StarbreakeR Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Ja da te upozorim...a ti kako hoces Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 6, 2006 Report Share Posted May 6, 2006 Haha,sad ce da podivlja. @Kolega Nisi mi snimio Darkthrone i Cannibal Corpse albume! Ccc... CC sam skinuo jutros...boze koja dosada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 E sto tako... ...jel neko video spot umedjuvremenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 da jer nabavio neko majku mu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Imam utisak da ce da bude neki dobar spot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmAjChE Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 I...Sta bi sa tim spotom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ne znam ja ga jos nsiam nabavio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Valjda ce da ga puste na Headbangers Ballu...pa cemo da vidimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Danas uzeh od Solija Terrible Certainty i Endless Pain,posto sam te kvltove imao samo na nekim prastarim kasetama.Slusah malo i prisetih se lude mladosti.Kako su to dobri albumi!!!Znaci,neke stvari ne mogu da izadju iz mode...Kad cujem kako je ovo prevazidjeno...Kako moze da se prevazidje nesto sto je vrhunski dobro i sveze zvuci i posle 20 godina?Kreator su stvarno napravili albume koje ce ostati u metal analima zauvek. Jedva cekam Monsters of Rock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Jedva cekam Monsters of Rock Ja sam gledao Kreator prosle godine u Pesti, razvalili su! Svirali su dosta starih stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Oduvek su svirali stare stvari i zbog toga im skidam kapu Znaju ljudi sta valja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Ja sam gledao Kreator prosle godine u Pesti, razvalili su! Svirali su dosta starih stvari. Jel to ona svirka sa Dark Tranquility?Hteo sam da idem,cak i nesto kesha prikupio,ali niko ne htede na kraju,pa ostadoh...ali zato,na leto cemo da se pokoljemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Nadam se...ali ako je stvarno 92E...pa ne znam da li mogu ja toliko da skupim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Jel to ona svirka sa Dark Tranquility?Hteo sam da idem,cak i nesto kesha prikupio,ali niko ne htede na kraju,pa ostadoh...ali zato,na leto cemo da se pokoljemo Da, kako sam otisao na tu svirku, to nema ni na filmu! Trebalo je da bude organizovano iz N.Sada ali je to otkazano jer nas nije bilo dovoljno, ja vec odustao od koncerta ali mi djavo nije dao mira pa na dan koncerta ubedim drugaricu da idemo za Pestu! Krenemo u zadnji momenat, malo lutamo Pestom i stignemo na dve poslednje pesme od Dark Tra. Kreator razvalio, posle mi je put bio opet ludo zanimljiv ali da ne davim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Mogu samo da zamislim... Kreator Vrh, jebes Amerikance! Moram samo da kazem da sam posle dugo vremena ponovo cuo Riot of Violence live sa Out of the Dark... Preplavile su me emocije kao da sam video izgubljenog brata...znaci vrh nad vrhovima nad vrhovima... I dajte ako je neko nabavio spot da to prosledi i nama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Violent Revolution zakon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Moram samo da kazem da sam posle dugo vremena ponovo cuo Riot of Violence live sa Out of the Dark... Kao sto sam vec rekao, na koncert sam isao sa drugaricom, ona ne slusa Kreator(zna cak jednu pesmu) ali sam je ubedio da ide sa mnom(glupo je ici sam) Prvih par pesama sam divljao u prvim redovima, onda sam se setio da nije bas drugarski nju ostaviti samu pa sam sledecih par pesama gledao iz sredina sa njom. I onda Mille najavljuje Riot of violence! Samo sam joj rekao: Odoh ja... Sledi naravno brutalno sutiranje i skakanje. I moram reci da su madjari mala deca za sutku u odnosu na nas Srbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmAjChE Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 (edited) Uf,sto ti ja nisam drugarica! Ocu ja na Kreatora!!! (a ko nece?) Edited May 25, 2006 by ZmAjChE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Uf,sto ti ja nisam drugarica! Ocu ja na Kreatora!!! (a ko nece?) Uh, al sam popularan, sad hoce svi da budu moje drugarice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmAjChE Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Uh, al sam popularan, sad hoce svi da budu moje drugarice Pa ne znam da li je do polularnosti ili do toga sto si na pravom mestu u pravo vreme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Pa ne znam da li je do polularnosti ili do toga sto si na pravom mestu u pravo vreme... Ima i jednog i drugog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Kakva bi to krlez bila da dodju kod nas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Spot za Toxic Trace jebe keve...ima li neko Hallucinative Comas...ja imam ali samo na VHS... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ima se Kako cu poludim u Bugarskoj Chekam da chujem uzivo "Terror Zone" duuuugoo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Predugo mate...predugo... ...a tek Riot of Violence Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts