Grobodan Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 SOLI,KAD SKINES ALBUM,JAVLJAJ MI ODMAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
solicitor Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Ma skinut je juce predvece komplet, sa sve frontom i backom ... s tim da je bolje da sam ja pravio back....ovo je odradio neki dunster Vidimo se za dan dva da pokupis ovo remek delo. Duh starog Kreatora je tu. Naravno i Violent Revolution je u tom stilu, ali mislim da je novi album i bolji. Impresioniran sam kvalitetom pesama,produkcijom i energijom !!! Lemmy kad tvoji Metallica i Slayer u buducnosti snime albume koji budu upola dobri kao ovaj odma cu da dodjem na tvoju kilazu Quote
Grobodan Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 To,ako se tebi,starom fanu svidja,znaci da je dobro.Sta da kezam...vidimo se za par dana. Quote
Fantomni Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 (edited) Kakva albumchina !!!! Po meni su sazreli kako treba na Violent R. a ovaj album potkrepljuje moju tvrdnju josh vishe! LUDILOOOOOOOOOOOO OD ALBUMAAAAAA !!!! Odushevljen sam!!!!! Ne znam shta da kazhem vishe...javichu se kad ga preslusham jedno 10-tak puta, a do tada: Oni koji ga josh nemate,nabavljajte album shto prije mozhete !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edited November 18, 2004 by Fantomni Quote
Fantomni Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Ubi me u pojam voices of the dead... tonight i hear your whisper deep in side within my heaaaadd... Ovo je zlo!!! Quote
lemmy sixx Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Lemmy kad tvoji Metallica i Slayer u buducnosti snime albume koji budu upola dobri kao ovaj odma cu da dodjem na tvoju kilazu Novi Slayer album bi trebao izaci sledece godine...polako pripremaj telo na sok. Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 KREATOR frontman Mille Petrozza appeared on the children's TV channel KinderKanal in Germany today (Nov. 19). The 30-minute program featured Petrozza answering questions about the heavy metal genre. According to a BLABBERMOUTH.NET visitor, "the presenter of the show was a bit nervous, and Mille seemed a bit misplaced, but all in all it was a good show for kids. They learned much about metal. ('Hello kids, this is Mille. He plays in a so-called 'metal band'). They didn't make fun about metal (like many media [outlets] usually do). They explained metal in simple words. They showed some METALLICA, MANOWAR, IRON MAIDEN and KREATOR [videos], and talked about riffs etc. A boy asked, 'Is your long hair a wig?' At the end, Mille played a BLACK SABBATH riff." Check out four screen shots from Mille's appearance on KinderKanal at this location. - > http://www.8ung.at/aeons-world/Aeons%20World/Kreator.html MILLE CAR Quote
Guest Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Enemy Of God - Najbolji album Kreatora i najbolji album 2005. godine poz Quote
Frankenchrist Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Iskreno, ocekivao sam malo vise zestine a manje melodije... no, u svakom slucaju cini se kao dobar album. Upravo se skida sa DCa, pa kad odslusam sve napisacu nesto vise. Quote
Fantomni Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Enemy Of God - Najbolji album Kreatora i najbolji album 2005. godine poz Bice i najbolji thrash album decenije! Quote
Frankenchrist Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Dobro, mislim da malo preterujete. Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Ja sam samo rekao da je najbolji Thrash album josh od Testament-ovog "Gathering"a. To nije preterivanje IMHO. Quote
Frankenchrist Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 (edited) Pa ne znam, ne pratim toliko Thrash scenu da bi mogao da ti odgovorim, ali ako zanemarimo neka poredjenja sa drugim bendovima/albumima, mislim da Enemy Of God nije toliko dobar koliko ga nahvaliste. No dobro to je opet veoma licno misljenje i necu sad nikako da nabedjujem kako je album dobar ali ne toliko koliko se njemu cini heheheh.... dakle, samo cu cutati i cekati novi Sodom album. Grob mi ulete u post. Edited November 20, 2004 by Frankenchrist Quote
Grobodan Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Uleti ti u grob Nabavi Exodus - Tempo of the Damned i Dew Scented - Impact,ako ti je do dobre krljacine skorijeg datuma. Novi Kreator nabavljam u ponedeljak. Toliko. Quote
Fantomni Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Tempo of the damned je mnoooogo dobar! Quote
Frankenchrist Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 (edited) Znaci album sharujem preko DCa jedno poslepodne, i vec imam 8. lika koji ga downloaduje. Edit: Evo ga i 9. )) Edited November 20, 2004 by Frankenchrist Quote
dr.lecter Posted November 20, 2004 Report Posted November 20, 2004 Kreator je kurchina zesca... Quote
kuruz Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Vala, i to što kažeš. Ne smeju Maideni da se preskoče. Nikako! Mogu da se preskoche,ako pochnesh sa Metallica-om Maiden sucks! Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 A Exodus novi? uuu novi Exodus je isto odlichan, ali su me sad razocharali shto su otishli na turneju kao predgrupa megadethu..pre samo mesec dana Holt se smejao na DAVEovu pomisao da bude turneja Megadeth, Exodus, Testament, i rekao je da ce takve turneje mozda biti samo ako oni budu sviirali full set. I kurac Dew Scented je takodje cepanka, a i nisu se prodali , ali ono ne moze da se poredi sa Enemijom. Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 21, 2004 Report Posted November 21, 2004 Mogu da se preskoche,ako pochnesh sa Metallica-om Maiden sucks! KOOOLEEEEGAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!1 Quote
Recommended Posts