Jump to content

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Super zvuči Kriejta trenutno uživo, bar izvođački, ali smor što je većina liste jedno te isto i ove nove Manowarch Enemy pesme tipa "Strongest of the Strong". I ne znam kako je ona nesrećna 666 postala neki live staple jebeni. Mille isto kao da išao kod istog nekog crowd control coach-a, tačno neke iste floskule i fazoni se vrte. Jadno je malo kad posle 40 godina rada ti sam teraš publiku da ti kliče tvoje ime. Šteta od onakvog benda dokle ga dogura.

• Upvote 1
Posted
3 hours ago, Angelystor said:

Super zvuči Kriejta trenutno uživo, bar izvođački, ali smor što je većina liste jedno te isto i ove nove Manowarch Enemy pesme tipa "Strongest of the Strong". I ne znam kako je ona nesrećna 666 postala neki live staple jebeni. Mille isto kao da išao kod istog nekog crowd control coach-a, tačno neke iste floskule i fazoni se vrte. Jadno je malo kad posle 40 godina rada ti sam teraš publiku da ti kliče tvoje ime. Šteta od onakvog benda dokle ga dogura.

Meni oni uvek zvuce toliko prepanjeno da nekada tesko i da razaznas sta sviraju. Letos sam ih gledao sve isto sto si rekao, samo je preterao sa smaracinama Horde ovo, Horde ono, Phantom Antihrist, Satan is Real, pa poljubci i kisici za Horde haosa, volimo vas i samo za vas STRONGEST OF THE STRONG! Posle toliko kenjanja samo je falilo da vikne 'Mir u svetu, Mir Boziji' 🤣
Na kraju reko nema sanse da ce preskociti Flag of Hate. Naravno preskoce je i odsviraju samo Pleasure to Kill i to rastegnu koliko i pesma traje (bukvalno je bilo vremena za jos jednu pesmu) sa tusevima i drljanjima dok se oprastaju od publike. Kakav cirkus i komedija od takvog benda. Posle tog nastupa za mene su Kenjator, a Kreator odavno ne postoji.

• Like 1
Posted
2 hours ago, perzekjušn menijak said:

Meni Enemy of God poslednji da valja nešto.

Meni i on bio smor kad je izašao.. mada kad se uporedi sa ovim nakon još ispade i vrlodobar:mhihi:

Što se uživo tiče, onaj iz SKC-a (2007) pamtim kao jedan od najboljih koncertnih iskustava, bukvalno cert bez mane.. a ovaj posle na onom Bgd Mitingu sasvim ok, ali bez nekog padanja na dupe.. bila i zastava mršnje..

Posted
1 hour ago, dimmu1 said:

Meni oni uvek zvuce toliko prepanjeno da nekada tesko i da razaznas sta sviraju. Letos sam ih gledao sve isto sto si rekao, samo je preterao sa smaracinama Horde ovo, Horde ono, Phantom Antihrist, Satan is Real, pa poljubci i kisici za Horde haosa, volimo vas i samo za vas STRONGEST OF THE STRONG! Posle toliko kenjanja samo je falilo da vikne 'Mir u svetu, Mir Boziji' 🤣
Na kraju reko nema sanse da ce preskociti Flag of Hate. Naravno preskoce je i odsviraju samo Pleasure to Kill i to rastegnu koliko i pesma traje (bukvalno je bilo vremena za jos jednu pesmu) sa tusevima i drljanjima dok se oprastaju od publike. Kakav cirkus i komedija od takvog benda. Posle tog nastupa za mene su Kenjator, a Kreator odavno ne postoji.

Ja ovo gledao sad u paketu sa Anthraxom i Testamentom, i ne postoji napanjeniji uživo thrash bend od Testamenta svakako. Oni su mi uvek preglasni, bilo da su headlineri ili ovako treća truba. Anthrax naj zvuk, Kreator sasvim dobar isto. To je što se tiče zvuka, a ovako, meni Kreator vrti jedan te isti show već skoro 10 godina. Poslednji kanda nail in the coffin mi bio kad sam na Alcatrazu 2021., prvi festival/svirke u fazon 18 meseci, bio gladan bilo kakve žive muzike, a Mille i živele braća horde nastup me potpuno ohladili, jedva izdržao do kraja.

A da imaju i neke druge vašarske fazone, ispaljivanje konfeta na Enemy of God, potiskujem ta sećanja, sad mi se vraća nažalost...

Posted

Zanimljivo kod Testamenta da su na Legasiju zvučali napanjeno do bola (ali opet raspič) a na Arsenalu totalno utišani, mada fin i taj cert, samo si mogao opušteno da čavrljaš dok oni praše hahaha.. nisam bio u NS, nadam se da su tamo našli neku sredinu, ali se sećam da je bilo priče da je zvuk bio loš.. ispadoše baš baksuzan bend za Srbiju, možda da pokušaju leskovac, vranje, niš sl put:mhihi:

Posted
2 hours ago, Angelystor said:

A da imaju i neke druge vašarske fazone, ispaljivanje konfeta na Enemy of God, potiskujem ta sećanja, sad mi se vraća nažalost...

Pa, kad su Nemci vašarska nacija...

Bio li si na Oktoberfest...?

Posted
6 hours ago, perzekjušn menijak said:

Meni Enemy of God poslednji da valja nešto.

isto, ima nekoliko dobrih pesama, ali je i on već bio previše melodičan i dosadnjikav, tri klase ispod Violent Revolution

• Like 1
Posted
5 hours ago, Angelystor said:

Ja ovo gledao sad u paketu sa Anthraxom i Testamentom, i ne postoji napanjeniji uživo thrash bend od Testamenta svakako. Oni su mi uvek preglasni, bilo da su headlineri ili ovako treća truba. Anthrax naj zvuk, Kreator sasvim dobar isto. To je što se tiče zvuka, a ovako, meni Kreator vrti jedan te isti show već skoro 10 godina. Poslednji kanda nail in the coffin mi bio kad sam na Alcatrazu 2021., prvi festival/svirke u fazon 18 meseci, bio gladan bilo kakve žive muzike, a Mille i živele braća horde nastup me potpuno ohladili, jedva izdržao do kraja.

Testament sam u istom lajnapu gledao letos i oni su bili otpanjeni kao i Kreator, rekao bih rame uz rame..
I letos su ispaljivali konfete, a na Pleasure to Kill sa gornje strane bine idu kao one prskalice za decu i to pada dole, a oni se loze li loze i samo rokaju tus za tusem 😆
Masi je nastup bas prijao ali sa kim god da sam pricao svi su bili u fazonu 'za mene samo ove novije stvari, ne volim to staro drljanje' 🤨

Posted

Samo staro drljanje brate...

Te konfete, prskalice i šećerna vuna su za prvi osnovne...

A nešto sumnjam da ih je učiteljica dovela da gledaju u Mileta...

Posted

Kad je beše Kreator bio na Exitu? Sećam se da mi baš žao bilo što nisam na Sodom išao.. i to beše bilo baš davno, sigurno ima više od deset godina..

Posted
45 minutes ago, HUMAN said:

Sećam se da mi baš žao bilo što nisam na Sodom išao.. i to beše bilo baš davno, sigurno ima više od deset godina..

Sodom je bio 2012. na Exit-u.
Nemoj da zalis sto nisi isao. Digla se prasina nista nisi video pola koncerta, zvuk poprilicno los (klasika za Exit), a setlista ako volis srednji/noviji period odlicna, a ako si kao ja do Get What you Deserve i posle toga tu i tamo poneka pesma onda bas i ne bi bio odusevljen. Infest mi je to vece bio odlican, mozda i najbolji nastup tog dana, a Inquisition koji tada nisam kontao/slusao je pred sakom ljudi svirao oko 2-3 ujutru. Novosadski Bane oko 5 ujutru krece sa svirkom i to sam odgledao pola i vise nisam mogao. Idemo kuci i ja zaspim za volanom, krene auto lagano da silazi sa puta, prelazi tucanik, na travu i tu smo blizu sanca. Trgnem se na svu srecu u poslednjem trenutku i cimnem volan da se nekako izvucemo, a tadasnji ortak pored mene sedi na suvozacevom sedistu i onako zamisljeno gleda kroz prozor. Tu popizdim reko jebote zivot sto me nisi cimnuo vidis da sam zaspao za volanom i da auto skrece sa puta, a on mi kaze 'ja sam mislio da to tako treba' 🤣

Posted (edited)

Meni taj Sodom svojevremeno na Exitu bio do jaja, lepo prošarana lista, "Among the Weirdcong" na bis kad krenuo to nikad neću da zaboravim. Ali in hindsight najslabiji Sodom gig na kome sam bio, sad su jača mašina nego tad.

Uvek se šokiram kad vidim ovde ne-ljubav ka Code Red/M-16.

Beše i Inqusition bio isto veče?

Edited by Angelystor
  • Upvote 1
Posted
2 hours ago, dimmu1 said:

Sodom je bio 2012. na Exit-u.
Nemoj da zalis sto nisi isao. Digla se prasina nista nisi video pola koncerta, zvuk poprilicno los (klasika za Exit), a setlista ako volis srednji/noviji period odlicna, a ako si kao ja do Get What you Deserve i posle toga tu i tamo poneka pesma onda bas i ne bi bio odusevljen. Infest mi je to vece bio odlican, mozda i najbolji nastup tog dana, a Inquisition koji tada nisam kontao/slusao je pred sakom ljudi svirao oko 2-3 ujutru. Novosadski Bane oko 5 ujutru krece sa svirkom i to sam odgledao pola i vise nisam mogao. Idemo kuci i ja zaspim za volanom, krene auto lagano da silazi sa puta, prelazi tucanik, na travu i tu smo blizu sanca. Trgnem se na svu srecu u poslednjem trenutku i cimnem volan da se nekako izvucemo, a tadasnji ortak pored mene sedi na suvozacevom sedistu i onako zamisljeno gleda kroz prozor. Tu popizdim reko jebote zivot sto me nisi cimnuo vidis da sam zaspao za volanom i da auto skrece sa puta, a on mi kaze 'ja sam mislio da to tako treba' 🤣

Da da sećam se da je bila priča da je bila neka prašina nenormalna.. jbg ja iskreno ne mogu da se požalim na zvuk sa Exita, mahom šta sam gledao je zvučalo od dobrog do fenomenalnog, a gledao sam svašta (bio jedno 6-7 puta na tvrdjavi). Šteta ako je bila loša setlista i ja preferiram starije radove, ali u principu Sodom po meni imaju jaku diskografiju kroz gotovo celu karijeru.. Bez obzira žalim i dalje pogotovo što za sve ove godine nisu opet posetili Srbiju.. bio bi red da dodju opet majku mu..

1 hour ago, Angelystor said:

Odlični albumi

Posted
1 hour ago, Angelystor said:

Meni taj Sodom svojevremeno na Exitu bio do jaja, lepo prošarana lista, "Among the Weirdcong" na bis kad krenuo to nikad neću da zaboravim. Ali in hindsight najslabiji Sodom gig na kome sam bio, sad su jača mašina nego tad.

Beše i Inqusition bio isto veče?

Definitivno sada iako su znatno matoriji prze sa mnogo vise muda i ozbiljnije setliste.
Oba albuma imaju poneku dobru pesmu ali kao celina su mi mlaka voda.
Da, svirali su i oni na Explosive bini. Oko 2-3 ujutru i gledalo ih je mozda 20-30 ljudi ako i toliko, a preostali deo publike je popadao okolo po travi i prasini.

1 hour ago, perzekjušn menijak said:

Tad sam i poslednji put bio na Exitu. Isto veče Suicidal Tendencies, Hatebreed i Sodom. Lom.

Suicidal je bio na glavnoj bini, posle njih otisli smo da vidimo kakva je ta bina na kojoj Hatebreed svira (kada se izadje sa Explosive bine, preko mosta pa prvi prolaz desno u onoj poplocanoj ulici), odgledali pesmu-dve i krenuli na Sodom jer su se preklapali.

27 minutes ago, HUMAN said:

Bez obzira žalim i dalje pogotovo što za sve ove godine nisu opet posetili Srbiju.. bio bi red da dodju opet majku mu..

Ne zalim nista. Gledao sam ih 5 ipo puta, preko u daleko boljim uslovima nego sto bi kod nas svirali. Retko koji bend me tako iznenadi kao oni jer uvek ocekujem matori su, stigle ih godine, a oni sviraju i zvuce kao mladici.