Jump to content

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa za Explosive još niko drugi nije ni potvrdio, polako. Inače, 10. jula bi trebao biti Kreator kako je nama javljeno.

Edited by Talvi
Posted

A karta za jedan 10000 :( tesko da cu gledati svoj omiljeni band u novom sadu,bedak je sto posle egzita bandovi su u fazonu kao bili smo u Srbiji sto da idemo opet :(.Ja bih umro da gledam Slayer opet negde u BG-u..

Posted

bezobrazluk...sad gledah ko je potvrdio dolazak na exit, ispade da je kreator jedino za sta sam cuo :D

Vreme ti je da proširiš vidike.

Posted

Sto? Srednjoskolac je ;)? Sad gledam za studente popust 45%, mogla sam to iskoristiti ove god, sledece vec mogu upasti samo u kategoriju nezaposlenih. Mada uopste mi se ne ide na sve dane, verovatno navratim samo na Kreator, ali ceka se sta ce jos biti...

Posted

Sto? Srednjoskolac je ;)? Sad gledam za studente popust 45%, mogla sam to iskoristiti ove god, sledece vec mogu upasti samo u kategoriju nezaposlenih. Mada uopste mi se ne ide na sve dane, verovatno navratim samo na Kreator, ali ceka se sta ce jos biti...

je l popust vazi samo ako se uzima karta za sve dane ili i za jednodnevnu? nisam nikada ranije isao na egzit, pa sam neupucen :bigblue:

Posted

Ma nek' se gone u kurac, ne dam 4k za jedan dan, koliko god vol'o Kreator :bigblue: Na taj Ehit jedino valja banuti sa mini gunom i pobiti one silne hipstere :mrgreen:

Plus za hipstere :D

• 4 weeks later...