mi otvorili apetit za drugim albumima pa valjda budem nabavila. imaju nekakav zanos u pojedinim pjesmama,barem mi se tako cini po auri.

• 1 month later...
Posted

jos nedovoljno preslusano (neam vremena prdnuti-maturalna zabavica i ostala sminx/seljoberska sranja..),tako da jos nema suda,ali ostavim ga brzo. za sada ok. naravno,najveci utisak je ostavila -za prvi dojam- like a huricane..ali jos mi je nesto zapelo tamo po sredini..ma,..sit je jer je kazeta a ne cd.

• 1 year later...
  • 9 months later...
Posted (edited)

Pa kaze...

Dedi sez....Kam en sit on maj niz.....

Dedi sez..Ju'r d onli grl for mi....

Kaz Amilija.....Itd....

Savrseno....Skroz sam ih izgubio iz vida....icon_smile.gif

Ma ja obozavam Tower of Strenth,Garden of Delight,Severina,

I pesmu kkoja pocinje slicno kao Marian od Sistersa....icon_smile.gif

Ne mogu da se setim kako se zove....

EDIT: setio se Wasteland...Pure safrshenstvo..... icon_redface.gificon_redface.gif

Edited by Zaznojni Vozac FAP-a
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

U kulj.....

Heh,volim tako s vremena na vreme da se istripujem i poslusam neke izabrane stvari....

Tako sam sinoc pustio 20ak pesama,pa zakuntao i probudi se,a sve vreme pici The Mission...Mnogo lep osecaj. :wub:

Nekako su uvek bili podcenjeni...i to je sranje.

• 6 months later...
Posted

The Mission ‘Farewell Tour’ 2008

Feb:

Tues 5th: Waregam Expo

Wed 6th: Paris Locomotive

Thur 7th: Marseille Le Poste A Galene

Fri 8th: Barcelona Bikini

Sat 9th: Madrid Heineken Sun

Sun 10th: Malaga Teatro Cerventes

Mon 11th: Valencia Heineken Greenspace

Wed 13th: Milan Transilvania

Thur 14th: Rome Circolo Degli Artisti

Fri 15th: Florence Flog

Sat 16th: Rimini Velvet

Sun 17th: Zagreb Boogaloo -------www.boogaloo.hr

Mon 18th: Budapest A38

Tue 19th: Vienna Arena

Thur 21st: Hamburg Fabrik

Fri 22nd: Berlin Columbia Club

Sat 23rd: Dresden Schleife Eins

Sun 24th: Koln Live Music Hall

Mon 25th: Utrecht Tivoli

Wed 27th: London Shepherds Bush Empire (with special guests The Sisters Of Murphy)

Thur 28th: London Shepherds Bush Empire (with special guests The Claytown Troupe)

Fri 29th: London Shepherds Bush Empire (with special guests Balaam & The Angel)

March:

Sat 1st: London Shepherds Bush Empire (with special guests Miles Hunt & Erica Nockalls (from The Wonderstuff

Zadnji su put bili u Zagrebu 2001. godine, a sveukupno bi im to trebao biti 3. ili 4. koncert u ZG u karijeri. Jedva čekam.

• 6 months later...
Posted (edited)

Skoro su mi dospeli slucajno do ruku i...bila je to ljubav na prvo slusanje...bas su legli mojoj dusi alternativke, hehe

Amelia, tako jeziva a tako dobra pesma

"don't tell mama what I did to you

and if you do I'll beat you black and blue"

...Wastedland, Stay with me, Beyond the pale, Hands across the ocean...itd, naravno Deliverance :)

A obrada starog Neila Younga me je kupila za sva vremena:)

Na zalost kasno za Zagreb, ali eto...htedoh da podelim svoje ocaranje sa yum-ovcima

E da...vidim da nema tema, ali ne znam dal je neko slusao/voli Rosetta Stone...album Adrenaline...svidece vam se uz Mission ;)

Edited by Paklena