Hrym Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Taj album je tako dobar da je sramota da na njemu piše Kreator. kakva glupost!!! Quote
StarbreakeR Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Ni ja se ne slazem...Kreator je vrh bend i Endorama je vrh album... Quote
Jabba the Hutt Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Taj album je tako dobar da je sramota da na njemu piše Kreator Endorama je ok, ali taj album je trebao da izda neki drugi bend... Nije brate to Kreator, zna se sta je Kreator- ceo bend slemuje ko nenormalan a Mile urla:"BETRAYER!" Quote
StarbreakeR Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Ma ko god da ga je izdao, ne treba ga podcenjivati... Quote
Жвакић Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Jest' da nije tipican album za njih, ali je ok. Quote
WoI Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Endorama je ok, ali taj album je trebao da izda neki drugi bend... Nije brate to Kreator, zna se sta je Kreator- ceo bend slemuje ko nenormalan a Mile urla:"BETRAYER!" to je to druze potpuno se slazems a tobom da je neki drugi bend izdao taj album skroz bi bilo ok ali ovo je jednostavno bilo udaljvanje od kreatorovog zvuka radi prilagodjavanja nekim novim trendovima Quote
Radnaskela Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 (edited) Povratak starom zvuku endorama je prvi album koji sam čuo od kreator-a i album je mnogo dobar. boli me dupe što nije u njihovom fazonu. i dovision bell nije pink floydov fazon pa je opet sjajan album. endorama je meni bolji 20 puta od endless pain-a i pleasure to kill. a to što ti kažeš starom zvuku, misliš starom fazonu. ali nije stari zvuk. moderna je produkcija i mnogo je bolja. ti mi nisi jasan. nervira te produkcija na shovel headed-u zato što je moderna. a šta je produkcija na violent-u nego moderna, majke ti?!!! Edited October 29, 2006 by Kinez Quote
RNA Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Nije ista... poslusaj zvuk gitara na jednom i drugom. Na Kreatorovom albumu su samo kristalno ciste, dok je kod Exodusa zvuk nekako rezeci, prebudzen! Quote
djuk Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 endorama je sramota za kreator, uzas je blaga rec. da je neki drugi bend u pitanju mogao bih da odslusam par puta pa ocenim da li mi se svidja ili ne, ali ako kreator snimi nesto sto nije thrash, samo po sebi me ne zanima!!!!! Quote
Angelystor Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Nisam slushao Kreatora..chini se godinama..i dobio sam malopre iznenadnu zelju. Turio sve od benda u listu, uradio random i isekao prvih 10 pesama, pa sta se ubode. 1. Kreator - Reconquering The Throne (4:12) 2. Kreator - Betrayer (4:01) 3. Kreator - Replicas Of Life (7:34) 4. Kreator - Soul Eraser (4:30) 5. Kreator - Chosen Few (4:30) 6. Kreator - Material World Paranoia (5:00) 7. Kreator - Endless Pain (3:32) 8. Kreator - Under A Total Blackened Sky (4:30) 9. Kreator - Behind The Mirror (4:32) 10. Kreator - Terror Zone (5:56) Malopre sam prebacivao na Replicas i Betrayera..a sada se uzivljavam na Chosen Few...sve je to Kreator. Quote
Radnaskela Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 i to što kažeš. prvo nije prebudženo a drugo i da jeste, pa šta? poenta svakog benda je da ima dobar zvuk a da ne zvuče ko da su izašli iz kanalizacije. Quote
Hrym Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Neko hoce da zvuci "kao da je izasao iz kanalizacije". nije potrebna plasticna produkcija da bi pesma bila dobra. Quote
MegaDex Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 I tu imas pravo...sve zavisi od zelje autora Quote
gavrosaurus Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 Sve u svemu, pre ili kasnije - ne gine im kanalizacija. Bilo da sami odluce tako ili da to odluce neki drugi. Quote
Radnaskela Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 (edited) Neko hoce da zvuci "kao da je izasao iz kanalizacije". nije potrebna plasticna produkcija da bi pesma bila dobra. jebi ga. ja sam perfekcionista po tom pitanju. po meni mora bend da ima, ako ništa drugo, solidan zvuk da bi mi se svidelo. a nije to "plastična" produkcija kako ti to nazivaš nego dobra produkcija. a to što sam autor hoće da zvuči krš, mene apsolutno baš briga. to je, po mom mišljenju, nazadovanje. Edited October 29, 2006 by Kinez Quote
MegaDex Posted October 29, 2006 Report Posted October 29, 2006 U 2006 vecina to smatra nazadovanjem...objektivno gledano Quote
RNA Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Neko hoce da zvuci "kao da je izasao iz kanalizacije". nije potrebna plasticna produkcija da bi pesma bila dobra. Mogu da razumem ako neko nema para za bolje, ali namerno hteti losu produkciju je za mene izgovor da bi se prikrila losa muzika. Quote
MegaDex Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 Mogu da razumem ako neko nema para za bolje, ali namerno hteti losu produkciju je za mene izgovor da bi se prikrila losa muzika. Da naravno a pogotovu danas Quote
StarbreakeR Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 A mozda je zelja za nesavrsenom(ili losom kako god) produkcijom zelja da se izrazi snaga muzike u svom primitivnom obliku, bez ikakvog doterivanja i Pro Toolsa da ispravi tamo gde se ovi zajebu... (zvucim ko blacker jebo te ) Quote
RNA Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Zvucis! Black je mozda i jedina muzika koja trazi i zahteva takvu vrstu muljanja. Thrash mnogo bolje zvuci sa dobrom produkcijom. Cinjenica da legendarni albumi nisu imali dobru produkciju je posledica tadasnjih nedostataka. Pricali biste drugu da je "Pleasure To Kill" snimljen sa produkcijom kao na "Extreme Aggression". Quote
Valkyrie Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Nista licno, ali sta si ti Ja sam žena, da ali me ne možeš uzeti kao standardni uzor za "ženski" muzički ukus, priznaćeš Quote
Vlaja Buraz Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Black ... muzika Rekao sam neki dan Lakiju, a da kažem i ovom prilikom. Nemojmo se puno šaliti oko toga da blek metal ima veze sa muzikom. Quote
MegaDex Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Da naravno a pogotovu danas Bas si troo Quote
Recommended Posts