RoOtz Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Ja sam izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Nisi izuzetak,ali medju jedinstvenima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[retardus] Posted April 20, 2005 Report Share Posted April 20, 2005 (edited) ...ali josh ne znam koji mi je bolji od zadnja 2 albuma..... AMA, OBA SU EXTRAAA (TR00 ) !! ali mislim da su svi tr00 metalci debeli Ondak sam i ja tr00, polako se gojim od sedenja Edited April 20, 2005 by [retardus] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Ko je pevao u Kreatoru pre "Extreme Aggressiona"? Jel isto Mile? Slusam Extreme Aggression (koji je iz '89) i Out of the Dark (koji je takodje iz '89), i razlika u vokalu je povelika... nemoguce da je samo zbog produkcije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[retardus] Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Pa Mile je (koliko ja znam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[retardus] Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 (edited) Moram sam da proverim Endless Pain (1985) - Mille Petrozza -guitar & vocals Jürgen Reil - drums & vocals Rob Fioretti - bass Pleasure To Kill (1986) - Mille Petrozza -guitar & vocals Jürgen Reil - drums & vocals Rob Fioretti - bass Terrible Certainty (1987) - Mille Petrozza -guitar & vocals Jürgen Reil - drums Rob Fioretti - bass Jörg Trzebiatowski - guitar Edited May 19, 2005 by [retardus] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 ' date='20. 4. 2005, 07:55'] Ondak sam i ja tr00, polako se gojim od sedenja ko sta gde ? retardus za kompom ne valja ti to ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 evo ga opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 I dobro onda, sto je Mile tako naprasno promenio glas (doduse na bolje)? Ne mos' ga prepoznati, majku mu jebem ruznu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharmaceut Posted May 19, 2005 Report Share Posted May 19, 2005 Не свиђа ми се Милетов глас у периоду од Renewala па на даље,много је агресивнији на албумима пре тог,екстремно агресиван...Extreme Aggressions,my agrgressions became too extreme to be kept under controoool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Ja mu ne volim glas upravo samo na "Renewal"u. Dal je tu koristio neki procesor da mu glas zvuchi onak' "industrijski", ne znam, ali potpuni promashaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Nisam neki ljubitelj Kreatora ali sam slusao novi Enemy of God i mogu da kazem da je album odlican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Nisam neki ljubitelj Kreatora ali sam slusao novi Enemy of God i mogu da kazem da je album odlican Haha, ja totalno obrnuto - veliki sam ljubitelj Kreatora ali nisam jedino slusala novi album... jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Haha, ja totalno obrnuto - veliki sam ljubitelj Kreatora ali nisam jedino slusala novi album... jbg nemas pojma sta si propustila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Novi album je zaista sjajan. Prava je misterija kako je bend koji svira toliko dugo uspeo da ne napravi neko teško sranje od albuma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 Novi album je zaista sjajan. Prava je misterija kako je bend koji svira toliko dugo uspeo da ne napravi neko teško sranje od albuma... Mile legenda Inace imam Limited Digipack Bonus DVD Edition Enemy Of God albuma i zasiat cela unutrasnjost albuma je Rastvara se na jedno pet delova i daje sliku na obe strane Zaista svetski omot.Bolji u zivotu nisam video BAs kkako dolikuje ovakvom albumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Novi album je zaista sjajan. Prava je misterija kako je bend koji svira toliko dugo uspeo da ne napravi neko teško sranje od albuma... Ту фазу су прошли током 90-их, па су се сетили да би могли да праве и добре албуме поново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Ajde ne seri...jedini njihov stvarno los album jeste Renewal.Ostali nisu u rangu onih iz 80-ih i poslednja dva,ali su sasvim dobri.Sta fali "Outcast"-u?Do jaja album.I "Endorama" je odlican album,jeste jako cudan i totalno van njihovog fazona,ali je album stvarno odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Endorama mi je bas ono kao sto ti kazes veoma cudan album ali je Renewal bas bas govno od albuma.Mora jednom u svjoj karijeri neki kultni bend da izbaci sranje album. To je nepisano pravilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Ajde ne seri...jedini njihov stvarno los album jeste Renewal.Ostali nisu u rangu onih iz 80-ih i poslednja dva,ali su sasvim dobri.Sta fali "Outcast"-u?Do jaja album.I "Endorama" je odlican album,jeste jako cudan i totalno van njihovog fazona,ali je album stvarno odlican. Па,м добро, нисам баш мислио на целе '90-те, али су "Endorama" и "Renewal" (изузев насловне песме) стварно огавни албуми. Остали ми се свиђају. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Kao sto sam rekao,meni se "Endorama" svidja.Dobar je album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morphYthrash Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 koliko jadnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 koliko jadnika a i ti medju nama Ma Enemy Of God konza Omiljeni original u mojoj kolekciji a bogami i najvredniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morphYthrash Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morphYthrash Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Vi Ste Kao Neki Fanovi Kreatora,pa kako mozete biti fanovi koji seru za njihove albume , kao nevalja i tako dalje.Mars bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) pa brate ma koliki ti bio fan ti moras i ponekad i da objektivno sagledas svaki album i da kazes: "a ovo ne valja, a ovo valja...".To samo ljudi koji su ograniceni i koji su zaludjeni jednim bendom mogu da tvrde da njihov omiljeni bend nije nikad izdao ni jedan los album.Iako je Kreator kultni bend u thrash metalu, iako se njihove stvari i dan danas slusaju sa onom istom zestinom kao i pre 20 godina, iako je novi album potvrdio da su i dalje jedan od najboljih, ako ne i najboljih albuma u thrash metalu ipak se moras pomiriti sa tim da su Endorama i Renewal losi,ispod proseka albumi.Pravi fan je onaj koji ce priznati gresku svoga benda i kritikovati ih kada urade neku losu stvar. Edited July 13, 2005 by Warrior Of Ice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts