Earendil Posted November 24, 2004 Report Posted November 24, 2004 Mogu da se preskoche,ako pochnesh sa Metallica-om Maiden sucks! Smesno ako hoces da poredis metallicu sa nekim poredi ih sa nirvanom ili nekim slicnim sranjem a ne da ih poredis sa Maidenima.To ti je isto kao da poredis Jedinstvo sa Ub-a sa Manchester United-om Quote
rustik Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Sranjem?? Ako je Metallica sranje onda je ceo metal sranje i svi bendovi su sranja i sve na svetu je sranje Quote
lemmy sixx Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Smesno ako hoces da poredis metallicu sa nekim poredi ih sa nirvanom ili nekim slicnim sranjem a ne da ih poredis sa Maidenima.To ti je isto kao da poredis Jedinstvo sa Ub-a sa Manchester United-om Metallica je Jedinstvo sa Ub-a?!? Jeste,jeste...a Razor je Juventus,Nuclear Assault je Real Madrid,Hellhammer je Bayern,Satanic Witchfucker Dominator je Ajax,Circle Of Dead Children je Benfica... Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Pa jeste Lemmy ...barem Razor, NA i HellH Quote
RNA Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 (edited) Smesno ako hoces da poredis metallicu sa nekim poredi ih sa nirvanom ili nekim slicnim sranjem a ne da ih poredis sa Maidenima.To ti je isto kao da poredis Jedinstvo sa Ub-a sa Manchester United-om Даћу ти ја, море, Јединство са Уба. Баш си морао тим из мог града да наведеш. Што не узе Јавор из Ивањице? Или Железничар из Лајковца? Edited November 25, 2004 by RNA Quote
Grobodan Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Izvinite sto upadam u vasu zanimljivu raspravu,samo bih da izvestim da je novi Kreator remek-delo! Quote
Grobodan Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Sta hoces,pirate jedan,pa ja sam tek sad nabavio album. Quote
Guest Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Pazi, tek je sad počeo da te 'vata Kreator Kad te bude još više uhvatio nećeš ni da dolaziš na sajt niti da izlaziš iz kuće Impossible brutality! Is all they want Is all they'll never be! poz Quote
Grobodan Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 All I See are mothers dragging children to their graves!Vec sam naucio tu stvar! A na sajt za koji dan necu vise ni dolaziti.U novom stanu nemam komp,a najblizi net centar mi je udaljen pola sat tako da...asta la vista,YuM!Jebiga,sta da se radi... Quote
Goxy Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 kad se i meni album svideo na prvo slusanje,sta jos reci... Quote
Guest Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 A na sajt za koji dan necu vise ni dolaziti.U novom stanu nemam komp,a najblizi net centar mi je udaljen pola sat tako da...asta la vista,YuM!Jebiga,sta da se radi... Quote
RNA Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Маму вам, ја га вала нећу набављати док не изађе. Овако уништите сву чар. Quote
Guest Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Kad bih ti pustio prvu pesmu, odmah bi uzeo album Quote
Grobodan Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Маму вам, ја га вала нећу набављати док не изађе. Овако уништите сву чар. Nisam ni ja hteo da nabavim,ali me ovaj propalica Nikola nalozio. Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Ja sam vec ugovorimo da uzmem original. VREDI BRE!!! All I see is terror, all I see is pain! Quote
Grobodan Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Uzecu original na svirci u Budimpesti. I Dark Tranquility majicu. Quote
Guest Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Idemo ti, ja i Kai na koncert. Si čuo!? Quote
Grobodan Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Sa Kaijem hocu,s tobom necu zato sto pljujes Angru. Zajebavam se - dogovoricemo se.Samo da me ne uhvati neki ispit tad,majku mu. Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Discipleri u Peshti U stvari..dva disciplera i jedan outlaw Grave snimicu jedan MP3 angre da slushamo usput Quote
solicitor Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Nemojte u Peshtu ljudi, sta vam je !!!! nikad nam niko nece doci ako Madjarima pravimo promet ... bojkotom Madjara do koncerata u BGD !!!! Quote
Fantomni Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 Nemojte u Peshtu ljudi, sta vam je !!!! nikad nam niko nece doci ako Madjarima pravimo promet ... bojkotom Madjara do koncerata u BGD !!!! Naravno... Quote
Perfection Of Vanishing Posted November 25, 2004 Report Posted November 25, 2004 A gde onda da gledam DT i Kreator... Quote
rustik Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 ... bojkotom Madjara do koncerata u BGD !!!! Slazem se sa covekom, ionako Srba tamo bude u tolikom broju da svi bendovi kontaju u fazonu"OK dosli su svi fanovi iz Srbije jer im je Madjarska blizu, nema potrbe da se njakamo jos i u BG-u" Cast pojedinim bendovima koji su retki Quote
vudun Posted November 26, 2004 Report Posted November 26, 2004 A gde onda da gledam DT i Kreator... Doma na DivX... Quote
Recommended Posts