Black desire Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Album je standart kao i Hordes of Chaos,ima malo vise melodicnijih delova... Moglo je to i bolje,zustrije... Ovaj i predjasnji ne mogu da se porede sa Enemy Of God. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 hejteri neka slusaju zodom. Ahahahaha, legendo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 sasvim dobar album, nisam nešto oduševljen na prvih par slušanja, ali zabavno je za sada. deluje kao nastavak na priču prošlog albuma - još melodičniji, ima tog hevi/melodik det metal prizvuka i to je sasvim okej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 za nas ljubitelje endorame melodicnost je plus, album je odlican btw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Isti kao i posljednja 4, ništa novo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 za nas ljubitelje endorame melodicnost je plus, album je odlican btw. Ja sam ljubitelj prvih 5 + Endorama, tako da je spojeno sve što ja volim kod Kreatora. Ne mogu reći da mi leži kao pomenuti albumi, ali za novi ima vremena da se vrti. Dobro je da su opet uneli malu dozu različitosti od prethodnog albuma, a zvuk je ostao sasvim prepoznatljiv. Na prvih par slušanja možda mi je najbolje legla "The Few, The Proud, The Broken", ali su i ostale odlične. Čak i neke koje me nisu oduševile (napr. From Flood Into Fire) imaju dobrih delova, prelaza, super solaža, pa nema ni jedna pesma koja je dibiduz smaranje. Ništa ju tu ne bi' dir'o, Kreator je ostao u vrhu mojih omiljenih bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Ovakav paket se retko radja. Jos kada bi umesto ovih FBF uleteo npr. Vektor...joj. Budimpesta se mora posetiti. Boli me vrat samo kad pomislim na koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 I da je umesto Morbid Angela Nader Sadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 ok album,ipak prosli je bolji.kako god,kreator je trenutno daleko ispred nekih dosadnih bendova tipa:sodom,destruction.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Evo psle cetvrtog, petog slusanja mogu reci da mi se album bas svidja. Bila sam odusevljena i na prvo slusanje. Uglavnom mi se svidja ono sto se drugima ne svidja, to sto je album moderniji, melodicniji. Vokal mi je skroz ok, mislim, Mile je to nema sta da mi se ne svidja tu, jos uvek covek kida. Za sada favoriti Death To The World, From Flood Into Fire, United In Hate, ali samo su mi za nijansu bolje od ostatka albuma. Jedna mi promakla, The Few, The Proud, The Broken. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 promakla ti je i until our paths cross again. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 I preostalih 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Koliko raspravljate o albumu, kao da nije standardan Kreator materijal koji ima sve na šta su nas navikli poslednjim izdanjima, nikakva fama. Produkcija je malo modernija, sve ostalo je manje-više isto, ekipa drlja i pokazuje da još nije za bacanje. Melodični death motivi su tu poslednjih deset godina, čudi me da se sada neki bune. Ima par pesama koje deluju kao fileri, ali ovo je ukupno bolji album od prethodnika koji nisam uspeo da svarim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destruction of mankind Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Čini mi se da su zadnjih par izdanja napravljeni za sviranje live. Izabraće 2,3 pesme sa ovog albuma koje će gurati i koje će odlično zvučati uživo i svi zadovoljni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Meni sa svakim slušanjem sve bolji. Jednostavno je zabavan za slušanje, sasvim na nivou prethodnog, možda čak i bolji. Pesme su raznolike dovoljno da nema ni traga dosadi, a opet sve zajedno imaju dovoljno zajedničkog da se kaže da je to "Phantom Antichrist". I ako bih tražio neku nit to bi bila ta neka epic, hevi ložana koje ovde ima više no ikad pre, racimo "From Flood Into Fire" bi uživo delovala kao neka BG pesma - sa sve dizanjem ruku u vis, horskim pevanjem i grljenjem znojavih likova pored tebe. Takođe, prošarali su malo, pre su znali da skoro svaku drugu pesmu krenu lagano, sa miletovim gotičarskim pevanjem i onda rasturanje, sada se takvi momenti dešavaju i tokom pesama... Favoriti naslovna, "Death To The World", "The Few, The Proud, The Broken" i "Your Heaven, My Hell" možda malo čudnija Kreator pesma, negde bliža eksperimentalnoj fazi, ali meni baš kul. I "Civilisation Collapse" onako iz prikrajka. Zaista, najbolji treš metal bend danas. