Angelystor Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 TC je tehnichki mnogo bolji od prva dva yes...ali PTK ima nevidjenu energiju, IMHO. Quote
Џрк Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Није ми мало јасно зашто се све нове генерације које се ложе на Креатор пале на "Pleasure To Kill"? Он јесте ултра брз, али је и невиђена сировина. Каснији софистициранији радови су много занимљивији, поготово "Extreme Aggression" и "Terrible Certainty". to.meni je recimo terrible pesma konkretno keva od pesme,riffovi zakivachki Quote
Џрк Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 ja se izvinjavam ali meni rani9 kreator,osim par pesama ne moze da udje u usi,mnogo bre prosto Quote
RNA Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Па, били су још млади и неукусни. Развој долази с временом. Quote
DragonHeart Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Па, били су још млади и неукусни. Развој долази с временом. Htio si reci neiskusni Quote
voodoo_ Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Jes ti čitao one sastave iz učiteljske škole? Kaže se neukusni Quote
RNA Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Htio si reci neiskusni Побогу, Филипе, то се тако каже: малд и неукусан! Немој ми рећи да никад ниси чуо. Quote
DragonHeart Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Побогу, Филипе, то се тако каже: малд и неукусан! Немој ми рећи да никад ниси чуо. Da, cuo sam, ali u CG-u se to kaze "mlad i neiskusan" No, kako god, bitno je da smo se razumjeli Quote
Kali Agna Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Како зашто? А 'Toxic Trace', a 'Stroming With Menace', a 'Terrible Certainty', a 'Behind The Mirror'? Знаш шта том албуму фали да буде савршен? 'Under The Guillotine'! Stvarno ne znam sta da ti kazem, stvar ukusa... Album je objektivno gledano jedan od najboljih, meni je recimo Terrible Certainty sigurno jedna od top 10 Kreator pesama, ali opet mi nije najkompletniji... Ako bih morala da biram najbolji Kreatorov album, mislim da bi to ipak bio Past Life Trauma iako je neka vrsta best of-a, ali stvarno sve pesme od prve do poslednje su mi omiljene! Quote
RNA Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Е, трт, и ти га погоди. Компилације се не рачунају! Мислим, сваки популарни бенд може да састави компилацију са својим најбољим песмама. Мада, ниједан бенд до сада није направио једну на којој су мени омиљене песме. НИЈЕДАН! Поготово Мејдени. Quote
Џрк Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Па, били су још млади и неукусни. Развој долази с временом. naravno.Zadnji album,majkooo....recimo suicide terrorist...ono,njima tekstovi nikad nisu bili jaca strana,ali nisu ni losi...ali zadnji album,pa ne znam...meni jedan medju top 3 albuma od Kreatora,a za ostala dva nisam siguran... Quote
WoI Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 naravno.Zadnji album,majkooo....recimo suicide terrorist...ono,njima tekstovi nikad nisu bili jaca strana,ali nisu ni losi...ali zadnji album,pa ne znam...meni jedan medju top 3 albuma od Kreatora,a za ostala dva nisam siguran... 1.Pleasure To Kill 2.Enemy Of God 3.Violent Revolution bar je kod mene tako.ne znam za tebe Quote
Grobodan Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Ja ne bih mogao bas da pravim neku listu,prvih 5 albuna su bozanski,ali 'ajde da kazem da mi je Pleasure to kill najbolji jer sam ga prvog cuo.I nije bas totalna sirovina,totalna sirovina je Endless Pain,ovde se malo pomaljaju finiji aranzmani. Quote
WoI Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 ne znam.Nekako mi je veca sirovina Pleasure To Kill. Na prvom albumu opusteno mozes cuti zvuk dobosa na Pleasure se ziv namucis dok ne provalis tempo kojim udara Quote
Kali Agna Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Мада, ниједан бенд до сада није направио једну на којој су мени омиљене песме. E pa vidis, i u mom slucaju nijedan sem - Kreatora Mada bih svakako ubacila jos dobru vecinu pesama sa Enemy Of God i neke sa Violent Revolution A ako me bas teras da se odlucim za najbolji album, neka bude Extreme Aggression Quote
Џрк Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 1.Pleasure To Kill 2.Enemy Of God 3.Violent Revolution bar je kod mene tako.ne znam za tebe moze Revolucija,ali ne Pleasure,mada je sam text za pesmu pleasure to kill vr' pozeraskih vrhova Recimo Enemy,Revolution pa Terrible Certanity Quote
Џрк Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 ne znam.Nekako mi je veca sirovina Pleasure To Kill. Na prvom albumu opusteno mozes cuti zvuk dobosa na Pleasure se ziv namucis dok ne provalis tempo kojim udara ili je to ili je do "tehnike" ventora e,da rece Kali....ja bih jos ubacio i aggression Quote
Arch Enemy Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 meni je naj violent revolution! Quote
Dead Man Drinking Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Odlican je, ali najbolji album je ... Nisam siguran Quote
Anarki StarScream Posted December 31, 2005 Report Posted December 31, 2005 Pa meni je ipak Live Kreation . Samo mi krivo sto nemam Enemy. Treba pod hitno da nabavim. Ali od ovih sto sam cuo Violent i Coma su nekako najmelodicniji. Quote
Anarki StarScream Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Khm, . Plakao sam kada sam cuo ovu pesmu. Reflection, uzas!!!! Kao da su pokupili od dragane mirkovic. Uzas!!! Quote
Angelystor Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Pa dobro, ima nardonjachki intro riff ali posle i nije tako losha Quote
Anarki StarScream Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Hah, pa i nije bas. Ali dobro. Nemoj pogresno da shvatsi Kreator mije odmah iza priesta, i obozavam ih, cak vise nego megadeth. Ali pesma je uzas. Quote
Angelystor Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ma taj album je uzas, heh.. Osim prve dve pesme Quote
Recommended Posts