Koroviev Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 Just now, perzekjušn menijak said: Nadam se da je kafa bolja od muzike sa poslednjih par albuma. Jehova me ne ubio, to i nije neki poduhvat. 1 Quote
Talvi Posted December 23, 2020 Report Posted December 23, 2020 nisam ovo gledao ranije, dosta jako kultna emisija iz Sepulturinih klipova 3 Quote
Koroviev Posted December 23, 2020 Report Posted December 23, 2020 Tad je Mile još kebab pekao. Sad je do kahve. Quote
Bernard Panasonik Posted December 24, 2020 Report Posted December 24, 2020 Ima ovih snimaka kao bonusa na njihovim butlezima, mada mi ovo gore deluje kao najčistiji snimak koji sam videodo. Ovo je rana 1992-a, njihov prvi Brazil i dalje su u thrash fazi 🙂 Kod ovih brazilskih emisija se bukvalno čuje zvuk sa pojačala, sirovi su i maltene bez neke postprodukcije. Quote
Сале Posted December 20, 2021 Report Posted December 20, 2021 Па глас му је као и што је био. Не видим неку велику разлику. Јес да није ко од пре 20 год али јбг оматорило се. Quote
Dead Man Drinking Posted December 21, 2021 Report Posted December 21, 2021 Ne zvuči on uživo kako treba već godinama. Ali bez obzira na to, i dalje su najbolji 1 Quote
Chicken Little 420 Posted December 21, 2021 Report Posted December 21, 2021 Treba da se mane krestave muzike i metala i lepo vrati na Outcast i Endorama style 😄 1 3 1 Quote
Dead Man Drinking Posted December 22, 2021 Report Posted December 22, 2021 Džabe sve to kad odlično sviraju. Čak je i ovaj poslednji singl odličan, i vokali su na snimcima dobri. Samo uživo ne valja. Ali ne znam ko može zvučati dobro posle 40 godina ovakvog pevanja. Treba (svi oni) da nađu pevača za turneje Quote
dAdAiSt Posted December 25, 2021 Report Posted December 25, 2021 Jedan od dražih meni treš bendova. Čak i popljuvana Endorama mi ponekad legne. Quote
Phallusifer Posted December 26, 2021 Report Posted December 26, 2021 Pa Endorama je na yumu najbolji Kreator album Quote
Dead Man Drinking Posted December 26, 2021 Report Posted December 26, 2021 Meni je Outcast draži :d Ali Violent Revolution je ipak die beste. Iako je takođe GoV odličan, dođe više kao nastavak VR-a, a nastavci ne mogu biti bolji od originala Quote
heavyervin Posted December 26, 2021 Report Posted December 26, 2021 Prvih pet najbolji! Omiljeni Terrible Certainty jer sam njega prvo cuo a posto nastavci ne mogu biti bolji od originala ne mogu ni ovi noviji albumi biti bolji 😛 Stvar ukusa i trenutka upoznavanja sa bendom. Kreator nema los album, Endorama odlican ali ako mi neko kaze Kreator ja iz cuga pomislim na ranije radove. Jedino mi Conflict strci od cele diskografije, previse jednolicne buke na jednom mestu, moje misljenje... 1 Quote
Demon Seed Posted December 26, 2021 Report Posted December 26, 2021 Top3: Pleasure to Kill Coma of Souls Endless Pain Dobri su i ostali zaključno sa VR, neki manje neki više, doduše posle Enemy of God i sledećeg albuma nisam nove ni hteo da slušam... 1 Quote
dAdAiSt Posted December 26, 2021 Report Posted December 26, 2021 I lajvovi su im super. Jedan od retkih starijih bendova koji se nije prodao. Quote
HUMAN Posted December 26, 2021 Report Posted December 26, 2021 Prva dva jedni od najbitnijih albuma u povjesti metala (takodje i najagresivnijih u svoje vreme), Extreme Aggression i Coma of Souls čista perfekcija i meni medju desetak najboljih albuma ikada izdatih! Ovi eksperimentalni albumi iz devedesetih nisu loši da se preslušaju, ali kao celine mogli su biti i bolji. Medjutim Mile jednostavno ume da napravi dobru pesmu, tako da i na njima ima po par sjajnih numera. VR je odličan povratak pravom trešu (uz nešto moderniju produkciju naravno), a takodje je obeležio i ponovno oživljavanje ovog metal podpravca i tu pokazao ko je ko na toj sceni.. ali se mora priznati da već na sledećim izdanjima Mile i ekipa pokazuju znake zamora.. nisu to loši albumi, ali daleko je to od onog kvaliteta iz 80ih, bez obzira Kreator se i dalje ceni i voli! Šejtan iz real Quote
Dead Man Drinking Posted December 26, 2021 Report Posted December 26, 2021 Ma ja nisam mogao da prestanem da slušam "Gods of violence" od kada sam ga čuo prvi put, oduševio me. I dalje bar jednom mesečno moram da preslušam. Čak i poslednji singl (666) je dosta dobar. Tekstovi svi na stranu, tu zaista ne očekujem ništa posebno ni od koga, mada zna Mile i tu da ubode. Posle 40 godina treša, jasno je da je on totalno drukčiji od drugih Quote
HUMAN Posted December 26, 2021 Report Posted December 26, 2021 Hmm.. šta znam, kad je izašao taj album preslušao ga dva puta i zaboravio da postoji uopšte.. kad mi se sluša Kreator (a to nije uopšte retkost!), uvek se vratim starim dobrim albumima, nisam čak ni Violent pustio sto godina, možda bih trebao malo, čisto da ga se podsetim, ali realno to je Miletov pokušaj da se vrati Coma of Souls fazonu, nije da je bezuspešan, al bih se uvek pre vratio Souls-u nego kopiji Quote
vudun Posted December 26, 2021 Report Posted December 26, 2021 1987 - 1990. Te tri godine su bile najplodonosnije, barem kad je Kreator u pitanju . . . Quote
Recommended Posts