Descender Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Zasad je ovo samo najobičniji Kreator koncert sa dvije predgrupe koje vodi sa sobom na ovoj regularnoj turneji i dodatim jednim bendom - Noctiferiom. Tek ako bude još bendova, ovo će biti festival. 2 Quote
Сале Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Нека улете содом и дистракшн и неће ме бити блам да просим на улици да скупим кеш за ово. Quote
Grobodan Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Zasad je ovo samo najobičniji Kreator koncert sa dvije predgrupe koje vodi sa sobom na ovoj regularnoj turneji i dodatim jednim bendom - Noctiferiom. Tek ako bude još bendova, ovo će biti festival. Koliko znam, ovo je zamisljeno da bude tradicionalni fest, za sad je pocetak ovakav (treba da uleti jos manjih bendova). Videh recimo na BA da su i oni poceli sa lokalcima pa polako dosli do sadasnjeg nivao, naravno prosecan Srbin ce naci pedeset zamerki od lajnapa, setliste, Miletovog intervjua iz 2017 do cene karte koja ne ostavlja prostora za pljesku posle festa tako da nikad nista necemo ni imati vrv 9 1 Quote
Descender Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Ništa nisam rekao, samo kažem da je ovo zasad regularna Kreator svirka na regularnoj turneji sa njihovim predgrupama i dodatim jednim bendom - Noctiferiom. Ako će da bude još bar 2-3 benda i nek budu barem kvalitetni lokalci / regionalci, apsolutno ne moraju biti "veliki" bendovi, super. Tada će biti festival. A slažem se da je princip od manjeg ka većem jedino ispravan, pogotovo kad su metal festivali u pitanju. Većina onih koji su kretali megalomanski i sa hoću-odmah-i-hoću-sve pristupom su izduvali. 1 1 Quote
Grobodan Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Ma ne kazem tebi nego vidim ove komentare tipa ah nece biti ta pesma necu doci Quote
HUMAN Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Koliko znam, ovo je zamisljeno da bude tradicionalni fest, za sad je pocetak ovakav (treba da uleti jos manjih bendova). Videh recimo na BA da su i oni poceli sa lokalcima pa polako dosli do sadasnjeg nivao, naravno prosecan Srbin ce naci pedeset zamerki od lajnapa, setliste, Miletovog intervjua iz 2017 do cene karte koja ne ostavlja prostora za pljesku posle festa tako da nikad nista necemo ni imati vrv Sve je to tačno, ali i Legacy je bio lepo zamišljen fest, sa sjajnim lajnapom, i koliko se sećam korektnom (festivalskom) cenom, ali svi znamo šta se na kraju desilo.. Tako da nisu samo fanovi jedini krivci za neuspeh metal dogadjaja u srbiji! Quote
Grobodan Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Legacy je bio malo previse ambiciozan sa lajnapom za prvi put, sto rece Descender gore. Koliko se secam trebalo je da bude oko 3000 karata po veceri za pozitivnu nulu a bilo 3x manje. Quote
PajatheTrut Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Нека улете содом и дистракшн и неће ме бити блам да просим на улици да скупим кеш за ово. sta ako bih ti rekao da su distraksn sranje 1 Quote
HUMAN Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Legacy je bio malo previse ambiciozan sa lajnapom za prvi put, sto rece Descender gore. Koliko se secam trebalo je da bude oko 3000 karata po veceri za pozitivnu nulu a bilo 3x manje. Pa možda bi i bilo toliko (ili bar približno) da nije bilo najavljeno tri-četiri veća koncerta (slayer, prist, cavalera c..).. e da i CASTLE FESTIVAL!!!! Quote
Сале Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 (edited) sta ako bih ti rekao da su distraksn sranje Е мој омладинац. Немаш ти баш много везе са мозгом Edited August 31, 2017 by Сале Quote
HUMAN Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Tako da nije problem u preambicioznom poduhvatu, nego jednostavno da ti neko ne uvali patku u bulju Quote
heavyervin Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Nista ne fali ovom festu, 2600 dinara, samo da Kreator svira pa je vec ok cena, a ne jos 3 benda, a bice ih jos kako kazu. Jeste da me ne zanimaju ostali bendovi al svakako cu doci zbog Kreator-a, i ispratiti i ostale bendove. Vidimo se tamo. Quote
destruction of mankind Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Kreator oba puta bio vrh, jebeš setlistu, biće oni super i sad Quote
PajatheTrut Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Е мој омладинац. Немаш ти баш много везе са мозгом brate ja ih obozavao,thrash anthems trecinu albuma sam znao da odsviram , carevi su mi bili dok ih nisam video uzivo, ono je jadno bilo stvarno, najvece razocarenje Quote
Kumodraski Vo Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Zar nisi rekao da je bilo zbog ozvucenja.. Quote
PajatheTrut Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 zasto me uhodis i progonis zvucalo je ko kurac, da prema tome = razocarenje bukvalno je bilo ocajno do te mere da sam otisao da jedem krofne, osecao sam se kao da sebe prisiljavam da gledam ovo a meni je death trap jedan od najboljih rifova ikada napisanih , nekad zaplacem kad ga cujem mada otkud znam, umem i ja da jedem govna nekad Quote
Kumodraski Vo Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Deo toga je i do raspolozenja da ga jebes.. Quote
PajatheTrut Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 ma da mislim i da su zadnji dan bili pa ono naslusas se svega ali definitivno to ne oduzima od cinjenice da je ono stvarno bilo ko kurac, nisam cuo gitaru uopste ali uopste se nije cula, to ko da mi das pljeskavicu kupus pavlaka susam luk a nema mesa u njoj jedes lepinju suvu praznu i gorku kao nasa egzistencija Quote
Kumodraski Vo Posted August 31, 2017 Report Posted August 31, 2017 Jbg a ima toga sto je napolju, meni je i Kolac u maloj sali doma ko Mejhem itd.. Quote
Angelystor Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Nazivati ovo festivalom tako što ćeš da staviš neke domaće i/ili nebitne predgrupe da sviraju od 3h popodne mi više samo marketinški trik da nekako dođe još više ljudi, ako moguće :] Deluje mi kao preveliki zalogaj iskreno Kreator u Hali Sportova. Više od ~1000 ljudi jaako teško. Ja verovatno preskačem, gledao sam ih, iz ove perspektive, 2x u poslednjih godinu dana, i nisam nešto prezadovoljan kako trenutno zvuče, a i setlista je poslednja dva albuma 75%, što nije strašno, ali već sad mi se ne slušaju live opet te pesme. 6 1 Quote
Сале Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 carevi su mi bili dok ih nisam video uzivo, ono je jadno bilo stvarno, najvece razocarenje Не знам где си их гледао/слушао али онај концерт у скцу где су прашили са кендлмес је био можда и најбољи концерт коме сам икада присуствовао. Deluje mi kao preveliki zalogaj iskreno Kreator u Hali Sportova. Više od ~1000 ljudi jaako teško Слажем се. За овај догађај је неки мањи простор. Једино ако у међувремену упадне још неко колосално име па да се тиме привуче више људи. Quote
HUMAN Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Hahaha već vidim nekoliko fanova Kreatora sa ovog divnog foruma kako izbegavaju koncert, msm stvarno nismo ni za kurac i zato ćemo uvek biti najjadnija zemlja, ne na svetu, nego u jebenom regionu za metal koncerte! Alo bre pričate o set listama gotovo pola godine pred koncert!!! Ne znaju ni oni šta će svirati, ali zato naši vrsni poznavaoci već imaju u pesmu napravljene liste 1 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Msm da setlista i tako te stvari ne bi bile toliko bitne da su ostali bendovi bitniji, ovako je situacija daj sta das.. 1 Quote
HUMAN Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Ma razumem ja da su i bendovi krš i cena malo jača, ai dolazi jebeni KREATOR Quote
Angelystor Posted September 1, 2017 Report Posted September 1, 2017 Kreator nije poznat kao bend koji menja setliste, pogotovo ne u okviru druge turneje za isti album. Rotiraće se tu jedna-dve pesme max u odnosu na ovo što su svirali do sada, tako uvek bivalo. 2 Quote
Recommended Posts