Grobodan Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Meni svaki Kreator valja. Kad sam bio mlađi nisam cenio mid fazu ali sa vremenom sam shvatio vrline tog doba, bolje nego kao Destruction što drve jedno te isto i dosadiše i Bogu i narodu, Kreator je uvek radio albume sa stilom (mada naravno treš era im je ipak naj) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Luka..izbacen si sa teme VR kida.. HoC..neee BLABLABLABALBALBABLA!!! NE SERI, SAMO KEC!!! Objektivno sudeci, VR i sranje ne idu u istu recenicu. Odlican `kambek` (kako za koga) posle endorame. Zavidan broj pesama sa njega je zastupljen na setlistama koliko primecujem. MOzda si umesto hords-a mislio na enemi... S Enemija znam jednu pesmu. HoC mi je MAMA, ali MAMA. Demon Prince, brate, kad sam čuo pesmu, usr'o sam se... Ukusi. (: Meni svaki Kreator valja. Kad sam bio mlađi nisam cenio mid fazu ali sa vremenom sam shvatio vrline tog doba, bolje nego kao Destruction što drve jedno te isto i dosadiše i Bogu i narodu, Kreator je uvek radio albume sa stilom (mada naravno treš era im je ipak naj) Meni je Least Successful Human Cannonball bolji nego taj industrijsko~mračni trip što mi se čini da je Kreator furao devedesetih na osnovu onog što sam čuo... 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^TK^ Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Auuuuuu ovo za Cannoball je taaako bolelo. meni je to najogavnije ostvarenje po svim kriterijumima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Enemi of Gad najlslabiji Kreator - užasno predvidljiv, monoton. Svaki ostali je meni drag, manje ili više. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Enemi of Gad najlslabiji Kreator - užasno predvidljiv, monoton. Au, pa bas to nije. Ali ukusi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Najbolji je Blackfire. Meni je Blackfire na drugom mestu, ali je svirao na boljem albumu ("Coma of Souls"). Tommy Vetterli verovatno nije imao imao prilike da u Kreatoru prokaže svoj talent do kraja, ali zato u Coroneru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 (edited) Jbga... i oni iz 90tih nisu sjajni. Nije, zaista, problem što su u to vreme zabatalili treš (čiji inače i nisam neki fan), već jednostavno nisu to odradili na posebno visokom novou. A Enemi, meni, nikad nije bio zanimljiv - kao VR za siromašne mi je uvek zvučao. Al zato su sa HoC uboli u centar. EDIT: uleteo mi Divlji Tigar Edited July 6, 2011 by truliandedzombileš! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Enemi of Gad najlslabiji Kreator - užasno predvidljiv, monoton. si ti neki antihumorista? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Au, pa bas to nije. Ali ukusi... pa da meni je enemi odlican, a iako g ane vole ljudi..(neki) meni je i autkast vrh jer ima neki koncept i atmosferu koju ne mozes da docaras uz ritmove 300 na sat.. a opet je nekako zanimljiv mada prvi albumi, pa i VR, i EoG su odlicni bas..mislim..EoG nije bas toliko kultan ko prva izdanja i VR ali je dobar thrash album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Mislim, ono, ja volem sve to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 (edited) si ti neki antihumorista? Очигледно. Jeдино што се може замерити EoG је да је предугачак. А рећи да је Violent Revolution лош је у најмању руку смешно. Edited July 6, 2011 by Underkuruz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 ima neki koncept i atmosferu koju ne mozes da docaras uz ritmove 300 na sat.. Ja ne verujem da TI ovo pišeš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Ja ne verujem da TI ovo pišeš... ahhaha ma zato sto svi koji vole kec kao mrze taj album, a nije da kontriram al meni je dobar moze se pusti i crtas i sl, dok za prve nema sanse prebio bi nekog hahahaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesalomivi Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Bas juce sam slusao Cause for conflict, ja stvarno ne znam zasto je taj album toliko potcenjen, meni je bas dobar... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Tommy Vetterli je po meni najbolji gitarista koji se svirao u Kratoru, šteta što nije ostao duže u grupi. Jednim delom sam zbog njega zavoleo album "Endorama", nije to loš album. Bas sam skoro razmisljao kako bih voleo da Mille odradi neki 'Endorama nastavak'. Kad moze Pera da se jebava sa Painom, mogao bi i Mille nesto slicno tu da ucini :] Meni je Endorama albumcina, wtf momenat bio samo prvi put kada sam je cuo, posle se navukao... Enemy Of God > Hordes Of Chaos > Violent Revolution > eksperimentalni albumi. Ja ne bih mogao da rasporedim ova tri pa da ga jebes, svi mi maestralni...mozda VR ipak za koplje iznad, sta mu ga znam... Sto se tice 'eksperimentalnih', oni su m svet za sebe, glupo mi da ih uporedjujem ja l' sa novim ja l' sa starim... Jedino mi tu Outcast slabiji, Cause je vrlo solidan, Renewal i Endorama majke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Meni je jedino vokal bezveze na Renewal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 SPIC! Dosli su i objasnili zasto su bogovi. Ozvucenje je bilo odlicno, mnooogooo bolje od onog iz '07. Ma haos ludilo, opste nistavilo!! Mozda je trebalo jos koju stvar da ubace, ali ipak je to festival. Sve u svemu ja sam prezadovoljan. Nastup, energija, zvuk, sve sve. Opravdali su zasto su mi #1. Pokusacu sada da se setim setliste, tj. sada vidim da na setlist.fm da je ista kao ona iz Madjarske sa Metalfest-a. Choir of the Damned (Intro) Hordes of Chaos (A Necrologue for the Elite) Warcurse Coma of Souls / Endless Pain Pleasure to Kill Destroy What Destroys You Voices of the Dead Enemy of God Phobia Extreme Aggression People of the Lie Terrible Certainty / Reconquering the Throne The Patriarch Violent Revolution Betrayer Flag of Hate Tormentor Ovde ima slika od sinoc: http://www.flickr.com/photos/exitfestival/page4/ I malo da se pohvalim: 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 http://menwholooklikeoldlesbians.blogspot.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Nije mi smesno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Gospodari evropskog thrasha. Everyone against everyone, everyone against everyone against everyone against everyone.... HORDES OF CHAOOOOOOS!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 jbt gledam slike sto je Morphy okacio i naidjem na ovu: Jel to Tower? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 (edited) jeste to je luka ova cura do njega mi je poznata sa nekih svirki,mislim iz novog sada... nisam neki ljubitelj kreatora ali voleo bih da sam bio tamo barem zbog te atmosfere koja se vidi sa slika. Edited July 11, 2011 by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Everyone against everyone, everyone against everyone against everyone against everyone.... HORDES OF CHAOOOOOOS!!! Free for all jednostavno? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 I naravno Laza , njegovu celu bih svuda prepoznala. http://farm7.static.flickr.com/6141/5924488265_cb98fb6c4e.jpg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 A to sto je vislji od svih za dve glave nema nikakve veze. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts