Angelystor Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Gates Of Babylon - pop Outcast gotivim..ima tu dobrih ideja, ali nekako loshe sprovedeno...Slicno kao "cause For Conflict" koji ima ubica pesama IMHO ali gde su se trudili da sve bude previse agresivno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ne znam brater,ali meni je zadnji album enemy of god ubica.phobia prosta pesma ali ulazi u usi majku joj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Imali jos ovde ljudi koji smatraju Outcast za jedan od najboljih Kreator albuma... Хм, не? Шалим се, није лош албум, али то није Креатор који сви волимо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cyber Mage Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Njihova prva tri albuma su najbolja na njima su im sve najbolje pesme kao sto su Tormentor, Endless Pain, Pleasure to Kill, Flag of Hate(po meni najbolja prva verzija) i ostale kultne pesme. Oni su se kasnije mnogo menjali ali na poslednjem albumu izmesali su stari i novi Kreator. (ipak to nije to) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Babylon je ok, malo vuce na rock. Ali ipak ima heavy zvuk Black sunrise . Odusevio sam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Njihova prva tri albuma su najbolja na njima su im sve najbolje pesme kao sto su Tormentor, Endless Pain, Pleasure to Kill, Flag of Hate(po meni najbolja prva verzija) i ostale kultne pesme. Oni su se kasnije mnogo menjali ali na poslednjem albumu izmesali su stari i novi Kreator. (ipak to nije to) Misliš? Meni se čini da im je zadnji album među top 3... čvrst zvuk, uz dovoljno goth prizvuka da se sve ne pretvori u yet another trambuljanje... samo nek cepaju ovako, i smeši im se lepa budućnost, onako mladima i perspektivnima A Phobiu sam prvi put čuo na Live Kreation, zapravo pitao sam se "odakle li je ova sjajna pesma" pošto se nikad nisam ni potrudio da odslušam Outcast... i predviđanja su se potvrdila, to je jedina valjana pesma na istome Edited November 12, 2005 by Voodoo_NBGD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cyber Mage Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Mozda ali ostajem na tome da su prva tri albuma potpuno legendarna. Ti albumi su podigli rec KREATOR do ekstaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 pošto se nikad nisam ni potrudio da odslušam Outcast... i predviđanja su se potvrdila, to je jedina valjana pesma na istome Пази сад ово... А "Leave This World Behind"? Мени је она лично боља од Фобије. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Phobia je pop-thrash Outcast bre nema samo Phobiu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Пази сад ово... А "Leave This World Behind"? Мени је она лично боља од Фобије. Dobro, i ta... te dve su poprilično dobre, a onda kreće smor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Phobia je pop-thrash Outcast bre nema samo Phobiu... Sjecam se da mi je jedna cura uz cudjenje kako mogu Thrash da slusam rekla: "Ja od te muzike jedino volim pjesmu 'Phobia' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Dobro, i ta... te dve su poprilično dobre, a onda kreće smor... E ako su Black Sunrise, Noncomformist, Enemy Unseen, Whatever It May Take.. onda ti nisi lushao album. Ne kazme ja ni da je album zlato...ali opet.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 E brate, nećemo se raspravljati Posle Phobie album postaje jako dosadan, i tačka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Jbg, sve ove pređašnje procene su se odnosile na poslednje "bavljenje" tim albumom koje je bilo pre skoro godinu dana... sad uzmem da ga slušam, i uopšte mi ne deluje onako nesvarljiv... Goddamnit, menjam se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) Sada sam presulsao endorama. Majko mila kakav band!!!!! Odusevio sam se. Za koji dan mi ortak donosi komplet sve albume. Outcast bre ulazi u usi . Balade su im ... nemam reci, nisu ljigave, nego udaraju. Ova dva albuma su mi komplet kuci, i odlicni su. Cuo sam i jos flag of hate. Ono ok pesma, mada sam je slusao na ekstremno losim zvucnicima. Videcemo ... Edited November 13, 2005 by Anarki StarScream Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Hm..nije ti to do zvuchnika Chosen Few majka balada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cyber Mage Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Dajte ljudi srce Kreatora je u prva tri albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Al je zato zrelos' i tehnika u Outcastu, V.R. i E.o.G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cyber Mage Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Ali zato gubitak energije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Није ми мало јасно зашто се све нове генерације које се ложе на Креатор пале на "Pleasure To Kill"? Он јесте ултра брз, али је и невиђена сировина. Каснији софистициранији радови су много занимљивији, поготово "Extreme Aggression" и "Terrible Certainty". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Није ми мало јасно зашто се све нове генерације које се ложе на Креатор пале на "Pleasure To Kill"? Он јесте ултра брз, али је и невиђена сировина. Каснији софистициранији радови су много занимљивији, поготово "Extreme Aggression" и "Terrible Certainty". Mene iskreno Terrible Certainty i nije nesto osvojio, i ne vidim zasto ga toliko potenciraju... ako moram vec da biram izmadju tih "melodicnijih" radova, bolji mi je onda ovaj poslednji! Extreme Agression je stvarno odlican i meni svakako jedan od najomiljenijih! A Outcast je bez sumnje najgori album i ne znam sta im je to trebalo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) Iskreno, od tih starijih stvari jedino "Endless Pain" varim... ovo ostalo slabo... jes' da je trve kvlt, al' sirovo je preterano... EDIT: Kad kažem starijih, mislim na prve stvari sa kasetofon produkcijom... znači ne Extreme Aggression itd. Edited November 14, 2005 by Voodoo_NBGD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anarki StarScream Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Slusam kreator - grinder, to je iz pred outcast perioda. Mnogo dobro. Lepo su uradili, mnogo bolje nego priest sa ripper-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Mene iskreno Terrible Certainty i nije nesto osvojio, i ne vidim zasto ga toliko potenciraju... ako moram vec da biram izmadju tih "melodicnijih" radova, bolji mi je onda ovaj poslednji! Extreme Agression je stvarno odlican i meni svakako jedan od najomiljenijih! A Outcast je bez sumnje najgori album i ne znam sta im je to trebalo! Mozda bi ljudima outcast bio bolji da ga nije izdao Kreator. To je bio prvi album Kreatora koji sam cuo, tako da ne mogu da ga pljujem (Black Sunrise mi je omiljena sa tog albuma), ali FLAG OF HATE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Mene iskreno Terrible Certainty i nije nesto osvojio, i ne vidim zasto ga toliko potenciraju... Како зашто? А 'Toxic Trace', a 'Stroming With Menace', a 'Terrible Certainty', a 'Behind The Mirror'? Знаш шта том албуму фали да буде савршен? 'Under The Guillotine'! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts