Jump to content

34 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Imposible brutality mi je omiljena sa novog albuma....nisam se razocharao u Kreator...ali josh ne znam koji mi je bolji od zadnja 2 albuma.....

Posted

Tesko je reci koji je bolji,posto su oba albuma fenomenalna.Meni se vise svidja "Enemy of god"...u svakom slucaju,oba albuma su najbolja thrash metal ostvarenja u prethodnih 10 godina.

Jebeni "Enemy of god" ... nemogu ga prestati slusati...

Posted
Lemmy obicno nije u pravu, ali i tjorava mrshava koka po neko zrno ubode mrred.gifpivopije.gif

Gresis Soli...mrsave koke nesu odlicna jaja...zbog zdravog zivota...dok debele uglavnom nesu jaja puna holesterola...sto ne valja.Organizam trpi zbog toga. icon_da.gifpivopije.gif

• 3 weeks later...
Posted
Bolji je prednji.

icon_smile.gificon_smile.gif uzeo si mi rec iz usta! nisam neki ljubitel njihovog zvuka, previse mi je to sirovo i neuljudno...ali naravno - respect icon_da.gif

• 2 weeks later...
Posted

Stigao mi original sa bonus dvd-jem konacno...

Disk je fenomenalno odradjen, a na bonus dvd ima:

Violent revolution, phobia sa live kreation tour-a, Impossible Brutality od spotova, i snimanje albuma kao i spota. DVD je odlicno uradjen!

Spot je prilicno dobar, mada je moglo i bolje...

Standardno za njihove spotove, mora se pojavljivati neka zenska;)

Posted
Skino sam Live At Rock Palast Video ... fantasticna svirka afrer all these years ... Mile se ugojio .. ali mislim da su svi tr00 metalci debeli icon_rockdevil.gificon_da.gif

Hahaha.

Vidio sam miletu petrozovica, sise mu vise a stomak mu isp'o icon_smile.gif

Guest 10 dinara
Posted

E nek mi se javi onaj lik koji ima novi Kreator i koji je teo da se menja.