imaginos Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 стрелица је од меког лимчића и неће бити уграђена у џитру. усликао сам комбинацију да видим на шта би то личило и да видим каки ће фидбек да има код других људи. мене је оно до јаја, а и стрелица је фина. дефинитивно се скида знак са неког аутомобила, то би требало да је чвршће а мање. predlazem gastarbajter varijantu - mercedes! ne mozes da omanes, jos kad pocnu akordi of "jesen 70-i-neke", iiijaaaaaaooooo!! tras! (casa o patos!) super izgleda znak, btw.
Mr. Smarty Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Djoni ako hoces ja imam pozamasnu zalihu raznoraznih BMW znakova! ...jebiga, kradem dok popravljam
Fiery Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Zabodi dva jaguara kao drzhache za kaish! To je prava stvar!
Vuk Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 ne znam ja za te benvee, mercedesi i ostale shklopocije, ali novi logo zastave razbiva te bi trebalo postaviti to na tamburu. Patriocki je i ide uz JHA temu
Sisus Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 S obzirom na to ko u danasnja vremena vozi Jaguar, bolje pripazi da ti ne ukrasavaju invalidska kolica
Wild Child Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 ma jok bre ,uzmi neki ogromni znak ,al ceo natpis kao npr. chevrolet suburban pa da vidimo ko ce da se zajebaja
Rob Swire Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 ok, najjaca tema ikad, ali sta je bilo sa dzitru?
Vuk Posted August 23, 2007 Report Posted August 23, 2007 ok, najjaca tema ikad, ali sta je bilo sa dzitru? mozda je maistor izgorejo jebuci se sa grchkim produktima ili ga je ubijo vlasnik nekog jaguara
Шарки Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 Ја бих забо' знак са Вартбурга, само што је срање то што му је знак зашрафљен за хаубу. Ах, Automobilwerk Eisenach...
Routasydän Posted August 24, 2007 Report Posted August 24, 2007 I na tremolo nakacis rucicu menjaca iz vartburga (onu sto stoji na volanu)
Mr. Smarty Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Ma jebes tremolo, bilo bi bas jako kada bi napravio fixni bridge, recimo od brave nekog Zastavinog vozila!
Џрк Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 Kakvog je kvaliteta, taj Zastavin bi odmah puk'o :)
Mr. Smarty Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 I to sto kazes OndaK neka stavi neku Rusku bravu, od Volge ili Moskvicha, to ne moz' da se unisti nikako
Dead Man Walking Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 A koja su to kola bolja od Moskvicha? :)
Slave To Moonlight Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 ono shto je pozitivno je to shto je ova tema definitivno porkenula kreativnu energiju ovog podforuma...
Генеральный Posted October 6, 2007 Author Report Posted October 6, 2007 (edited) Добар дан сељаци! Јел загуљујете? Епизод фајв: Босански поп-рок Субота. Савршен дан за шмирглање. У сваком смислу. Комшинице су се поређале на прозоре да гледају ћудо: Призор 1: Бонжита са укусом банане. Призор 2: Тело је 4 пиеце алдер, што се види из приложеног. Два велика крила са стране и два парченцета по средини, као код нецк тхру-а. Призор 3: Јаја су ми отпала. Шмирглао сам топ од 11 сабајле. Није шмирглан део који покрива пикгард. Зајебите ме тога. Мени се свиђа како ово изгледа, иако није топ кволити вуд. Ново добијени топ, односно изглед истог ми говори следеће. Крим дроп топ, горе само лак преко артврка. Артврка мало и мора да доминира бела са црним аутлајном. Највероватније нема ''винтиџ вија'', јер нема места. Тело џитре ће бити мало заобљено, посебно део где иде пикинг рука. Задњи део ивице и гитаре нећу ни да пипнем. остаје нелакирано и са остацима црне фарбе ''тујитамо''. Даће Бог да вечерас нанесем бар слој артврка. Призор 4: Нешто што многи сматрају најружнијом главом у историји гитар мејкинга. Призор 5: Скино сам јој фарбу са Грком док си реко секс. Као руком однешено, али то је било очекивано. Није било никаквог лака нити заштите. Још увек се види Пацифица ''аутлајн''. Види се и нови натпис: коуднејм ''Џизмајстер (Jizzmeister)'' Призор 6: Варијанта са ''теле'' главуџом. Мислим да ће уз мање модификације овако изгледати на крају. Треба да се заобли горња ивица главе, код чивија. Зика: Црвена Јабука (нови сингл) - Очи боје срне (???). Е сад, ово је бедни босански поп-роцк (оксиморон?). Погледајте на јутјубу шта свирају гитароши. Један свира страта са неким миррор пикгардом. http://www.youtube.com/watch?v=4lh1nUWYoEs У ствари, када видите какав је цицош на споту, схватате зашто речи песме морају да буду тако бедне. Човеку се мозак блокира кад виђи наку љепоту. Али није то интересантно. Други свира кастм санбрст страта, са флет флејм мејпл топом и црним пикгардом. Крим дроп-топ је у питању. Мислим да је оно гитара сасвим коректног изгледа. Серем, оно је нешто од фасцинантнијих ствари које сам видео у животу. Edited July 28, 2010 by Smorock update pic lnk
Vuk Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 iskreno, mislim da je čak i pacifikina glava lepša od teleta jerbo je tele nekako... marveno i mik džeger
Sisus Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Trebao si je napraviti na foru Ibaneza. To sam ja radio sa jednom gitarom.
WoS Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 Јој,јебага ти болан,што си је усро тако с тим телетом???? а ја реко биће од овога нешто... Са ћеш морат` дебело да се потрудиш да је направиш да сви паднемо на булје кад буде готова.
sixstringer Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Nemoguće da nisi primetio da nije testerom sekao drvo već makazama fajl...
Sisus Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 (edited) Ja bih to ovako: ili ovako: Ali posto se ja nista ne pitam... Edited October 13, 2007 by SperMen
Hudini Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 Odsečeš joj lepo glavu i napraviš tremolo sistem iz osamdesetih. Nije lepo al je zato smešno.
Recommended Posts