Assassin68 Posted December 26, 2021 Report Posted December 26, 2021 Najdrazi Kreator albumi Pleasure to kill Extreme aggressions Terrible certainty Endless pain Violent revolution Coma of souls Enemy of god Endorama Out of the dark je omiljeni live ali i kasniji su jako dobri Quote
Phallusifer Posted December 28, 2021 Report Posted December 28, 2021 Ovde je neki top 3: 1) Outcast 2) Violent Revolution 3) Extreme Aggression Enemy of God i sve posle qratz Quote
HUMAN Posted December 28, 2021 Report Posted December 28, 2021 14 hours ago, Phallusifer said: Ovde je neki top 3: 1) Outcast 2) Violent Revolution 3) Extreme Aggression Enemy of God i sve posle qratz Ma jeste Load Quote
Demon Seed Posted December 28, 2021 Report Posted December 28, 2021 Sad bih vas obojicu zajebavao Ali ipak Human gori jbg, Load albumcina 😄 1 Quote
Сале Posted February 6, 2022 Report Posted February 6, 2022 Кое срање песма. Ни спот није ништа бољи. Quote
Dead Man Drinking Posted February 6, 2022 Report Posted February 6, 2022 Odlična pesma Ako album bude upola kao prethodni biće dobro. Spot ko spot, prosečan i nebitan, kao i svaki drugi. Quote
Angelystor Posted February 6, 2022 Report Posted February 6, 2022 Dobar melo bridge, ovo ostalo neko Enemy of God dranje i prangijanje. Cover je težak cringe, a ni imena pesama ne pomažu. "Hate Über Alles" track listing: 01. Sergio Corbucci Is Dead 02. Hate Über Alles 03. Killer Of Jesus 04. Crush The Tyrants 05. Strongest Of The Strong 06. Become Immortal 07. Conquer And Destroy 08. Midnight Sun 09. Demonic Future 10. Pride Comes Before The Fall 11. Dying Planet Quote
Сале Posted February 6, 2022 Report Posted February 6, 2022 Killer Of Jesus хахахаха па Миле је сад већа паљевина него што је био док је био клинац и снимао оне култеве. По омоту, називима и овој горе жалосној песми албум би пре требао да се зове Shit Über Alles Quote
HUMAN Posted February 6, 2022 Report Posted February 6, 2022 Baš ništa spektakularno ne očekujem od novog albuma, ali ova stvar i nije tako loša, Ok malo iritantan refren, ali skroz fino piče, a kraj solaže ko da je Vetterli opet (zalutao) u bend.. Slažem se za ove tupave nazive pesama, ali mi omot s druge strane sasvim Ok, to je taj stil koji preovladava poslednjih 5-6 god, moglo je i gore da bude.. tako da može da se isprati kad izidje, bar iz čiste nostalgije prema (voljenom) bendu. Quote
Angelystor Posted April 8, 2022 Report Posted April 8, 2022 Izgleda sam propustio vest o Miletovoj lobotomiji, ne znam kako drugačije da objasnim više ove lirike. Quote
Сале Posted April 8, 2022 Report Posted April 8, 2022 По страни ужасан спот и текст песме који нисам читао али ова песма и није толко лоша. И дал још некога басиста подсећа на певача Хавока, оног Санчеза?? Quote
Dead Man Drinking Posted May 21, 2022 Report Posted May 21, 2022 Evo još jedne, duet :d Sve po starom - glupi tekstovi, odlična stvar Quote
HellAwaits Posted May 24, 2022 Report Posted May 24, 2022 Dakle, Mile & Co. ipak su sektaši. Samoubistvo motornjakom? Leleee... Pesma i nekako, drugačija ako ništa drugo, ali spot... Quote
Demon Seed Posted May 25, 2022 Report Posted May 25, 2022 Guglao sam šta je motornjak... Zaključak: treba da zaradim još pOra... 1 Quote
Angelystor Posted June 21, 2022 Report Posted June 21, 2022 Lagano najgori Kreator album. Preudavljeno u festivalskim, "crowd participation" momentima, a o Arch Enemy-level retardiranim liricima da ne pričamo. Doduše, i dalje bolje od novog Destructiona Bar se vidi neki trud da ne bude n-ti melodeath/thrash album zaredom, ali ipak previše otužno za mene. Quote
Bernard Panasonik Posted June 22, 2022 Report Posted June 22, 2022 (edited) Slusao sam u busu 2/3 albuma, meni je ovo kao neki pop Kreator, sve vreme refreni i kičasti delovi, ruzan omot. Ako je nesto za utehu, ide lako slusanje. Edited June 22, 2022 by Bernard Panasonik Quote
vudun Posted June 22, 2022 Report Posted June 22, 2022 (edited) U suštini, libo me racku... Otkad je izbila kurona plandemija ne skidaju mi se i ne slušaju novi albumi... Edited June 22, 2022 by vudun Quote
Najtmerinjo Najgori Posted June 17 Report Posted June 17 Covek izuva kako svira i u svojim kasnim 50-ima. Quote
Recommended Posts