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 никако испред Overkill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Izvinjavam se što oftopikujem, ali može li neko da mi odgonetne u čemu je fora s jarčevima na avatarima? Zaista, najbolji treš metal bend danas. Od tih starih bendova, da, uz Heathen i Exodus, po mom mišljenju. Album ću slušati kad ga kupim, a HoC mi je bio savšren. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Izvinjavam se što oftopikujem, ali može li neko da mi odgonetne u čemu je fora s jarčevima na avatarima? Od tih starih bendova, da, uz Heathen i Exodus, po mom mišljenju. Album ću slušati kad ga kupim, a HoC mi je bio savšren. ... I sa piramidama sa okom na 65% covera albuma u poslednjuh 3 godine ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Mene na trenutke album asocira na neki noviji In Flames, ima taj njihov tugaljivi smek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Mene na trenutke album asocira na neki noviji In Flames, ima taj njihov tugaljivi smek. Nemaš pojma kako bih voleo da In Flames na novijim albumima zvuči "ovako tugaljivo" kao Kreator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LotusEater-- Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 dobar album, negde u rangu HoC, mozda za nijansu bolji, jer mi se cini da ima vise hitova. prva polovina albuma je odlicna, posle su malo usporili ali sve u svemu to je to klasicno moderno Kreator prangijanje. slusace se jos dosta, ali nece nadjebati Violent Revolution. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Dobar je ovo album, grower, puno podobrih pesama, ali ipak nema nijedne da mi je u rangu ultrajakih kakve su prosli albumi imali (Hordes, Demon Prince, Enemy, World Anarchy, VR, Servant...), tj. nista sto mi mirise da bi mogao postati klasik...i to mi je mozda glavni razlog sto mi je ovo definitivno najslabiji od post-Endorama albuma. Jedino sto mogu ovako da zamerim albumu je malo vise potencirana melodicnost, a i to je mozda zbog manjka nekih pamtljivijih riffova, a i to povezani sa gornjom pricom o najboljim pesmama... Thrash battle dakle Overkill lagano dobio, sto se mene tice. Jedino Testament moze da ih uzdrma, ali to bi me iskreno iznenadilo. Koliko raspravljate o albumu, kao da nije standardan Kreator materijal koji ima sve na šta su nas navikli poslednjim izdanjima, nikakva fama. Produkcija je malo modernija, sve ostalo je manje-više isto, ekipa drlja i pokazuje da još nije za bacanje. Melodični death motivi su tu poslednjih deset godina, čudi me da se sada neki bune. Ima par pesama koje deluju kao fileri, ali ovo je ukupno bolji album od prethodnika koji nisam uspeo da svarim. Nije problem nikako prisustvo melodicnosti, nego sto je pre bilo jacih thrashy riffova koji su isli uz tu, sa ovog slabo koji riff mi ostavlja neki dublji utisak, uglavnom pamtljive melodijice ili refreni. A od Kreatora mi malo vise treba od samo toga. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 ^Otprilike moje vidjenje novog albuma. S tim da bih dodao da je jedino Phantom Antichrist pesma, Kreator klasik odnosno da je 'ultrajaka' sa ovog albuma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Nije problem nikako prisustvo melodicnosti, nego sto je pre bilo jacih thrashy riffova koji su isli uz tu, sa ovog slabo koji riff mi ostavlja neki dublji utisak, uglavnom pamtljive melodijice ili refreni. A od Kreatora mi malo vise treba od samo toga. Shvatam i slažem se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Upravo izašlo uz novi Rock Hard, novi live album Terror prevails 2: http://www.mediafire.com/?znigef959o95lcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts