HUMAN Posted June 25, 2017 Report Posted June 25, 2017 Koliko je sve otišlo u kurac kad u godini izdavanja novog albuma radiš spot za pesmu iz 86-te Quote
Сале Posted June 25, 2017 Report Posted June 25, 2017 Значи да се има пара за које не знају де ће их потроше. Quote
Surovi Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 Nova Pesma: Kreator - Warrior Heart sa-Kreator-2017-Man In Black & Warrior Heart (& Overkill) [split EP] Quote
miter Posted July 10, 2017 Report Posted July 10, 2017 Svaka čast njihovim klasicima, ali meni je Cause for Conflict brutalan album Quote
perzekjušn menijak Posted July 10, 2017 Report Posted July 10, 2017 Svi albumi iz 90-ih su im do jaja. Quote
HUMAN Posted July 13, 2017 Report Posted July 13, 2017 Renewal, sem par pesama, nikada nisam nešto gotivio, Cause for conflict je dobar album, ali je produkcija jako tanka i čudna, Outcast volim, ali je realno half-assed i bez ijedne brze pesme, što je po meni ipak mana, ali ima dobrih pesama na njemu, Endorama je totalno drugačiji trip, mogu ponekad da ga odslušam, ali ne kada mi se sluša Kreator! Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 13, 2017 Report Posted July 13, 2017 (edited) Meni Renewal kida. Ne razumem mrznju prema tom albumu. Edited July 13, 2017 by Dekapitator_Prisoner 2 1 Quote
vudun Posted July 13, 2017 Report Posted July 13, 2017 помало досадњикав, али прилично добар албум ђенерално. Quote
HUMAN Posted July 13, 2017 Report Posted July 13, 2017 Meni Renewal kida. Ne razumem mrznju prema tom albumu. Pa nije u pitanju mržnja, ali posle jednog od najboljih metal albuma ikada (CoS), moraš se složiti da zvuči prilično čudno, jednostavno fanovi nisu bili spremni na radikalnu promenu u zvuku benda. Ja ne kažem da je baš sranje, ali nikako mi nije medju omiljenim metal albumima, a ponajviše mi smeta kako ga je Mile otpevao, počeo previše da recituje, što se (srećom u manjoj meri) odrazilo i na Cause of Conflict, ali mi žanrovski i svirački taj album daleko bolji, iako i na njemu ima i malo tih industrial momenata. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 13, 2017 Report Posted July 13, 2017 Pa nije u pitanju mržnja, ali posle jednog od najboljih metal albuma ikada (CoS), moraš se složiti da zvuči prilično čudno, jednostavno fanovi nisu bili spremni na radikalnu promenu u zvuku benda. Ja ne kažem da je baš sranje, ali nikako mi nije medju omiljenim metal albumima, a ponajviše mi smeta kako ga je Mile otpevao, počeo previše da recituje, što se (srećom u manjoj meri) odrazilo i na Cause of Conflict, ali mi žanrovski i svirački taj album daleko bolji, iako i na njemu ima i malo tih industrial momenata. Cudan jeste, ali je daleko od loseg. Al bukvalno vecina ljudi s kojima sam pricao ga najbukvalnije mrzi. Meni ulazi u top 5 njihovih. Mozda mi je cak i na trecem mestu. Quote
Сале Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Рињуал супер албум без сваке полемике. Бољи је бар дупло од пола ствари које су снимили после револуције. 2 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=pnrm2PvDccA Cak su i lajv tad odlicno zvucali. Quote
Koroviev Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Mračna ploča, sve pesme odlične, trajanje savršeno, nikad ni pre ni posle ništa slično, tekstovi fantastični u odnosu na žanr i vreme objavljivanja (ko je reko Satan is real?), Blackfire u formi, sve u svemu jako, jako ozbiljno. Jedan od mojih all time favorita. 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Ovo sto rade poslednjih godina je bruka i sramota. Kao da im je neko oprao mozgove. 3 Quote
Koroviev Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 To je za pačiće male. Najlakši način da kupiš unucima sladoled. Najveći deo toga. 2 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Pesme podrske pederima, veganizam, picke lepe materine. Daj jebote... A muzika nikad ljigavija i secerastija... Quote
heavyervin Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Renewal kida takav kakav je. U vreme kad je izasao nisam tako mislio, prvo sam spot video, bio mi je cudan, a kad sam cuo ceo album prvo sam se skenjao, posle Coma of Souls opasan preokret ali ubrzo sam ga zavoleo. Danas mi je u rangu sa prvih 5. Jedini album koji nikad nisam zavoleo istinski je Cause for Conflict. 1 Quote
Koroviev Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Cause for Conflict takođe jeben na svoj način. Samo politika, svetlosna brzina, pank i ludi "Ticket to Mayhem" Kangeloši. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Ni meni se Cause nikad nije primio. Quote
perzekjušn menijak Posted July 19, 2017 Report Posted July 19, 2017 Ma svih pet iz 90-ih su do jaja. Raznovrsno kako i treba da bude. Meni lično njihov omiljeni period. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted July 20, 2017 Report Posted July 20, 2017 Skinuo sam da cujem ove remastere sto su izasli. Cuo sam par stvari i za sad zvuci brutalno. Ovih dana slusam sve. Quote
Recommended Posts