hate squad Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 Spot je govno, ali jebes spot, pesma je do jaja! Quote
Dekadent Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 S obzirom da ga je radio onaj shto radi za rammstein nije ni chudo shto lichi na mann gegen mann. Spot je promashaj,promashaj,a sem toga je i promashaj. Quote
kiki Posted February 14, 2009 Report Posted February 14, 2009 ahaha, stvarno je extremno sranje ovaj spot no uglavnom spot nije previse bitan, glavna namena mu je da se pesma ne vrti uz crni ekran ili neki slajd slika na muzickim televizijama... tako da zaboravi spot, muzika je bitna Quote
:matija Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Ovaj spot nema veze sa mozgom. Quote
RNA Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 Ех, и ви сад. Што мора баш све да има везе с мозгом? Quote
Ni! Posted February 16, 2009 Report Posted February 16, 2009 Ех, и ви сад. Што мора баш све да има везе с мозгом? ...True. Quote
Tower... Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Bar 70% spotova koje sam video u životu su gori od ovog, šta serete svi? Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 (edited) Kako glup spot jebote...nisam imao zivaca do kraja da ga izgledam da mi jednostavno ne pokvari utisak o pesmi i moju licnu improvizaciju ovog remek dela u glavi...!!! Edited February 22, 2009 by BruceBruce Quote
RNA Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Следећег пута се понуди да им режираш спот. Ја одбијам да радим видео презентацију неке свој песме док не будем имао добру драматизацију, тј. причу. Ништа сморније од спота у коме бенд свира. Quote
Bernard Panasonik Posted February 22, 2009 Report Posted February 22, 2009 Ne mora da znaci, uz dobru montazu... Seti se One (verzija bez inserata iz filma) ili War Ensemble... Quote
Zoidberg Posted February 23, 2009 Report Posted February 23, 2009 Ma svi spotovi su glupi na svoj nacin Meni je lepse pogledati Live sa nekog koncerta nego spot gledati... Quote
Tower... Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Ништа сморније од спота у коме бенд свира. Wtf? Meni su spotovi s "pričom" uvek bili nikad veća glupost... Najjači su spotovi gde bend do jaja svira, a između su neki inserti, kurac, palac... Holy Wars fazon. Quote
Footog Qpoos Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Pa valjda je fora da prica prati muziku...nije bas kreativno samo ubacivati isecke...treba se malo i potruditi...promocija i sl...naravno,da je muzika najbitnije,al je takodje potrebna i neka prica u spotu...tj.da je vezano nesto u tom spotu za pesmu... Quote
RNA Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Wtf? Meni su spotovi s "pričom" uvek bili nikad veća glupost... Najjači su spotovi gde bend do jaja svira, a između su neki inserti, kurac, palac... Holy Wars fazon. Није ли толико бољи 'Hangar 18'??? То је по мени најбољи метал спот икад урађен, заједно са 'Train Of Consequences'. Наравно, причамо о високим буџетима, али су спотови фантастични. То где бенд свира... то није спот. Quote
Tower... Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Није ли толико бољи 'Hangar 18'??? То је по мени најбољи метал спот икад урађен Isti kurac, samo su one lutke mnogo smešne. Quote
RNA Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Зашто су смешне? Ти би као боље урадио? Quote
Tower... Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Naravno da ja ne bih, da li ti ja izgledam kao spravljač lutaka? Quote
vudun Posted February 25, 2009 Report Posted February 25, 2009 Ja volim lutke od 18-25 godina. Volim i Kreator, to je već opšte poznata stvar. Quote
Recommended Posts