Dr Hiroshima Posted June 8, 2002 Report Share Posted June 8, 2002 (edited) Nemam sta vise da kazem osim-legende nemackog i svetskog thrash-a............ Vase misljenje....... Rezultati glasanja: Renewal: Renewal - 11 Europe After the Rain - 9 Winter Martyrium - 5 Realitätskontrolle - 5 Karmic Wheel - 4 Brainseed - 3 Zero to None - 3 Depression Unrest - 3 Reflection - 1 Edited February 9, 2015 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yustargazer Posted June 8, 2002 Report Share Posted June 8, 2002 UBIJAJU!!!! ODLICAN BEND!!! coma of souls,Extreme Agressions, i pleasure to kill su najjaci....jednom nedeljno se odvalim od Kreator-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feanor Posted June 8, 2002 Report Share Posted June 8, 2002 Krator rula. Mnogi me ispljuju kad im kazem da mi je omiljeni album Endorama . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted June 8, 2002 Report Share Posted June 8, 2002 Pa zar ova tema nije vec bila? Svi se slazu da su genijalan bend, verovatno jedan od najboljih ikada na speed/thrash sceni. Dosta su se menjali stilski ali su uvek bili dobri. Ne svidja mi se Cause For Conflict, jer je to neka bespotrebna kopija Reign In Blood zvuka, ali ostalo je fantasticno. Zadnjim albumom su pokazali da ima nade za stari thrash zvuk koji ce se vratiti na scenu nadam se cim se klinci zasite ovih kvazi metal bendova...Meni je omiljen Extreme Aggression i Endless Pain. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 9, 2002 Report Share Posted June 9, 2002 Da, ta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 9, 2002 Report Share Posted June 9, 2002 Postujem ih,ali mi se nesvidjaju nesto preterano.Najbolji album : "Coma of souls". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Hiroshima Posted June 9, 2002 Author Report Share Posted June 9, 2002 Ipak je nabolje sto rasporena glava sa omota "Coma of souls" zarasta na omotu za "Violent revolution"...malo joj je trebalo....nekih 11 godina....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted June 10, 2002 Report Share Posted June 10, 2002 Odlicni su, imam skoro sve njihove albume Ovaj zadnji, Violent Revolution im je jedan od najboljih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Hiroshima Posted June 10, 2002 Author Report Share Posted June 10, 2002 Odlicni su, imam skoro sve njihove albumeOvaj zadnji, Violent Revolution im je jedan od najboljih Istina...izdvajam:"Violent Revolution","Slave Machinery","All Of The Same Blood","Reconquering The Throne"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kArLo Posted June 10, 2002 Report Share Posted June 10, 2002 Terrible Certaninty i Coma of Souls su im najbolji albumi. Inache, obozhavam ih! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 11, 2002 Report Share Posted June 11, 2002 AAA obozavam ih,odlicni su. Na novom albumu im jem sasvim solidan. Izdvoji bih Servent In Heaven King In HEll,i Violent Revolution. Od starijih albuma najvise mi se svidja Terrible Certaninity. Najgori po meni je Endorama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 13, 2002 Report Share Posted June 13, 2002 A, ko ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Hiroshima Posted June 13, 2002 Author Report Share Posted June 13, 2002 Svidja mi se kako je Mille Petrozza otpevao "Violent Revolution"..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 1, 2002 Report Share Posted July 1, 2002 E,da , pevanje u Kreatoru. Meni je li Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 1, 2002 Report Share Posted July 1, 2002 Svidja mi se kako je Mille Petrozza otpevao "Violent Revolution"..... To im je stvarno jedna od najboljih stvari... Ko ce ici sa mnom da ih gledamo u Budimpesti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallen Angels Posted July 2, 2002 Report Share Posted July 2, 2002 Svidja mi se kako je Mille Petrozza otpevao "Violent Revolution"..... Naravno!!! Odusevila sam se kad sam cula tu pesmu... prvo onaj strava intro The Patriarch i onda krece VIOLENT REVOLUTION!!!! Stvarno mislim da im je to jedan od najboljih albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+DamyaN+ Posted July 3, 2002 Report Share Posted July 3, 2002 Pesma je strava....ali Servant i Hell, King In Hell je meni savrsena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 8, 2002 Report Share Posted July 8, 2002 Re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted July 29, 2002 Report Share Posted July 29, 2002 Ma,kompletan album je savrsenstvo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOTZE Posted August 1, 2002 Report Share Posted August 1, 2002 Bio bih vam veoma zahvalan ako bi neko mimo ovih praznih (ali zaraznih )trucanja bio pametan da mi kaze gde da nadjem textove sa prva dva albuma.JA licno(ma ne,nije da se hvalim)posedujem prvi album na KRVAVO CRVENOM VINILU,koji su mi usput budi receno potpisali MILLE i VENTOR u Sarajevu ali,jebi ga ,nemaju textove.Narocito me interesuje pesma TOTAL DEATH! A nesto i o kompozicijama-jedna od najvecih i najboljih odlika ovog benda je DINAMIKA. NE,to nije brzina vec PROMENA BRZINE sviranja u toku trajanja pesme.To je ono sto odlikuje dobar NEMACKI THRASH i razlikuje ga od energicng ali monotono brzog speeda! KreatoR rules ziveo nemacki metal 8/8 HAIL HAIL HAIL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted August 1, 2002 Report Share Posted August 1, 2002 Bio bih vam veoma zahvalan ako bi neko mimo ovih praznih (ali zaraznih )trucanja bio pametan da mi kaze gde da nadjem textove sa prva dva albuma.JA licno(ma ne,nije da se hvalim)posedujem prvi album na KRVAVO CRVENOM VINILU,koji su mi usput budi receno potpisali MILLE i VENTOR u Sarajevu ali,jebi ga ,nemaju textove.Narocito me interesuje pesma TOTAL DEATH! A nesto i o kompozicijama-jedna od najvecih i najboljih odlika ovog benda je DINAMIKA. NE,to nije brzina vec PROMENA BRZINE sviranja u toku trajanja pesme.To je ono sto odlikuje dobar NEMACKI THRASH i razlikuje ga od energicng ali monotono brzog speeda! KreatoR rules ziveo nemacki metal 8/8 HAIL HAIL HAIL! Ja sam na jednom sajtu nasla sve tekstove Kreatora, fino odradjene, sa svim podacima o albumima. Nemam trenutno tu adresu (posto se nalazim u racunskom centru) ali javi mi se na pp, pa cu ti poslati sta treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Hiroshima Posted August 1, 2002 Author Report Share Posted August 1, 2002 Bio bih vam veoma zahvalan ako bi neko mimo ovih praznih (ali zaraznih )trucanja bio pametan da mi kaze gde da nadjem textove sa prva dva albuma.JA licno(ma ne,nije da se hvalim)posedujem prvi album na KRVAVO CRVENOM VINILU,koji su mi usput budi receno potpisali MILLE i VENTOR u Sarajevu ali,jebi ga ,nemaju textove.Narocito me interesuje pesma TOTAL DEATH! A nesto i o kompozicijama-jedna od najvecih i najboljih odlika ovog benda je DINAMIKA. NE,to nije brzina vec PROMENA BRZINE sviranja u toku trajanja pesme.To je ono sto odlikuje dobar NEMACKI THRASH i razlikuje ga od energicng ali monotono brzog speeda! KreatoR rules ziveo nemacki metal 8/8 HAIL HAIL HAIL! Idi na sajt www.darklyrics.com i vidi tamo sigurno ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 5, 2002 Report Share Posted August 5, 2002 Zamislite tipa koji do Sarajeva vuče dve ploče (prvi Kreator i prvi Destruction) samo da bi dobio potpise na njih. A Majk ga je tako ispalio, hahahaha. Nego, jel' ono 88 dođe HH? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiron Posted August 8, 2002 Report Share Posted August 8, 2002 Bio bih vam veoma zahvalan ako bi neko mimo ovih praznih (ali zaraznih )trucanja bio pametan da mi kaze gde da nadjem textove sa prva dva albuma.JA licno(ma ne,nije da se hvalim)posedujem prvi album na KRVAVO CRVENOM VINILU,koji su mi usput budi receno potpisali MILLE i VENTOR u Sarajevu ali,jebi ga ,nemaju textove.Narocito me interesuje pesma TOTAL DEATH! A nesto i o kompozicijama-jedna od najvecih i najboljih odlika ovog benda je DINAMIKA. NE,to nije brzina vec PROMENA BRZINE sviranja u toku trajanja pesme.To je ono sto odlikuje dobar NEMACKI THRASH i razlikuje ga od energicng ali monotono brzog speeda! KreatoR rules ziveo nemacki metal 8/8 HAIL HAIL HAIL! "tried to run or hide from a death you will die and bleed from your head total death! total death!" uz malo napore seticu se cele pesme,ali ipak bolje potrazi na netu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 13, 2002 Report Share Posted October 13, 2002 Evo jedne teme o Kreatoru za one koji mrze da traže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts