Џрк Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Jos pre par dana, ja sam svoju gradjansku, ma 'de gradjansku, thrashersku duznost ispunio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Ko ne glasa za Kreator dabogda mu od ruke ništa ne rodilo itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) Ja bio na glasanju i nisam verovao kad sam ugledao da Heloween vodi! Mada sa obzirom na to da ljudi kod nas izgleda najvise gotive power-ice i ne cudi me toliko. Glasajte protiv njih! I dolazi nam Angra, a na anketi je pobedio Obaturi koliko se ja secam. Pih! Edited January 15, 2007 by Bananaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Imas obrazlozenje na forumu zasto je dosla Angra umesto Obituary... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 frubi brate kad neces da dovedes sodom zajebi to glasanje i DOVEDI KREATOR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Pa da zavisi od mene gde bi nam bio kraj.... Znas i sam pricu za Sodom , tako da nisam ja kriv.... A za Kreator glasajte/hakujte radite sta znate ne dozvolite samo da purger pobedi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Ja bio na glasanju i nisam verovao kad sam ugledao da Heloween vodi! Mada sa obzirom na to da ljudi kod nas izgleda najvise gotive power-ice i ne cudi me toliko. Pa jebiga ako gotive power koji moj glasaju za Helloween? Zna se šta je pravi power - Stratovarius, Sonata, Blind Guardian, Dragonforce. A ne tamo neki matori poluhevimetalci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Ja sam glasao za Kreator, ali ne vredi. Mada jos uvek su na odlicnom trecem mestu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 A za Kreator glasajte/hakujte radite sta znate ne dozvolite samo da purger pobedi ! Go dimmu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Pa jebiga ako gotive power koji moj glasaju za Helloween? Zna se šta je pravi power - Stratovarius, Sonata, Blind Guardian, Dragonforce. A ne tamo neki matori poluhevimetalci. Oovaj, mislim da si malo zamenizio teze, sa izuzetkom BG. Helloween je power, a ovi drugi su, neki gay power, sta ti ja znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) Helloween je hevi metal koji je više gay od običnog hevi metala. Mislim mogu oni da se deklarišu kako hoće, ali jedini pravi reper za power metal je Stratovarius, a Helloween ne zvuči kao Stratovarius. Mislim razumem da bi ranije moglo da se kaže da je Helloween bio začetnik izvevši to iz speeda, ali su sve ove druge grupe redefinisale značenje power metala koje se sad uzima kao referenca. Doduše neću mnogo da se pravim pametan, ionako sam od Helloweena čuo samo one sranje albume, al meni jednostavno oni ne idu u glavu kao power bend. Verovatno grešim. Edited January 15, 2007 by voodoo_nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 TRISTA MU SVETIH KOCKICA...koliko samo sranja ima na ovom forumu to je zabrinjavajuce!!! Ma boli vas kurac ko ce da pobedi..ionako ce verovatno Maideni opet da dodju na leto pa ce i taj koncert za koji glasate da propadne!!! A i znajuci afinitete organizatora ne bi me chudilo da dodje Obituary umesto nekog od ova 3 benda...zivot je kuchka. Dlakava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Kreator ili Dimmu,tako mi je svejedno.Valja i jedno i drugo,i gledao bih oba. Frubi,organizuj solisticki koncert Kemala Malovcica!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAD ME KUCI PRATI ZVEZDA DANICA RODJENA MI KUCA DODJE KAO GRANICA A NA VRATIMA NAMRSTENI LIK TRAG OD TUDJIH ZENA TRAZI KAO CARINIK!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Ako predgrupa Kreatoru ne bude Sinan Sakić, demonstrativno ću se obmotati dinamitom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Onaj kurcevi Helloween ubedljivo vodi ... jebeno. A Enemy of God je i onako pola govno pola dobar ... ako je neka uteha ( samo se ti tesi budalo ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ako predgrupa Kreatoru ne bude Sinan Sakić, demonstrativno ću se obmotati dinamitom. Kakav Sinan Sakic,on je nula u odnosu na kralja Kemala!!! Onaj kurcevi Helloween ubedljivo vodi ... jebeno. A Enemy of God je i onako pola govno pola dobar ... ako je neka uteha ( samo se ti tesi budalo ). Neprijatelj boga je u totalnom kompletu haoscina od albuma...ja neznam koji si ti album slusao kada kazes da je pola govno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Enemy of God je najjači post-2000 treš album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Pa meni je polovina fenomenalna, ali su mi pesme Voices, Under Blackened i sola i filovi na Terrorist i po koji riff smece. Znam da nije pola ali i po deo na jos po nekim pesmama ... Enemy kao pesma je super, Dystopia takodje i ostale su ok. Mnogo vise mi se svidja Violent ... jebiga to je moje misljenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 TRISTA MU SVETIH KOCKICA...koliko samo sranja ima na ovom forumu to je zabrinjavajuce!!! *** Pa znas kako druze, na ovom forumu uvek je bilo i uvek ce biti sranja... Ovakve idiotske postove sam ocekivao na Dimmu temi od onih blek metal klinaca, a ne na kreator temi od kolega Thrashera...razocarali ste me ljudi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Kakav Sinan Sakic,on je nula u odnosu na kralja Kemala!!! Neprijatelj boga je u totalnom kompletu haoscina od albuma...ja neznam koji si ti album slusao kada kazes da je pola govno. Kolega, da se i mi slozimo ponovo. Stvarno, koji li je album on cuo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Pitaj boga sta je on slusao...mozda je slusao "Renewal" pa pomislio to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Pa, "Renewal" zvuci najpribliznije njegovom opisu. Taj album je bas nit' smrdi, nit' mirise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Pa znas kako druze, na ovom forumu uvek je bilo i uvek ce biti sranja... Ovakve idiotske postove sam ocekivao na Dimmu temi od onih blek metal klinaca, a ne na kreator temi od kolega Thrashera...razocarali ste me ljudi... Ni meni nije jasno kako su thrashery mogli da pricaju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 A o cemu se radilo uopste ?! Nisam upucen :)hahhaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts