Max Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Imposible brutality mi je omiljena sa novog albuma....nisam se razocharao u Kreator...ali josh ne znam koji mi je bolji od zadnja 2 albuma..... Quote
lemmy sixx Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Tesko je reci koji je bolji,posto su oba albuma fenomenalna.Meni se vise svidja "Enemy of god"...u svakom slucaju,oba albuma su najbolja thrash metal ostvarenja u prethodnih 10 godina. Jebeni "Enemy of god" ... nemogu ga prestati slusati... Quote
lemmy sixx Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Lemmy je u 99,9% slucajeva 100% u pravu. Quote
solicitor Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Lemmy je u 99,9% slucajeva 100% u pravu. Lemmy obicno nije u pravu, ali i tjorava mrshava koka po neko zrno ubode Quote
lemmy sixx Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Lemmy obicno nije u pravu, ali i tjorava mrshava koka po neko zrno ubode Gresis Soli...mrsave koke nesu odlicna jaja...zbog zdravog zivota...dok debele uglavnom nesu jaja puna holesterola...sto ne valja.Organizam trpi zbog toga. Quote
AgresoR Posted March 11, 2005 Report Posted March 11, 2005 Jebeni "Enemy of god" ... nemogu ga prestati slusati... i ja isto...ne mogu da ga se naslusam...meni je E.O.G. bolji od violenta... Quote
.alex. Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 recji cju samo jedno-EXTREME AGGRESSION Quote
AgresoR Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 ma vodila se rasprava izmedju violenta i enemy-a....sve do exxtreme aggresionsa ako cemo sta najvishe volimo.... Quote
*nitro* Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Bolji je prednji. uzeo si mi rec iz usta! nisam neki ljubitel njihovog zvuka, previse mi je to sirovo i neuljudno...ali naravno - respect Quote
Helle Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Um' yeaaaaa KREATOR-ViolentRevolution.mp3 kao pijesma-kao i album! a sHto im je dobar naziv benda-madness! svidjaju mi se! Quote
Perfector Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Fino Elly,sve vise pocinjes da slusas THRASH Quote
Fantomni Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Stigao mi original sa bonus dvd-jem konacno... Disk je fenomenalno odradjen, a na bonus dvd ima: Violent revolution, phobia sa live kreation tour-a, Impossible Brutality od spotova, i snimanje albuma kao i spota. DVD je odlicno uradjen! Spot je prilicno dobar, mada je moglo i bolje... Standardno za njihove spotove, mora se pojavljivati neka zenska;) Quote
solicitor Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Skino sam Live At Rock Palast Video ... fantasticna svirka afrer all these years ... Mile se ugojio .. ali mislim da su svi tr00 metalci debeli Quote
Max Butcher Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 ali mislim da su svi tr00 metalci debeli Pa zar to nije ocigledno Quote
Grobodan Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Ja sam izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Quote
Fantomni Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Skino sam Live At Rock Palast Video ... fantasticna svirka afrer all these years ... Mile se ugojio .. ali mislim da su svi tr00 metalci debeli Hahaha. Vidio sam miletu petrozovica, sise mu vise a stomak mu isp'o Quote
Guest 10 dinara Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 E nek mi se javi onaj lik koji ima novi Kreator i koji je teo da se menja. Quote
Recommended Posts